Duyuru

Collapse
No announcement yet.

aşıkmıdır acaba?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• aşıkmıdır acaba?

sizce bir erkek;
    önce teklif edip sonra biri duyduğunda inkar ediyor
    hep buluşmak istiyor
    küs olduğumda peşimden koşuyor
    en iyi arkadaşı senle barışıp sana sevilmeye latık değilsin diyecek dediğinde sende ona sorduğunda ben seni sevmeye değil sana köpek gibi yalvarmaya layığım dediyse
    seni öpmek istiyorsa
    sana 2 kere tekif ettiyse
    buluşmuycam dediğinde sinirlenirse
    sana hediye alıpta vermezse
    sana sinirlenip ona aldığın hediyeyi kırdıysa
    kıskandırmaya çalışıyorsa
    kıskanıyorsa
    arasıra derste sana bakıyorsa
    sana teklif edenle en iyi arkadaş olmaya devap ediyorsa
    sana onla konuşma ona oyun oynayacağım diyorsa
    sana şiir ve şarkı sözleri azıyorsa
    senden hep beni sevdiğini söyle diyorsa
    o erkek aşıkmıdır???????????????????????????????

Orjinal yazı sahibi: acil yardım lütfen View Post
    sizce bir erkek;
    hep buluşmak istiyor
    en iyi arkadaşı senle barışıp sana sevilmeye latık değilsin diyecek dediğinde sende ona sorduğunda ben seni sevmeye değil sana köpek gibi yalvarmaya layığım dediyse
    seni öpmek istiyorsa
    kıskanıyorsa
    erkekeler aşık falan olmaz istediğini alana kadar aşıkmış gibi yapar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: depresyondayım View Post
      erkekeler aşık falan olmaz istediğini alana kadar aşıkmış gibi yapar
      olmadı şimdi bu ya. ben erkek olarak çok alındım. en büyük aşk acılarını çekmiş biriyim. böyle bir yorum benim gibilere büyük haksızlık ve benim gibi olan çok erkek var.
      bu yorumu fırlamalar için yazmış olsaydın o zaman kabulümdü.

Yorum

"ben seni sevmeye değil sana köpek gibi yalvarmaya layığım dediyse"
        Bu erkekten aşık olmaz. Hatta bu erkekten hiç bir şey olmaz.

Orjinal yazı sahibi: tre@sureBack
        erkek demeyin bana midem bulaniyor

hepside cesaretsizin teki!!!! adam gibi adam kalmamis su dünyada....
        Tüm erkekler cesaretsiz değildir. Ama sen cesaretliysen mıknatıs hesabı cesaretsizleri çekiyorsundur o başka...
        "İki çocuk rahatlıkla oturduğumuz kapının eşiğine, kendi başıma zor sığıyorum bugün. Büyüdükçe insan yalnız mı kalıyor ne?"

Yorum

lütfen bu dediginiz dogru olmasin....
          Yorumunu okuyunca mıknatısın çalışma mantığı aklıma geldi ve tahminde bulunmak istedim. Lakin tahmin gücüm oldukça zayıftır benim o yüzden tedirgin olmana gerek yok
          "İki çocuk rahatlıkla oturduğumuz kapının eşiğine, kendi başıma zor sığıyorum bugün. Büyüdükçe insan yalnız mı kalıyor ne?"

Yorum

yani insallah öyledir....

insallah cesareti yerinde olur mustakbel esimin aminnn!!!
            hep "müstakbel eşimin" diye konuşman bana çok sempatik ve romantik geliyor:tinysmile_grin_t:

Yorum

sevgili hunter
              ama sanki bazen kıskanıyor gibi geliyor şuan biz ayrıyız o ilk günler hep benle konuşmaya çalıştı ben konuşmadım şimdi beni takmıyor gibi.bana 3 sene arayla teklif etti ve yazdığı şiirlerde hep bana deniz gözlüm diyip ona aşık olup olmadığımı sorguluyordu bana bir tane şarkı sözü yazmıştı ona ne sorduysam dürüstçe cevap verdi.benle kibar kibar konuştu.hatta kuzenime allahın izniyle üniversteyi bitirirsem ona evlenme teklif edeceğim demiş ve biz ikimiz buluştuğumuzda sen olmasaydın onu öpecektim demiş.kuzenim bana dediki o sapıklık anlamında demedi.ben ve o daha el ele bile tutuşmadık benona hiç yüz vermmedim.en iyi arkadaşım o bana aşık diyor o ise hayır o bana aşık diyor genelde en iyi arkadaşımla yanyanayken sanki benle ilgileniyor gibi geliyor en iyi arkadaşım hep bana bakıyor diyor bir arkadaşım ise hayır sana bakıyor diyor.acaba o banamı yoksa arkadaşımamı aşık?
              aynı zamanda onun en iyi arkadaşı benim en iyi arkadaşıma teklife etti. bir erkek olarak senden yardım bekliyorum.

