Okudum psi_tweety.Senin durumun da benimkinden farklı değilmiş,ben de geçmişte yaşadım böyle, 2 yıl boyunca kimseden hoşlanmadım bile ama sonra biri çıktı ona açıldım bir şekilde sonu olumsuz bitti.Şimdi de 1 yıldır kimseden hoşlanmıyordum yine bu kızla tanışmadan önce.Ne dengesiz erkekler varmış , ama geçmiş olsun bak daha çok üzülürdün o eğer öyle açık konuşmasaydı,ilerde çok üzülürdün.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Yeni tanıştığım kız
Collapse
X
-
evet bana hep dengesizler denk geldi
başlığında yazmışsın ya hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum,olumsuz sonuçlanırsa sıfıra inerim diye yazmışsınız ya.benim durumum gibi aynı.insan sürekli hayal kırıklığı yaşayınca artık özgüveni zedeleniyoer kimseye güvenemiyor .birisi benden hoşlansa artık mutlu olamıyorum olamayacakmışım gibi.kesin diyorum bi çıkarı vardır yoksa benim gibi değersiz birine neden değer versin.düşüncelerim algılarım bu kadar bozuldu.neyse bizim de değerimizi anlayacak biri çıkar elbet
<div>kimse anlamaz biliyorum;canımı yaksa da hayat gülüyorum</div><br />
Yorum
-
Keşke çıksa öyle birileri.Ben bu sefer çıktı demiştim ama yine olmadı herhalde.
Sen bir bayan olarak onun yerinde olsaydın böyle bir mesajdan sonra nasıl bir tepki verirdin.Bir de aynı gün gündüz, yarın seni ararım demişsin diyelim.Biliyorum saçma birşey soruyorum tam olarak onun yerine kendini koyamazsın ama en azından bir bayan olarak tahminin faydalı olur.
Yorum
-
cevap veririm yok saçma değil sorun ama benim verdiğim cevabı kızlara genelleme.çünkü normalde kızlar, o kızın da yaptığı gibi cevap vermeyebilirler yada geç cevap verirler.çoğunluk böyledir ama ben öyle yapmam.bu iyi bişey değil.ben karşımdakini ne kadar istemesem bile cevap yazarım ararım
böyle olduğu için sanırım kimse beni istemiyor.böyle olmamak lazım ama
işte ben öyleyim
<div>kimse anlamaz biliyorum;canımı yaksa da hayat gülüyorum</div><br />
Yorum
-
Öyle düşünme bence.Senin yaptığın doğru.Sonuçta en azından karşındakini de düşünmek lazım.Tamam onun da belki geçerli sebepleri vardır cevap vermemek için ama bilmiyorum benim durumum da ortada dünden beri.Dün bu saatlerde daha yarım saat olmuştu mesaj atalı,1 saat oldu 2 saat oldu çok takmadım ama artık saat 23ü bulunca umut kestim.
Yorum
-
karşındakini düşünmemek gerekiyor.o zaman ilgi görüyorsun ben bunu gördüm bunu söylüyorum.bak sen dün bu saatlerda yarım saat olmuştu diye neleri düşünüyorsun.ama ben o kızın yerinde olsam hemen cevap verirdim ve senin gözünde ulaşılmaz ve değerli biri olmazdım.şimdiye çoktan resmiyeti aşmıştık.işte ben böyleyim.kolay biri basit biri salak biri.o yüzden kimse bana ulaşmaya çalışmıyor<div>kimse anlamaz biliyorum;canımı yaksa da hayat gülüyorum</div><br />
Yorum
-
Öyle olduğunu düşünme, duygularını açıkça belli ediyorsun diye kolay biri olduğunu düşünme.Ben böyleyim diye kimse bana ulaşmaya çalışmıyor diyorsun ama mesela tersi davranan kişiler de bazı insanlarda tam ters olumsuz etki yapıyor.Şimdi mesela o eğer bu tavrına devam ederse ve yüzyüze geldiğimizde de aynı şekilde davranırsa o zaman iyice soğurum ondan.Fakat senin dediğin gibi hemen cevap verseydi ve resmiyeti aşmış olsaydık tam tersi olurdu benim için.
