Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
Şimdi bende önceden yaşadığım hüsranlardan dolayı şöyle bir sorun var; hiçbirşeyi olumluya yorup hayal kırıklığına uğramak istemiyorum.Ama olabildiğince dışardan bakarak söylemeye çalışırsam; kız bana karşı çok sıcak ve yakındı, hiç beklemediğim bir şekilde benimle tanıştı, olumsuz hiçbirşey hissetmedim tavırlarından.
HERZAMAN RASYONEL OL....OLUMSUZU DUSUNMEYI OGRENIYORSUN...bundan vazgec ılerde cok pısman olursun malesef bende hep boyle duusnerek dusunce sıstemımı bozdum......bu arada su 4 gun aslında askın en yogun oldugu gunler heyecanının keyfını yasa......bı daha bu anları yasayamabılırsın.....
Perşembe günü arada yine başbaşa olabilirsek tavırlarını konuşmalarını gözlemleyip ona göre davranmaya çalışacağım.Eskiden beri bu konuda(birisine yakınlaşma,duygularını hissettirme) hep sıkıntı çektim ve hala aynı şeyi yaşıyorum maalesef.
Dün bir araya geldiğimizde çıkışta birlikte yürümeye başladık.Bir süre sonra ona oraya en yakın uygun yer olan bir alışveriş merkezine gitmeyi önerdim ve kabul etti.Orada 2-2,5 saat kadar sohbet ettik vakit geçirdik çok güzeldi.Numarasını da aldım, hatta ayrılırken beni arayacağını(bir sınavım vardı,nasıl geçtiğini merak ederim,ararım seni dedi) akşam, onunla çok güzel vakit geçirdiğimi ve yine tekrarlamayı istediğimi bildiren bir mesaj attım.Mesaja hiçbir cevap gelmedi şu ana kadar ve bugün araması gerektiği halde henüz aramadı da.
ay çok güzel ) tamam işte açıldın sayılır) hadi sonu iyi gitsin. hissettiklerini anlıyorum. sana mesaj atmadığı 1 dakika sana 10 saat gibi geliyor.
geç olsun da güç olmasın)
ay çok güzel ) tamam işte açıldın sayılır) hadi sonu iyi gitsin. hissettiklerini anlıyorum. sana mesaj atmadığı 1 dakika sana 10 saat gibi geliyor.
Nasıl yani, ama ben herşeyi berbat ettiğimi düşünüyordum. Hatta onunla birdahaki sefer bir araya geldiğimde artık nasıl davranacağımı planlıyordum ve yakın davranmamayı ama tavır koymuş gibi çok soğuk da görünmemeyi planlıyordum. Dün mesajı attığımdan beri hiç cevap gelmedi.
Nasıl yani, ama ben herşeyi berbat ettiğimi düşünüyordum. Hatta onunla birdahaki sefer bir araya geldiğimde artık nasıl davranacağımı planlıyordum ve yakın davranmamayı ama tavır koymuş gibi çok soğuk da görünmemeyi planlıyordum. Dün mesajı attığımdan beri hiç cevap gelmedi.
sakin ol dostum kız hemen telefona sarılıp -ay benimde çok hoşuma gitti kesinlikle buluşalım - demesini mi bekliyorsun kadındır bu azcık naz yapıcak tabikide...sen hamleni yapmıssın muhtemelen banyodaydım görmedim mesajını deyip sana geç bir saatte mesaj atacaktır.ya nazikçe seni kabul etmeyecek, ya erkek arkadasıma sözüm var deyip savusturacak, ya da neden olmasın görüşebilirz deyip seni yine hop oturtup hop kaldıracaktır...sen sen ol bir kadına her zaman açık ve net ol duyguların ve söylemlerin yoruma açık kalmasın...bunu da gözlerinin içine bakarak söle ki senin cesaretine hayran kalsın..nazik ol ufak tefek hediye al onu dinle ciddi ol ama yerinde gülümse, esprili ol şaklaban olma, kadınlarla beraberlik zordur dostum bunşarın hepsini harmanlayıp kendince yorumladığında korkularının ne kadar yersiz olduğunu göreceksin...kolay gelsin...
zen1900 e kesinlikle katılıyorum.
eğer şimdiye kadar ilgisini çekemediysen bile gayet normal bir mesaj attım şeklinde ona hissettirirsen mutlaka onda da bir başlangıç olacaktır. ama kendine güvenin sonsuz olsun.
