Çok haklısın.Ne olursa olsun haber vermesi gerekirdi.Benim başıma önceden böyle birşey geldiğinde mesela uzatmadan düşüncemi hissettirdim karşımdakine,onu da üzmeden.Kızmakta haklısın, anlıyorum ben tepkini, ben de ne kadar kızgınım bir bilsen.insan istedikten sonra hiçbişey bahane değil bana göre.yeterki istesin demişsin ki çok doğru, bir mesaja bir aramaya bakar istedikten sonra. :cry:
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Yeni tanıştığım kız
Collapse
X
-
ben şunu öğrendim.insanlara öküz gibi davranacaksın.eğer mutlu olmak ilgi görmek istiyorsan öküz gibi davranacaksın umursamayacaksın eziyet çektireceksin,sadece erkeklere böyle yapmak gerekiyor demiyorum,erkeklerde kızlara böyle yapmalı.
ama şu var.ben de bunu yapamıyorum.bu yüzden ilgi görmeyi değerli olmayı mutlu olmayı hiç beklememeliyim.ya değişeceğim.kötü olacağım.ya böyle mutsuz ve hep kaybeden olarak yaşayacağım.<div>kimse anlamaz biliyorum;canımı yaksa da hayat gülüyorum</div><br />
Yorum
-
Pek üzerinde durmamak lazım. Kendini hassas olmayan insanlarla muhattap olmaya alıştırmak lazım. Bu konuyla ilgili demiyorum. Genel olarak, insanlar sadece kendilerini düşünüyorlar, senin ne hissettiğin veya hissedebileceğin çok da umurlarında olmuyor. O yüzden kimseye haddinden fazla değer verme. Kendine değer ver sadece. Kimsenin sözlerine, vs'ne çok da aldırma. Yalan söylemeyi alışkanlık haline getirmiş bir dolu basit karakterde insan var. Kendilerini göstermek, işte biraz şımartılmak falan dertleri genelde. Başka da bir şey yok. Yorumumu bu konuyla ilgili yapmıyorum ama, bulacağın kişi kendine uygun olsunÇözüm genelde ummadığımız, bakmadığımız yerdedir
Yorum
-
çok güzel yazmışsınOrjinal yazı sahibi: bir dostPek üzerinde durmamak lazım. Kendini hassas olmayan insanlarla muhattap olmaya alıştırmak lazım. Bu konuyla ilgili demiyorum. Genel olarak, insanlar sadece kendilerini düşünüyorlar, senin ne hissettiğin veya hissedebileceğin çok da umurlarında olmuyor. O yüzden kimseye haddinden fazla değer verme. Kendine değer ver sadece. Kimsenin sözlerine, vs'ne çok da aldırma. Yalan söylemeyi alışkanlık haline getirmiş bir dolu basit karakterde insan var. Kendilerini göstermek, işte biraz şımartılmak falan dertleri genelde. Başka da bir şey yok. Yorumumu bu konuyla ilgili yapmıyorum ama, bulacağın kişi kendine uygun olsun<div>kimse anlamaz biliyorum;canımı yaksa da hayat gülüyorum</div><br />
Yorum
-
Bugün yine stajdaydım.Sabah gittim ve birşey olmamış gibi günaydın dedim.O da hiçbirşey olmamış gibi davrandı,hiç soğuk da davranmadı falan.Ayrıca hiçbirşey olmamış gibi sınavımın nasıl geçtiğini sordu, sanki ararım diyip aramayan kendi değilmiş gibi.Keşke, "o kadar merak ediyorsan arasaydın" deseydim.
Bugün bizden başka bir kişi de olduğundan öğlen arasında da üçümüz birlikte olduk maalesef yanımızda o kişi de oldu ve ordayken de yine onun bana davranışları aynıydı.Sanki hiçbirşey olmamış, ne ben mesaj atmışım geçen gün, ne de o ararım dedikten sonra aramamazlık etmiş gibi.Anlayamadım ne olup ne bittiğini gerçekten.