Yorum
-
Olur,güzel olur.İkimizin de buna ihtiyacı var.Orjinal yazı sahibi: Clipperkırmızıerik hislerini anlayabiliyorum Ben de işyerinde yeni bir kızla tanıştım. Tıpkı senin bahsettiğin türden heyecanlar yaşadım. Daha ilk günden msn adresini aldım ama kızın evinde internet yok. Farklı departmanlarda çalışıyoruz ama (kız 2 gün önce geldi) bazen koridorda veya çay ocağında karşılaşıp ayak üstü kısa sohbetler yapıyoruz.
Mesajlarını başından sonuna kadar okudum ve bir erkek olarak kızın ararım diyip te sonradan aramamasının sende yarattığı hayal kırıklığını tahmin edebiliyorum. Gerçekten söylediği saatte arayamadıysa bile sonradan sana geri dönüş yapıp (özür dilemese de) bir mazeret belirtmesi nezaketen gerekirdi
Zaten bir süre sonra görüşemeyeceğiz diyorsun
Ben de sürekli onu düşünüyorum. Daha ilk günden hoşlandığımı farkettim aslında kızın da bana ilgisi var gibi. Zaten içinden geldiği gibi davranan doğal birisine benziyor. Bu da bana cesaret verdi açıkçası. Tıpkı senin burada bahsettiğin türden kıpırtılar oldu içimde. Serotonin tavan yaptı valla
)) Bir taraftan diyorum oğlum hızlı gitme kıza erken açlırsan reddedilebilirsin diye Bir taraftan da fazla uzak durursam kız ona olan ilgimi anlamaz;belli edemem diye...
kırmızıerik senle birlikte çözüm önerileri geliştirip uygulayalım
)) Ne yapmalıyız ? Özellikle bayan üyelerin tavsiyelerine ihtiyacım var. Cevap yazacaklara şimdiden teşekkürler. Saygılar.
Senin durumun henüz benimki gibi çıkmaza girmemiş anladığım kadarıyla.Bu açıdan sevindim.Ben de senin gibi fazla hızlı gidip reddedilmek istemiyordum ve şu ana kadar yaptıklarımda da acele etmediğimi düşünüyorum,kızın verdiği tepkilere göre davrandım.Senin ilişkin nasıl yeni tanıştığın kızla?Senin de az zaman olmuş, 2 gün ama benim gibi sen de umutlusun(dünkü halim gibi daha doğrusu).
Yorum
-
Heyecandan konuşamazsın o durumlarda, çok iyi biliyorum.Ama olsun, henüz çok yeni ve sen de isteklisin anladığım kadarıyla.Bence bu avantaj.Yavaş yavaş onu kazanabilirsin sanırım, özellikle aynı işyerinde olduğunuz için bunu kısa bir süreye yayarak yapma imkanın olur ve daha sağlam daha emin adımlarla olur.Yani mesela benim durumumda olduğu gibi 2.görüşmeden sonraki akşam hissettirecek birşeyler yapmana gerek olmaz.Avantajlı durumdasın, eğer çok aceleci değilsen, sabırlıysan bunu değerlendirebilirsin bu şekilde.
Yorum
-
hiçbişey yokmuş gibi davran.bu insanlar böyle ya böyle.nasıl böyle olabiliyorlar nasıl bekletebiliyorlar.sen kaç gündğr ne çekiyorsun ya.bunun hiç önemi yok mu onun için.ya belki bizde sorun umutlanıyoruz bilmem ne.bilmiyorum artık kimde sorun.hiçbişey yokmuş gibi davran davranabilecveksen.ya birisi senden hoşlanınca havalanıp böyle mi yapmak gerekir.dürüst olsan ne olur sanki.ya çok öfkeliyim ben bugünlerde kusura bakma.küfür etmemek için kendimi zor tutuyorum.aramadı bi bok yaptığını zannediyor herhalde.yarın ne yapacaksın biliyor musun.onun karşısına başka bi kızla çıkacaksın ozaman boku görür<div>kimse anlamaz biliyorum;canımı yaksa da hayat gülüyorum</div><br />
Yorum
-
bahanesi de hazırdır.ya annesi hastadır ya babası.böyle durumlarda hep öyle olur.ama ben annem babam hasta olsa bile hastanede bir sn boşlukta haber veririrm karşımdakine.insan istedikten sonra hiçbişey bahane değil bana göre.yeterki istesin<div>kimse anlamaz biliyorum;canımı yaksa da hayat gülüyorum</div><br />
Yorum

Yorum