Orjinal yazı sahibi: crystalsun
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Yeni tanıştığım kız
Collapse
X
-
o zaman bir an önce bu tatlı ilişkiye başla.malesef ilk aşamada top erkeklerde.bu yüzden madem sürekli aynı ortamda da değilsiniz.kızı kaptırmak da var işin sonunda.hemen atağa geçmelisin.bir laf vardır severim "erkekler kızların ne kadar istekli olduğunu bilseler 20 kat daha atak olurlardı" diye umarım mesaj yerine ulaşmıştır.Orjinal yazı sahibi: kirmizierikŞimdi bende önceden yaşadığım hüsranlardan dolayı şöyle bir sorun var; hiçbirşeyi olumluya yorup hayal kırıklığına uğramak istemiyorum.Ama olabildiğince dışardan bakarak söylemeye çalışırsam; kız bana karşı çok sıcak ve yakındı, hiç beklemediğim bir şekilde benimle tanıştı, olumsuz hiçbirşey hissetmedim tavırlarından.
yazmasaydım cıldıracaktım
Yorum
-
Evet, mesaj yerine ulaştı 8) Bu arada bu konudan dolayı berbat geçen bir günün sonunda bana gerçekten çok moral verdin şimdi.
Hep olumsuz düşündüm şimdiye kadar,hatta acaba hiçbirşey yapmasam mı vazgeçsem mi diye bile düşündüm.Fakat birşeyler yapmam gerektiğini şimdi anlıyorum tam olarak.Tabi izlemeyi düşündüğüm yol doğru mu değil mi emin değilim.Bir şekilde uzun uzun konuşabileceğimiz bir ortamda başbaşa olalım istiyorum, işte bunun için çok üstelemeden ya da emrivaki yapmadan öyle aklıma gelmiş de söylemişim gibi davet etmeyi düşünüyorum.
Yorum
-
...
bence hemen elini işe atma... eğer kızın senden biraz olsun etkilendiğini düşünüyorsan dedikleri her şeye katılıyorum ama eğer ortada fol yok yumurta yok durumundaysa önce msn adresini al msn de konuşun... eğer ilgiliyse senin için msn ye girer ve tatlı tatlı sohbert edersiniz
Yorum
-
Re: ...
Tavırlarından onun benden etkilendiğini anlarsam sorun yok dediğin gibi.Msn de iyi bir fikir gibi fakat msn adresini almak da bir sorun,telefonunu almak bile daha kolay geliyor şimdi düşününce.Çok zor durumda hissediyorum,dediğin gibi fol yok yumurta yok durumu olmasını istemiyorum sonra kendi kendime gelin güvey olmuş olurum, bu da beni sıfıra indirir.Orjinal yazı sahibi: suzidilbence hemen elini işe atma... eğer kızın senden biraz olsun etkilendiğini düşünüyorsan dedikleri her şeye katılıyorum ama eğer ortada fol yok yumurta yok durumundaysa önce msn adresini al msn de konuşun... eğer ilgiliyse senin için msn ye girer ve tatlı tatlı sohbert edersiniz
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kirmizierikŞimdi bende önceden yaşadığım hüsranlardan dolayı şöyle bir sorun var; hiçbirşeyi olumluya yorup hayal kırıklığına uğramak istemiyorum.Ama olabildiğince dışardan bakarak söylemeye çalışırsam; kız bana karşı çok sıcak ve yakındı, hiç beklemediğim bir şekilde benimle tanıştı, olumsuz hiçbirşey hissetmedim tavırlarından.
..... OLUMLUYA YORUP HAYAL KIRIKLIGINA UGRAMA KORKUSUNU UNUT.....
HERZAMAN RASYONEL OL....OLUMSUZU DUSUNMEYI OGRENIYORSUN...bundan vazgec ılerde cok pısman olursun malesef bende hep boyle duusnerek dusunce sıstemımı bozdum......bu arada su 4 gun aslında askın en yogun oldugu gunler heyecanının keyfını yasa......bı daha bu anları yasayamabılırsın.....GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ
Yorum

Yorum