Duyuru

Collapse
No announcement yet.

aşıkmıdır acaba?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: kimene View Post
    cilveleşmeye aşk deniyor artık. aşk fedekarlıktır ama nerde...

valla ben aşktan anlamam ama cilveleşmek olmadığıda kesin haklsın (:
    "Özgürlük" diye böğürmeyi seversiniz hepiniz en çok; oysa ben, çevresinde çokca böğürme ve duman bulunan "büyük olaylara"a inanmayı unuttum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: acil yardım lütfen View Post
      o özel konularını yalnız bir en iyi arkadaşına açıyor diğerlerinede sadece beni sevdiğini söylüyor ve onlardan benimle ilgili yardım istiyor aramızı yapmaları için en iyi arkadaşı bana çok güveniyor o yüzden ondan öğrendiklerini bana söylüyor bana her baktığında seni seviyorum diyor hergün aracıyla bana seni seviyorum mesajları gönderiyor bazen bana ters ters bakıyor sonrada diyorki bir erkek sana teklif etmiş o yüzden sana çok sinirliyim falan diyor sonra biz tekrar konuşmaya başladığımızda hep şaka yapıyor bana baktığıında neoldu diyorum oda diyorki hiç birşey yok diyor bakmaya devam ediyor
      hatta bazen bana bakıp şarkı söylüyor benim arkadaşalarım diyorki onun arkadaşının dediği doğruysa bu sana çok deli oluyor o yüzden böyle yapıyor diyor ama eğer yalnsa yine seni seviyor çünkü sen sevmese böyle şeyler yapmazdı ayrıca ne zaman ona baksak osana bakıyor hatta bazen dalıyor hepsi ona şans vermelisin diyor bazıalrı onun zübbe olduğunu ve çapkın olduğunu söylüyorlar.bazen arkadşları sen bu kızla çok yakınsın sanki sen ona aşıksın diyorlarmış oda banane onlardan onlar beni ilgilendirmez ben onu seviyorum diyormuş
      o sana aşık mı bilmiyorum ama sen abayı fena yakmışsın belli...
      Kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yap; çok zevkli oluyor.

Yorum

arkadaşlar koluna jiletle adım ve soyadımım baş harflerini yazdı.ayrıca bu gün ona ödevlerini verdim kitabımın üstünde bir kalp vardı oda o kalbe ben ve onun baş harflerini yazmış sonrada bana küstünmü dedi ben sinirlendim dedim oda dediki ne yapayım olmuyor yapamıyorum dedi bir arkadaşım derste ben farkında olmadığım zamanlar bana bakıyormuş bazen bende farkediyorum ama ben bakınca hemen yüz çeviriyor.arkadaşım aramızda geçenler bilmiyor ama onun bana deliler gibi aşık olduğunu söylüyor ve bir çok arkadaşım 100 100 o sana aşık diyor. sizce aşıkmı? lütfen hataya düşmek istemiyorum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: hande-1983 View Post
          o sana aşık mı bilmiyorum ama sen abayı fena yakmışsın belli...
          yok ben seviyorum ama çokta değil bazen aklıma gelmiyor bazende aklımdan çıkmıyor zaten o onu sevdiimi bilmiyor çünkü o seni seviyorum dediğinde biz arkadaşız diyorum oda benim için değil diyor gözüme girmeye çalışıyor ama ben umarsamkyor gibi yapıyorum biraz seviyorum istesem unutmaya çalışsam unuturum.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: acil yardım lütfen View Post
            yok ben seviyorum ama çokta değil bazen aklıma gelmiyor bazende aklımdan çıkmıyor zaten o onu sevdiimi bilmiyor çünkü o seni seviyorum dediğinde biz arkadaşız diyorum oda benim için değil diyor gözüme girmeye çalışıyor ama ben umarsamkyor gibi yapıyorum biraz seviyorum istesem unutmaya çalışsam unuturum.
            unutmak işi sıkar biraz bi dene bakalım. ya kendini jiletleyen biri hoşuna gitti yani. çok ilginç bu yeni nesil hem de çok. adam psikopatın allahı be. uzak dur diyecem anlamıyacaksın. senin daha öğreneceğin çok şey var.

