Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yeni tanıştığım kız

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Yeni tanıştığım kız

Arkadaşlar, öncelikle hepinize iyi bayramlar dilerim.
    Staj yaptığım yerde biriyle tanıştım.Oldukça hoş, tatlı bir kız.Fakat, ona yakınlaşmaya çalışırken ondan olumsuz tepki almaktan da korkuyorum.Şu ana kadar 1 gün görüştük(tanıştığımız gün) ve aramızda güzel bir muhabbet geçti.Bundan sonrası için öncelikle nerelere gitmeyi sevdiğini öğrenip, hemen net bir gün-saat söylemeden bir gün beraber gitmeyi önermeyi düşünüyorum.Cevabı olumlu olursa birkaç gün sonra da bir gün için davet etmeyi planlıyorum.Sizce doğru bir yol mu izliyorum?Onun benim hakkımda nasıl düşündüğünü nereden-nasıl anlayabilirim?Yeniden hayal kırıklığına uğramak istemiyorum.

Yorum için teşekkürler öncelikle.Haklısın,kaybedecek birşey yok sonuçta.Araya bayram tatilinin girmesi çok kötü oldu,kafam devamlı onda, hiçbirşey yapamıyorum.

Yorum

Arkadaşlar yorum yazarsanız sevinirim.Çok sıkıntılıyım.

Yorum

düşünerek çok zaman kaybediyoruz biz aslında.....Çok soru sorma ve içindekileri paylaşabileceğin bir ortam yarat......Kaybedecek gerçekten hiççbişii yok zaman dışında.......olumlu ya da olumsuz ne farkeder senın hıslerın gercek ya bundan emınsen paylaşmaktan asla çekinme derim...
        GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ

Yorum

Çok teşekkürler

Yorum

Onu en erken perşembe günü görebilirim, yani daha en az 4 gün var ve bayram tatili,eve tıkılıp kaldım.Niye herşey bu kadar zor,belirsizlik beni öldürüyor.

Yorum

Bu 4 gün içinde aklımı kaçırmazsam bundan sonra da birşey olmaz sanırım artık

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kirmizierik
                Onu en erken perşembe günü görebilirim, yani daha en az 4 gün var ve bayram tatili,eve tıkılıp kaldım.Niye herşey bu kadar zor,belirsizlik beni öldürüyor.
                bence hemen açılmak yerine farklı taktiklerle işini garantiye alabilirsin.hoş sürprizler yapabilirsin.sonradan göreceği yerlere gizli aşk notları düşebilirsin mesela.direkt gidip açılmak hiç romantik değil bence.kızlar böyle şeylerden çok etkilenir.
                yazmasaydım cıldıracaktım

Yorum

sohbet etmek, en güzel şey sohbet etmek... kendini tanıtmak, onu tanımak 8) 8)
                  just a smile

Yorum

Orjinal yazı sahibi: crystalsun
                    bu mudur yani?en bilindik tavır.bence süprizlerle başlasın aşkınız.hem unutulmaz olursun,hem kız sana hemen ısınır,hem de reddedilme riskin azalır.ya da açılmadan önce bakışlarını konuşturabilirsin.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: elektraya
                      Orjinal yazı sahibi: crystalsun
                      bu mudur yani?en bilindik tavır.bence süprizlerle başlasın aşkınız.hem unutulmaz olursun,hem kız sana hemen ısınır,hem de reddedilme riskin azalır.ya da açılmadan önce bakışlarını konuşturabilirsin.
                      Sürprizler çok güzel olur ama bunları yapabilecek ortam yok maalesef benim için.Bir de konuşmak için de çok vaktimiz yok, yalnızca öğlen arasında başbaşa kalabildik tanıştığımız gün, ve bir dahaki sefere de yine öğlen arasında başbaşa oluruz diye umut ediyorum.Aralarda da çok vakit olmadığı için dışarıda bir yerde konuşma fırsatı olsun istiyorum.
                      Bu arada ilk tanışmamız da ilginç oldu; ben öğlen arası olunca çıktım ve asansöre bindim(çoktan onunla tanışma umudumu kesmiştim), bu sırada o da geldi ve birkaç kişi daha vardı.Asansörden inip herkes bir yana dağılınca tam gitmeye yeltenirken bir anda ne olduğunu anlamadan onu karşımda benle konuşurken buldum

Yorum

peki tavırlarından az çok anlamışsındır kız da seni istiyor mu?

Yorum

Şimdi bende önceden yaşadığım hüsranlardan dolayı şöyle bir sorun var; hiçbirşeyi olumluya yorup hayal kırıklığına uğramak istemiyorum.Ama olabildiğince dışardan bakarak söylemeye çalışırsam; kız bana karşı çok sıcak ve yakındı, hiç beklemediğim bir şekilde benimle tanıştı, olumsuz hiçbirşey hissetmedim tavırlarından.

Yorum

bir insanı kafa yapınla etkileyemiyorsan, ilişkide sorunlar çıkar ya da uzun soluklu olmaz. eğer karşılıklı konuşabileceğiniz şeyler yoksa o ilişkiye başlamak zaten yanlıştır
                            just a smile

Yorum

Bu arada,çok kötü durumdaydım, gelip mesaj yazdığınız için ayrıca teşekkür ederim

Yorum

İşleniyor...
                              X