Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yeni tanıştığım kız

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

  • #76
    Doğru söylüyorsun.Bir yandan da bakıyorum gerçekten senin de dediğin gibi artık ondan hoşlanmaya başlamışım.En azından bir mesaj ile tavrını öğrenmeyi denesem diye düşünüyorum.Büyük ihtimalle bir daha yüz yüze görüşemeyeceğiz, kaybedeceğim birşey yok.Ama olmasını çok isterim fakat bende şans yok sanırım.

    Yorum


    • #77
      Orjinal yazı sahibi: bonnie
      ohooo sen daha çok beklersin böyle. staj da bitmiş. buluşmada artık bir adım atman gerekiyor. bekle bekle nereye kadar. üstelik erkenden niyetini gösterirsen, redderse en azından kafanda büyümemiş olur. konu havada kaldıkça kafanda da büyüteceksin, daha çok canın sıkılacak. yoksa oyuna dönüşüyor, ben de uyuz oluyorum bu oyunlara. yok 2 gün yüz vermedi ben arayayım, yok bugün ben yüz vermeyeyim, vermeyince aradı şimdi. evcilik oyunu gibi. yüz vermediyse, sallayıp, kendi işine bakacaksın. nasıl olsa stajın da bitmiş, görmezsen de hemen unutuverirsin.
      Zaten bu şekilde kalırsa benim için çok kötü olur, yani aklıma takılıp durur unutamam.O yüzden dediğin gibi niyetimi belli etmem lazım artık.Mesaj attığım zamanki tavrı eğer olumsuz olmazsa bir yerde buluşmayı teklif edeceğim.Ondan sonra da buluşmada niyetimi açıkça belli ederim.Tabi iş o noktaya gelirse.

      Yorum


      • #78
        bonnie nin de dediği gibi bekleme.beklersen gözünde kalbinde daha da büyüyecek ve olumsuz sonuçlanırsa daha çok üzüleceksin.uygun bi şekilde duygularından bahset.olmaz sa da olmaz.unutur gidersin emin ol.daha bişey yok yaşanan.insanlar ne büyük aşk yaşayıp ayrılıyorlar
        <div>kimse anlamaz biliyorum;canımı yaksa da hayat g&uuml;l&uuml;yorum</div><br />

        Yorum


        • #79
          Orjinal yazı sahibi: psi_tweety
          bonnie nin de dediği gibi bekleme.beklersen gözünde kalbinde daha da büyüyecek ve olumsuz sonuçlanırsa daha çok üzüleceksin.uygun bi şekilde duygularından bahset.olmaz sa da olmaz.unutur gidersin emin ol.daha bişey yok yaşanan.insanlar ne büyük aşk yaşayıp ayrılıyorlar
          Doğru tabi.Ben de öyle düşünüyorum, sonuçta dediğin gibi birşey yaşanmış değil, kaybedecek birşey de yok, bir an önce bir sonuca bağlamak istiyorum bu konuyu.Çünkü kafamı çok meşgul ediyor, bu aralar hiçbirşeyle uğraşamıyorum, çünkü aklım hep bu meselede.
          Bu haftaiçi boyunca bekleyip, durumu görmek istiyorum.Bu sürede ondan birşey gelmezse haftasonu artık birşeyler yapmak zorundayım.

          Yorum


          • #80
            merakla bekliyorum
            <div>kimse anlamaz biliyorum;canımı yaksa da hayat g&uuml;l&uuml;yorum</div><br />

            Yorum


            • #81
              Artık onunla ayrı bölümlerde staj yapıyoruz.Onu kaç gündür görmedim ve çok özledim. Bugün stajdaydım, belki öğlen arasında arar birlikte birşeyler yaparız diye bekliyordum fakat aramadı.Demek ki orda olmamam onun için hiçbirşeyi değiştirmiyor. Dün, ben öğlen arasında dışarda beklesem de karşılaşsak mı ya da önceden "birlikte öğlen arasında birşeyler yapsak mı" diye mesaj mı atsam diye düşündüm fakat sonradan vazgeçtim, çok peşinde dolaşmak gibi olduğu için hoşuma gitmedi ve içimden gelmedi.O olmadan staj çekilmiyor, hayat çekilmiyor.Napacağım bilmiyorum.Keşke herşeyden kaçıp kurtulma şansım olsa.Hayatım alabildiğine tatsız ve keyifsiz giderken hiç beklemediğim bir anda sürpriz bir şekilde ve onun sayesinde onunla tanıştım, belki birşeyler düzelir hayatım güzelleşir dedim fakat sanki bir anda ellerimin arasından kayıp gitti. Çok doldum kusura bakmayın.