Yorum

boşver abla dalgana bak çak ozaman çak çak
              Never Back Down

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tilki
                yeni katil doğanlar filmini bu ikili çekecek )))
                iyi filmdir gerçekten. ya bende bi problem mi var ben mi bilmiyorum bu işleri. bi insan koluna neden jiletle bişeyler yazar. bi de bundan zevk alan karşı cins var. bunların ikisi de birbiri için yaratılmış. evlensinler mutlu olsunlar. ama çocuk yapmayın sakın türkiyenin son ihtiyacı seri katiller.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kimene View Post
                  iyi filmdir gerçekten. ya bende bi problem mi var ben mi bilmiyorum bu işleri. bi insan koluna neden jiletle bişeyler yazar. bi de bundan zevk alan karşı cins var. bunların ikisi de birbiri için yaratılmış. evlensinler mutlu olsunlar. ama çocuk yapmayın sakın türkiyenin son ihtiyacı seri katiller.
                  sevdiği için olamazmı

Yorum

şuan sevgilim olduğunu sanıyor kardeşime falan sorular sormuş arkadaşlarıma sorular sormuş sonrada birinin sevgilim olduğunu sanmış bir arkadaşıma beniö için demişki şimdi ona tokat atacağım allah kahretsin nasıl böyle bir şey yaptı falan demiş kardeşime sen onunla ilgili her şeyi öğren bana söyle ne istersen yaparım diye bin defa tembihlemiş.ben bu çocuğu bir türlü anlayamadım ama herkes deli gini aşık olduğunu söylüyor.sizce aşıkmı?lütfen aşktan anlayanlar cevaplasın......en büyük yardımı erkeklerden bekliyorum.

Yorum

beni akşam buluşmaya cağırdı gittim bana sen benim aşkıma güveniyormusun dedi hayır dedim oda siniirlenip gitti.ardından ondan özür diledim barıştık beni buluşmaya cağırdı gitmedim ben dolaşırken oda dolaşıyordu ben otururken oda oturuyordu bulunduğum ortamlara geliyordu.hep benle şakalaşıyordu seni seviyorum diye mesaj gönderdi hep aşktan bahsediyordu bena bakarak ofluyordu benle şakalaşıyordu sizce niyeti nedir?

Yorum

arkadaşalar bir akşam dışarıya kız arkadaşımla çıktım oda erkek arkadaşıyla çıktı ben nereye gidersem oda oraya gitti ben telefonla bir arkadaşımla konuştum oda sevgilim sanıp çok sinirlenmiş.ben eve gidene kadar gitmedi.beni takip etti.benle buluşmak için peşimde dolandı ben buluşmadım.sonraki gün yine bırakmadı beni buluşmaya çağırdı saatlerce beklettim gitmedi bei bekledi bende onunla buluştum.konuştuk.en son ona bir soru sordum cevabının yalan olduğunu öğrendim zaten sorduğum soru önemli değildi.biz buluşmadan dönerken beni cağırdı seni seviyorum dedi bana uzun uzun baktı sen şimdi bana inanıyormusun dedi .sonra gittiğim yerlerde onunla karşılaştığımda bana bakıyordu uzun uzun dalıyordu.bana erkeklerin yanına gitme valla senin bacaklarını kırarım diyordu bizde inatlaşıyorduk bana meslek olarak sağlıkçı olalım diyordu ben hayır diyordum biraz o konudada atıştık bana ailem her şeyi biliyor fakat korkma onlar bana karışamaz falan dedi.herkes artık yeter o sana deli gibi aşık diyor ben inanmak konusunda hala kararsızım lütfen bana yardımcı olun

Yorum

bence inanmalısın denemelisin belki sende zamanla sevebilirsin onu

Yorum

Orjinal yazı sahibi: omerer View Post
                            olmadı şimdi bu ya. ben erkek olarak çok alındım. en büyük aşk acılarını çekmiş biriyim. böyle bir yorum benim gibilere büyük haksızlık ve benim gibi olan çok erkek var.
                            bu yorumu fırlamalar için yazmış olsaydın o zaman kabulümdü.
                            Yarası olan gocnur neden üzerine alınıosn ki madm öle diilsin
                            Sadece insanlık.

Yorum

sen kaçıyorsun o kovalıyor seni elde edince aşkı falan kalmayacak hep böyle olmuştur nokta. ergenlikteki aşklar budur. sen acı çekeceksin sonra gelip burada bana böle yaptı söyle yaptı diyeceksin. üff sıkıldım senden...

Yorum

yorum yapma ozaman

Yorum

İşleniyor...
                                X