Yorum

O erkek asık masık degil.Amacı gonlunu eglendırmek.Senle konusmaya calısmasının nedenıde o.Ayrıca seni evlilik dısı öpmek istiyorsa bu zaten sevmedıgıne
                kullanmak ıstedıgıne kanıt.Asıksa bir ömür boyu sahip cıksın,atsın imzayı
                Çılgın,hayat dolu ve hırçın SARIyla;Asil,olgun ve durgun KIRMIZInın dostluğu:

''GALATASARAY''

Yorum

arkadaşlar şimdi be erkek arıcıyla cevap yolladı dediki seni bir daha ekeklerin yanında görürsem kemklerini kırarım fazla kuyruk sallama baban o kuyruğu koparır dedi ben cevap vermeyince neden anlamamazlıktan geliyorsun ve koridardo bir erkekle neden bakışıyorsun demiş.şimdi ben aracıyla sordum duyduklarım doğrumu diye evet her şey doğru dedi sizce aşıkmıdır böyle diyen biri

Yorum

arkadaşlar şimdi be erkek arıcıyla cevap yolladı dediki seni bir daha ekeklerin yanında görürsem kemklerini kırarım fazla kuyruk sallama baban o kuyruğu koparır dedi ben cevap vermeyince neden anlamamazlıktan geliyorsun ve koridardo bir erkekle neden bakışıyorsun demiş.şimdi ben aracıyla sordum duyduklarım doğrumu diye evet her şey doğru dedi sizce aşıkmıdır böyle diyen biri
                    bunun aşkla ilgisi yok
                    kızlar kötü erkeklere ilgi duyar misali sadece seni etkilemeye çalışıyo hanzo
                    arkana bakmadan kaç
                    erkeklerin çok sevdiğim bir özelliği vardır biz kızlar kadar lafı dolandırmazlar beklemezler seviyorsa söyler ve öyle davranır
                    aşık bir adam önünde engel tanımaz oyunlar oynamaz aracı kullanmaz
                    gözünün içine baktığında anlarsın sevildiğini
                    senin bu eleman biriyle iddaya girmiş heralde ben onu parmağımda oynatırım diye
                    kendini biraz olsun düşünüyorsan yaklaşma yoksa yakında beni terketti napıcağımı bilmiyorum diye konu açarsın burada
                    cennete gidicem çünkü cehennemi burada yaşadım

Yorum

ama ben onunla konuşmuyorum benle konuşmaya çalıştığında duymamazlıktan geliyorum ve bulunduğum ortamda çok dedikodu oluyor.ailem sevgili olduğumu öğrenirse çok kızar.o yüzden biz aracıyla yada gizlice mektup gönderiyoruz birbirimize zaten ben bir erkekle konuştuğumda bana ters ters bakıyor.hatta beni baba şikayet edecekmiş bir erkekle yakınlaşıyor diye aracı benim yakınım oluyor demişki inanmaz falan o da o yüzden şikayet etmedi.herzaman beni kıskandırmaya çalışıyor. her sevgili ele tutuşuyordu ama ben onun elini tutmuyordum herkes öpüşüyordu fakat biz hiç öpüşmedik ona sen beni öpmek istiyormuşsun dediğimde her halde isterim sen benim sevgilimsin demişti.yanımda çok heycanlıydı sanki nefesi kesiliyordu.bana baktığında gözünde bir yıldız vardı sanki.bir kere dersle iligli bir soru anlamadı bana sordu bende onunla yakınlaşmaktan korktum bilmiyorum dedim.ben öğretmene soru sorduğumda o da geliyor.şimdi o kadar sinirlenmişki bir erkekle yakınlaşmamdan diyormuşku ona tokat atacağım.zaten bizim ayrılma sebebimiz beni kıskanmasıydı.o beni değil başka bir erkeği seviyor demişti bende sinirlendim ondan ayrıldım.bir daha onunla konuşmadım şimdi oda benle konuşmuyor.

Yorum

sizce bir erkek;
                        hep buluşmak istiyor
                        seni öpmek istiyorsa
                        kıskanıyorsa
                        O erkek âşık mıdır bilmem ama zekâ olarak biraz geride olduğu kesindir. Bu saçma sapan şeyleri kafasına takan kız ise zekâ olarak erkekten biraz daha geridir. Nesiniz siz 10 yaşında falan mı?

Yorum

ben zeka olarak geride değilim. lütfen böyle yorumlar yapmayın hartemes terbiyene takın lütfen.

Yorum

hartemese aldırma muzurdur biraz

ve bu kadar dengesiz biri aşık değil takıntılıdır uzak dur
                            cennete gidicem çünkü cehennemi burada yaşadım

Yorum

şuan beni gözlemliyor bana tekrar cevap yolladı dediki sen bana oyun oynuyorsun ben bu oyunu ortaya çıkartıcağım demiş ayrıca beni kıskandığı erkeğe karşı dikkatli olmamı söylemiş.hep biz gözegöze geliyoruz ama birbirimizle konuşmuyoruz.hatta bazen karışılaşınca yolumuzu değiştiriyoruz benle kıskandığı erkek konuşunca hep bana bakıyor.sonra trip atıyor sizce o beni kıskanmıyormu genel olarak değirlendirirsek beni sevmiyormudur? aklım çok karıştı ayrıca ben o kıskansın diye beni kıskandığı erkekle sürekli yakınlaşıyorum. ben bu durumda hatamı yapıyorum.

Yorum

İşleniyor...
                              X