Yorum
-
bişey diyeyim mi kirmizierik.allah aşkına ne olur hiç ilgilenme şu kızla.yapmak zordur biliyorum ama hiç bişey yok gibi davran.o kaybeder.ya insanlar neden böyle ya.hint kumaşı zannetmiştir kendini.senin gibi birini her an bulabillecek sanki.ya neyse küfür edecektim de.bırak kendi değeriyle kalsın bırak ya.benim bankacı olayına benziyor.ben 1 hfta deli gibi saehoş gibiyim aşık oldum diye. o kalktı umarım umut verici bişey yapmadım demez mi.ülen a.q çocuğu yok canım sen bişey yapmadın aptallık bende.gerizekalı.işte böyle insanlara değer veriyoruz ,kendilerini bişey zannediyorlar.bizim gibi iyi niyetlliler 'ben değersizim' diye diye kahroluyoruz.ben ilk aşık olmamdan çok uzun zaman sonra bu bankacıda öyle hissetmiştim.ozaman anladımki insan her zaman sevebilir yaşı kaç olursa olsun.ben ilk aşkımdan sonra dedim kimseyi semem böyle geçer ömrüm.bankacıdan da çok hoşlandım.dedimki demekki ikinci defa bişeyler hissediliyor.o yüzden derimki hiç üstünde durma.1 hafta geçsin ve nreye gidecekse gitsin boşver.ona bi öküz denk gelir oda gider ona aşık olur<div>kimse anlamaz biliyorum;canımı yaksa da hayat gülüyorum</div><br />
Yorum
-
Çok sağol psi_tweety.Tamamen haklısın söylediklerinde, sonuna kadar katılıyorum.Keşke bu insanların böyle olduklarını önceden anlayabilsek ama maalesef böyle olmadığı için her seferinde hayal kırıklığına uğruyoruz. :cry: Ben de artık dediğin gibi yapmayı düşünüyorum, zaten büyük ihtimalle sadece 3 gün daha görürüm onu, ondan sonra da göreceğimi sanmıyorum.3 Gün boyunca da hiç umurumda olmaz, takmam.Zaten bugün aklıma geldikçe sinirlerim bozuldu gerçekten.Belli ki o ortamda bir tek ben olduğum için benle vakit geçirdi, dışarı çıktı vs.Yani mecbur gibi olduğu için.Orjinal yazı sahibi: psi_tweetybişey diyeyim mi kirmizierik.allah aşkına ne olur hiç ilgilenme şu kızla.yapmak zordur biliyorum ama hiç bişey yok gibi davran.o kaybeder.ya insanlar neden böyle ya.hint kumaşı zannetmiştir kendini.senin gibi birini her an bulabillecek sanki.ya neyse küfür edecektim de.bırak kendi değeriyle kalsın bırak ya.benim bankacı olayına benziyor.ben 1 hfta deli gibi saehoş gibiyim aşık oldum diye. o kalktı umarım umut verici bişey yapmadım demez mi.ülen a.q çocuğu yok canım sen bişey yapmadın aptallık bende.gerizekalı.işte böyle insanlara değer veriyoruz ,kendilerini bişey zannediyorlar.bizim gibi iyi niyetlliler 'ben değersizim' diye diye kahroluyoruz.ben ilk aşık olmamdan çok uzun zaman sonra bu bankacıda öyle hissetmiştim.ozaman anladımki insan her zaman sevebilir yaşı kaç olursa olsun.ben ilk aşkımdan sonra dedim kimseyi semem böyle geçer ömrüm.bankacıdan da çok hoşlandım.dedimki demekki ikinci defa bişeyler hissediliyor.o yüzden derimki hiç üstünde durma.1 hafta geçsin ve nreye gidecekse gitsin boşver.ona bi öküz denk gelir oda gider ona aşık olur
Yorum
-
Sorma.
Bunun yüzünden ben bayram tatilinde neler çektiğimi bilirim, kaç gün düşün düşün kendimi yiyip durdum tatil bitip onu göreceğim güne kadar, buraya da yazmıştım.
Ama artık bitti, soğudum ondan bu tavırları sayesinde.Böyle bir insanla zaten birlikte olamam ben.Kendisinden soğutmayı çok güzel başardı.
Yorum
-
Bugün yine onun yanındaydım.Bu sefer yalnızca sabah gidince günaydın dedim ve ondan sonra da hiç konuşmadım.Ara olunca da zaten bir yere yetişmem gerektiği için bilerek olmasa da hiçbirşey söylemeden çıkıp gittim.Çıktıktan 3-5 dakika sonra biraz gitmiştim ki hemen telefonum çaldı.Arayan tabii ki oydu.Nerdesin, ben de araya çıktım işte birşeyler yaparız demiştim gibisinden birşeyler söyledi.Ben de acelem var gitmem lazım dedim.Anladım falan dedi.Yani yalnız kalınca, dolayısıyla işi düşünce öyle bir arıyor ki, sınav için ertesi gün ararım diyip aramayan insan bu sefer aradan 5 dakika geçmeden hemen arıyor.
Yorum
-
Dün stajımın onunla aynı yerdeki son günüydü.Öğlen arasında yine dışarı çıkıp öyle yürümeye başladık.Sonra o yakındaki alışveriş merkezine gitmeyi teklif etti ben de kabul ettim.Yine birlikte çok güzel vakit geçirdik.Günün sonunda ayrılırken, görüşelim dedim o da tabi görüşürüz falan dedi ama bilmiyorum nolacak.Artık bundan sonra aynı yerde değiliz.Yani karşılaşma ihtimalimiz az.Çok moralim bozuldu.Tam ona iyiden iyiye alışmaya başlamıştım.Dün gece bu yüzden uyku tutmadı.1 Hafta bekleyip, o sürede ondan birşey gelmezse ben mesaj atmayı düşünüyorum.Önce halini hatrını stajının nasıl gittiğini sorup sonra da başka neler yaptığını falan sorup konuyu birlikte birgün bir yerlere gitmeye getirmeyi düşünüyorum.Sizce nasıl?Beklemek çok yoruyor.
Yorum

Yorum