              Yorum


              • #82
                Bi ara olmazsa,nabız yokla bakıyım.Olmazsada takma boşver..sana kızmı yok..inan bak..
                Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic

                Yorum


                • #83
                  Arayamam ama mesaj atabilirim.Aramak çok zor benim için.

                  Yorum


                  • #84
                    Ne yaptın?varmı bir gelişme..Bence mesajdan daha iyi aramak.Mesaja cevap beklemek bir ölüm.Ama telefonu açmazsada sil numarasını gitsin derim.
                    Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic

                    Yorum


                    • #85
                      Aramak benim için çok zor çünkü tahmin edersin ki heyecandan dolayı.Geçen cuma günü görüştük en son.Şimdi mesaj atar ya da ararsam peşinden koşmuş durumuna düşmek istemiyorum.Beni tutan en büyük sebep bu şimdi.Bir de birkaç gün beklersem belki onun da arama durumu olur diye tahmin ediyordum ama beklemek de çok kötü.Allak bullak oldum.Hani mesela birisi vardır ondan duygusal bakımdan hoşlanmazsın ama o kişiye mesaj atar ya da arar.Bu durumda karşıdaki onu çok sinir bozucu ya da çok ezik, küçük düşmüş olarak mı görür.Eğer bana karşı hiçbirşey hissetmiyorsa ihtimalini düşünüp bu söylediğim gibi görmesinden korkuyorum.

                      Yorum


                      • #86
                        Öle olduğunu düşünmüyorum.Sen devamlı zırt pırt ararsan rahatsız edersen o zaman dediğin gibi olur.Ama sen öyle değilsinki..Canım benim yaaa...niye bu kadar büyütüyorsun.Terslenmek den korkuyorsun.Bendede vardı böyle bir durum ondan beri telefonuma yeni tanıştığım kişileri kaydetmemek oldu)böyle tuhaf bir huy oluştu benle.Onlar ararsa görüşüyorum yoksa ben aramayım diye.Çünkü cevap gelmeyince çok takıyordum.Niye açmadı niye cavp vermedi diye.Ama sen şimdi böylede kötüsün.Dediğin gibi az bekle bakalım hadi..Sonra bir daha düşün bakalım..
                        Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic

                        Yorum


                        • #87
                          Seninki de zormuş gerçekten.Bir yol bulmuşsun ama o da sıkıntılı maalesef.Ben de şimdi mesela kaç gündür düşünüyorum düşünüyorum, hep sıkıntı moral bozukluğu, yeni tanışmamıza ve az zaman geçirmemize rağmen onunla birlikte dolaştığımız yerlerden geçerken içim sızlıyor çok üzülüyorum.Ama bunun yanında bazen sırf o bahsettiğim korkulardan dolayı vazgeçip hiç mesaj falan atmamayı bile düşünüyorum.Böyle çelişkili bir durum işte, sanki iki uçurumun ortasında kalmışım gibi.
                          Biraz beklemeye çalışayım, cumartesiye kadar durayım diyordum ama nasıl sabrederim bilmiyorum.

                          Yorum


                          • #88
                            Canım yaa sende çok hashassın.Aynı şeyleri bende yaşarım, hatta iki gün önce gittiğimiz bir alışveriş merkezinin önünden geçtim içine girmek istemedim.Onunla gittiğimiz yerler diye.Aman sanki umurundamıyım onun aklına bile gelmem.Sende içinde büyütme,dışarıya çık,arkadaşlarınla takıl,ne bileyim uğraşlar bul,bu dönemi atlatmak adına canım.Kendine iyi bak.Bozma moralini.ok.
                            Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic

                            Yorum


                            • #89
                              Sağol, teşekkürler.Sen de kendine çok iyi bak.

                              Yorum


                              • #90
                                Haftalık dizi gibi olmuş, sonuna kadar takip ettim olayları. "Kırmızıerik" gelişmeleri bekliyoruz. Umarım snn i&#231;in en hayırlısı neyse o olur..

                                Yorum

                                İşleniyor...
                                X