Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sitemiz ( Psikoloji PORTALI ) 5 Yaşında

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Sitemiz ( Psikoloji PORTALI ) 5 Yaşında

Herkese merhaba,
    Bugün itibari ile sitemizin yayın hayatına gireli 5 yıl olmuştur.
    İnternet ortamında bir siteyi 5 yıl boyunca ayakta tutmak oldukça güç bir iştir. Bu işle uğraşanlar bunu çok iyi bilir.

İnşallah bu site faydalı olmuştur.
    Zaten tek amacımız da bu

site hakkındaki düşünceleriniz
    temennilerinizi
    tabii olumlu olursa seviniriz
    bekliyorum

nice 5 yıllara diyorum
    hepiniz sağlıcakla kalınız
    iyiki varsınız
    4
    a:3:{i:1346;a:5:{s:12:"polloptionid";i:1346;s:6:"nodeid";s:6:"522313";s:5:"title";s:11:"katılıyorum";s:5:"votes";i:4;s:6:"voters";a:4:{i:0;s:5:"19837";i:1;s:5:"40809";i:2;s:5:"40286";i:3;s:5:"47995";}}i:1347;a:5:{s:12:"polloptionid";i:1347;s:6:"nodeid";s:6:"522313";s:5:"title";s:12:"katılmıyorum";s:5:"votes";i:2;s:6:"voters";a:2:{i:0;s:5:"28465";i:1;s:5:"48963";}}i:1348;a:5:{s:12:"polloptionid";i:1348;s:6:"nodeid";s:6:"522313";s:5:"title";s:10:"kararsızım";s:5:"votes";i:2;s:6:"voters";a:2:{i:0;s:5:"41657";i:1;s:5:"43256";}}}
    100.00%
    4
    *Bizi bilge yapan, okuduklarımız değil farkında olduklarımızdır*

Forumun doğum günü kutlu olsun

Forum kendimi bulma arayışımda yeni bir mihenk taşı oldu. Teşekkürler psikolog

Bir öneri olarak da ; portalın vbulletin forum yapısına taşınmasını isterdim ama mümkün mü bilmem. Yine de forumda paylaşım önemli.

Yorum

evet ben değişmesinden yanayım.... e-psikoloji tarzında daha geniş içerikli olursa daha güzel olur.... renklendirmelerde değişirse sevinirim....

ayrıca şunu söylemekte istiyorum.... bu portal sayesinde rahatsızlıklarımın hepsini çözebildim.... destek niteliği taşıyan grup terapinin online versiyonu şeklinde....

çok başarılı bir site olduğunuda tıklanma oranları gösteriyor....

böyle bir siteyi paylaşıma sunduğunuz için ayrıca tşk ederim....

Yorum

sayemde nice mutlu nice 5 yıllar göreceğiz inş.

Yorum

1)iyiki doğdun psikiloji.gen.tr
          2)bonnie ye katılıyorum.
          3)eğer illa değişecekse smf olsun ya=)

Yorum

admin kim bu sitede?
            nice 5 yıllara mümkünse daha makul insanlarla...
            Happiness is a way of travelling,not a destination

Yorum

gerçekten bu site hayatımda hastalıgıma dair saglam ipuçları verdi.kendi hastalıgımdaki ayrıntıları daha rahat gördüm...bu sitedeki insanları seviyorum...bazıları hem bana yardım etti bende bazılarına yardım ettim, güzel dostluklar edindim,yani kısaca çok seviyorum burayı....

Yorum

Bu büyüklükte bir sitenin 5 yılı geçmesi dilek olay, geçenlerde gazete de okudum, yahoo bile yıl sonunda Geocities bölümünü kapatıyormuş.
                Üye olan, devam eden, katılan herkes dönem dönem faydalanmıştır, ben de 3 yıla yakın bir süre önce üye oldum, her zaman olmasa da takip ediyorum.

Yorum

Sitenin 5.Yılı kutlu olsun...

Eleştiriler...

1-Site çok ağır...

2-Sitede uzman yardımı sıfır...

3-Sitede çok fazla aşk meşk başlığı var...

Övgüler....

1-Sitenin Psikoloji ile ilgili materyalleri çok iyi....

2-Psikolojinin her dalı ile bilgilere kolayca ulaşılabiliyor.

3-Psikoloji ilaçları kullanım deneyimleri ile
                  çok faydalı bilgiler var.

Yorum

nice beş yıllara

Yorum

nice yıllara hep berabaer....umarım sorun yaşayan herkes sorunlarının cevadını bulmuştur..ve umarım ki hepimiz için sağlıklı yılları da beraber getirir...
                      testinin içinde ne varsa dışınada o sızar

Yorum

([img])[/img]

Yorum

nice 5.yıllara...

Yorum

Re: Sitemiz ( Psikoloji PORTALI ) 5 Yaşında

Orjinal yazı sahibi: psikolog
                            site hakkındaki düşünceleriniz
                            temennilerinizi
                            tabii olumlu olursa seviniriz
                            bekliyorum
                            Düşüncelerimi PM ile iletmiştim, olumsuz olduğu için herhalde bir cevap yazma zahmetini bile gösteremediniz. :evil:
                            Ya bir yol bul ya bir yol ac ya da yoldan cekil.

Yorum

Happy birthday to Psikoloji Portalı

Doğum günün mutlu olsun Psikoloji Portalı.

Senin doğuşuna neden olan Sayın Uzman Psikolog Sezai Kalafat beyle, babysitterliğini üstlenmekte olan ve üstlenecek saygı değer moderatörlerimiz ve üyelerle birlikte nice beş yıllara erişmeni dilerim.

Portal hakkındaki temennilerime gelince: Moderatörler sadece forum kurallarına uymayan nitelikteki başlık veya yorumları silme yetkisini kullanmalı. Kendilerinden üyeliğinin silinmesini talep eden kişiler için bu isteklerini süratle yerine getirmek yerine, onları kalmaya teşvik edici mesajlar göndermeli, ve birkaç gün zaman tanımalıdır.
                              Üyeler birbirlerine inciltici veya hakaret edici tarzda yorumlar göndermekten sakınmalıdır.

Düşüncelerime gelince: Portalın şekil ve kullanımı, diğer portallara nazaran bence en güzel olanıdır, dolayısıyle değişmesi taraftarı değilim. Ancak mümkünse portal içindeki konuları kolayca bulunmasını temin edecek dahili bir arama motoronun ilavesinin faydalı olacağını düşünmekteyim.

Birde portala sık giren kişilerde bir süre sonra bunun bende olduğu üzere bağımlılık yarattığını düşünmekteyim. Temenni ederimki üyelerin günlük foruma gönderecekleri yazıları mümkünse otomatik olarak sınırlansın, bu suretle bağımlılıkları ve tüm günlerini bilgisayar başında geçirmeleri engellensin.

Umut34
                              Çaresizseniz Çare sizsiniz. U34

Yorum

İşleniyor...
                              X