Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yeni tanıştığım kız

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: crystalsun
    bir insanı kafa yapınla etkileyemiyorsan, ilişkide sorunlar çıkar ya da uzun soluklu olmaz. eğer karşılıklı konuşabileceğiniz şeyler yoksa o ilişkiye başlamak zaten yanlıştır
    Konuşabileceğimiz konu çok fakat genelde hep mesleki konular oldu bunlar, biraz da öğlen arasında konuşmamızdan da kaynaklanıyor.Fakat hiç konu olmamasından daha iyi oldu, kısa sürede güzel bir muhabbet oldu aramızda.Fakat dediğim gibi daha uzun uzun konuşabilecek bir ortam olması iyi olur.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kirmizierik
      Şimdi bende önceden yaşadığım hüsranlardan dolayı şöyle bir sorun var; hiçbirşeyi olumluya yorup hayal kırıklığına uğramak istemiyorum.Ama olabildiğince dışardan bakarak söylemeye çalışırsam; kız bana karşı çok sıcak ve yakındı, hiç beklemediğim bir şekilde benimle tanıştı, olumsuz hiçbirşey hissetmedim tavırlarından.
      o zaman bir an önce bu tatlı ilişkiye başla.malesef ilk aşamada top erkeklerde.bu yüzden madem sürekli aynı ortamda da değilsiniz.kızı kaptırmak da var işin sonunda.hemen atağa geçmelisin.bir laf vardır severim "erkekler kızların ne kadar istekli olduğunu bilseler 20 kat daha atak olurlardı" diye umarım mesaj yerine ulaşmıştır.
      yazmasaydım cıldıracaktım

Yorum

Evet, mesaj yerine ulaştı 8) Bu arada bu konudan dolayı berbat geçen bir günün sonunda bana gerçekten çok moral verdin şimdi. Hep olumsuz düşündüm şimdiye kadar,hatta acaba hiçbirşey yapmasam mı vazgeçsem mi diye bile düşündüm.Fakat birşeyler yapmam gerektiğini şimdi anlıyorum tam olarak.Tabi izlemeyi düşündüğüm yol doğru mu değil mi emin değilim.Bir şekilde uzun uzun konuşabileceğimiz bir ortamda başbaşa olalım istiyorum, işte bunun için çok üstelemeden ya da emrivaki yapmadan öyle aklıma gelmiş de söylemişim gibi davet etmeyi düşünüyorum.

Yorum

doğru yoldasın , devam et
          öldürmeyen acı güçlendirir !

Yorum

Orjinal yazı sahibi: signora_rosa
            doğru yoldasın , devam et
            Teşekkürler. Umarım sonuç olumlu olur..

Yorum

kırmızı erik gelişme var mı?
              yazmasaydım cıldıracaktım

Yorum

...

bence hemen elini işe atma... eğer kızın senden biraz olsun etkilendiğini düşünüyorsan dedikleri her şeye katılıyorum ama eğer ortada fol yok yumurta yok durumundaysa önce msn adresini al msn de konuşun... eğer ilgiliyse senin için msn ye girer ve tatlı tatlı sohbert edersiniz

Yorum

Orjinal yazı sahibi: elektraya
                  kırmızı erik gelişme var mı?
                  henüz bir gelişme yok maalesef.perşembe günü onu göreceğim,o zamana kadar beklemek çok zor geliyor,bu belirsizlik çok rahatsız edici.Ona ulaşabileceğim bir yol da yok, telefonunu da almadım.

Yorum

Re: ...

Orjinal yazı sahibi: suzidil
                    bence hemen elini işe atma... eğer kızın senden biraz olsun etkilendiğini düşünüyorsan dedikleri her şeye katılıyorum ama eğer ortada fol yok yumurta yok durumundaysa önce msn adresini al msn de konuşun... eğer ilgiliyse senin için msn ye girer ve tatlı tatlı sohbert edersiniz
                    Tavırlarından onun benden etkilendiğini anlarsam sorun yok dediğin gibi.Msn de iyi bir fikir gibi fakat msn adresini almak da bir sorun,telefonunu almak bile daha kolay geliyor şimdi düşününce.Çok zor durumda hissediyorum,dediğin gibi fol yok yumurta yok durumu olmasını istemiyorum sonra kendi kendime gelin güvey olmuş olurum, bu da beni sıfıra indirir.

Yorum

"Bu gün çözülmesi imkansız olarak düşündüğün sorunlarına yarın çok gülüp gececegini unutma!"

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ekremiyican
                        "Bu gün çözülmesi imkansız olarak düşündüğün sorunlarına yarın çok gülüp gececegini unutma!"
                        Olumlu anlamda mı olumsuz anlamda mı almalıyım bu sözü?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: invasor
                          ee sonra noldu :roll:
                          Henüz hiçbirşey maalesef.Kafam karıştı allak bullak oldu,bekledikçe insan düşünüp düşünüp moralini bozuyor.

Yorum

Dostum sen ilk görüşte aşık mı oldun nedir bu kısa zamanda bu kadar etkili duygusallık?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ananke
                              Dostum sen ilk görüşte aşık mı oldun nedir bu kısa zamanda bu kadar etkili duygusallık?
                              Bilmem belki de

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kirmizierik
                                Şimdi bende önceden yaşadığım hüsranlardan dolayı şöyle bir sorun var; hiçbirşeyi olumluya yorup hayal kırıklığına uğramak istemiyorum.Ama olabildiğince dışardan bakarak söylemeye çalışırsam; kız bana karşı çok sıcak ve yakındı, hiç beklemediğim bir şekilde benimle tanıştı, olumsuz hiçbirşey hissetmedim tavırlarından.

..... OLUMLUYA YORUP HAYAL KIRIKLIGINA UGRAMA KORKUSUNU UNUT.....

HERZAMAN RASYONEL OL....OLUMSUZU DUSUNMEYI OGRENIYORSUN...bundan vazgec ılerde cok pısman olursun malesef bende hep boyle duusnerek dusunce sıstemımı bozdum......bu arada su 4 gun aslında askın en yogun oldugu gunler heyecanının keyfını yasa......bı daha bu anları yasayamabılırsın.....
                                GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ

Yorum

İşleniyor...
                                X