ona çok değer veriyorsun tamam ama yine de elimi sallasam ellisi gibi düşün.
bence yaptığın çok iyi bir adım...
bazen aylarca bekler insan gelsin konuşsun teklif etsin bir adım atsın diye sonra ne olur?? erkek gelip açılamaz ve ilişki başlamadan biter.
zen1900 e kesinlikle katılıyorum.
eğer şimdiye kadar ilgisini çekemediysen bile gayet normal bir mesaj attım şeklinde ona hissettirirsen mutlaka onda da bir başlangıç olacaktır. ama kendine güvenin sonsuz olsun.
ona çok değer veriyorsun tamam ama yine de elimi sallasam ellisi gibi düşün.
bence yaptığın çok iyi bir adım...
bazen aylarca bekler insan gelsin konuşsun teklif etsin bir adım atsın diye sonra ne olur?? erkek gelip açılamaz ve ilişki başlamadan biter.
Haklısın tabi.Bu arada olumsuz biterse çok kafama takmamayı kendime telkin ediyorum.Doğrusunu söylemek gerekirse ben böyle birşey yapabileceğimi tahmin etmiyordum fakat birden oldu, nasıl olduğunu anlamadım.Fakat dediğim gibi dünden beri hala bir cevap vermedi ya da aramadı.Git gide umudu kesiyorum zaten artık. En kötüsü de bu şekilde cevap vermemeye devam ederse, haftaya yanına gittiğimde nasıl davranacağım konusu maalesef.
hiçbir şey yapma. merhaba dersin önce sonra o isterse konuşursun bir de işin düştüğünde. açık açık duygularını belli etmedin daha ona. o senin duygularını bile bilmiyor. o yüzden o düşünmeli acaba bana ilgi mi duyyuyo r yoksa normal atılmış bir mesaj mı bu diye...
Bugün gidecekti, ben sınavdan dolayı gidemedim.Haftaya 4 gün göreceğim ve son maalesef.Dün ayrılırken merak ederim ben, sınavdan sonra ararım demişti ama maalesef hala aramadı.En çok kafamı kurcalayan da bu zaten
anladım.biliyorum zor ama bekle bence.mümkünse haftaya kadar bekle.bakalım arayacak mı.diyelim aaramadı.haftaya karşılaştığınızda ne yapacak.normal sınavın nasıldı derse bu iş yaş bugün msj falan atacak mı bekleyelim beraber.ama bekle mutlaka.üstüne de gitme fazla.amann ne zor bu işler.ben de eski sevgilimle çok ilgilenirdim böyle ayrıntılı düşünürdüm.o tınlamazdı a.q
<div>kimse anlamaz biliyorum;canımı yaksa da hayat gülüyorum</div><br />
evet olmazsa da olmaz.boşver insan bi dahaa aynı şeyleri hissedemeyeceğim diye üzülüyyor ama öyle bir hissediyorki.o olmazsa başkası mı yok.kendi kaybeder ama bekleyeceğin konusunda söz vermeni istiyorum ben
evet olmazsa da olmaz.boşver insan bi dahaa aynı şeyleri hissedemeyeceğim diye üzülüyyor ama öyle bir hissediyorki.o olmazsa başkası mı yok.kendi kaybeder ama bekleyeceğin konusunda söz vermeni istiyorum ben
Peki Bekleyeceğim,söz Daha önceki tecrübelerimde karşı tarafın üstüne gittikçe ters teptiğini gördüğüm için kesinlikle haftaya kadar beklemeyi düşünüyorum.Sen de karşıdaki kişiyle çok ilgilenip ince ince düşünüyorsan o zaman benim durumumu çok iyi anlıyorsundur eminim.
@lavinya 21;Tabiki olmazsa olmaz diye düşünmüyorum artık neyse ki.Kendimi dediğin gibi iki duruma da hazırladım.Özellikle ararım diyip aramaması çok üzücü oldu benim için. Böyle bir durum olmasaydı tabiki araması için beklenti içinde olmayacaktım ama şimdi malum.
kirmizierik eğer zamanın varsa sana bişey diyeceğim.hem bi fikrin olur hem de zaman geçmiş olur .benim açtığım bi başlaık var birkaç hafta öncesinde onu bulup okumanı tavsiye ediyorum.başlığın adı 'aşık oluyorum sanırım fikirlere ihtiyacım var'
Yorum