Duyuru

Collapse
No announcement yet.

aşıkmıdır acaba?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Baştan aşağı hatadasın.

Yorum

Oyun oynuyorsunuz fakat size ileride zararı olacak ise bu tür oyunlardan vazgeçmeniz ve derslerinize yoğunlaşmanız önerilir.

Bu kardeşimize yorum yazanlar ilk önce evlendiği erkeği nerede tanıdığını veya evlendiği kızı nerede tanıdığını ve olayın evliliğe nasıl gittiğini anlatırlarsa daha faydalı olurlar.

Yorum

acil yardım lütfen,

Sanırım siz daha liselisiniz. Tipik liseli aşk(!) örneği. Çok sık rastlanan bir şeydir bu ve neredeyse hiçbir zaman ciddi bir ilişki ile sonlanmaz. Sen de tecrübesiz çocuk da tecrübesiz ve senin üzerinde kabadayılığını oynamaya çalışan bir kro (affedirsiniz ama tanım bu). Hemen bırak derim. Boşver, seviyor olsan da onu, duygularına gem vur, böylesi daha iyi. Bak büyüğün olarak söylüyorum, daha fazla hata yapmadan uzaklaş ondan. Ama hemen çekip gitme, alıştıra alıştıra uzaklaştır kendinden. Yoksa seni dövmeye bile kalkar. Böyle tipler çok, okul önlerinde az görmedim dayak yiyen liseli kızlar. Yazık. Düşünsenize, daha o yaşta kızcağız erkekler hakkında olumsuz duygular besleyecek ve ileriki yıllarda sorunlar yaşayacak (erkekler hakkındaki kötü deneyimleri nedeniyle).
        Bugün ilişkilerinde sorun yaşayan birçok kadının sorununun kaynağı belki de lisedeki aşkları, flörtleri olabilir. Daha o yaşlarda karşı cins hakkında yanlış fikirler edinen çocuklar kafalarında karşı cins hakkında çarpık bir şablon oluşturur ve gelecek ilişkilerini de bu şablona göre değerlendirir. Ondan sonra kızlar şöyle erkekler böyle gibi kalıpyargılara sahip olunur. Halbuki o yaştakilerin göremediği şey, flört ettikleri kişi ile yaşadığı sorunların erkeklik ya da kadınlık karakterinden (kişilik tam oturmamış ki) değil daha çok o yaşa özgü bunalımların sonucu olduğudur. Kısmen karakter meselesi ama daha da önemlisi o yaştakilerin tecrübesizliği. Belki de lisede flört erken diyenlere kulak kabartmak gerekiyor.

Yorum

elbette aşktır, aşk degilse nedir, domatesmidir?? yapmayın çok açık bunlar. leyla ile mecnunu asacak gibi gorunuyo, devamlılık saglamak için kastır kardeşim, birinciliğe oynicak bi aşk. diye dusunuyorum.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: acil yardım lütfen View Post
            sizce bir erkek;
            önce teklif edip sonra biri duyduğunda inkar ediyor
            hep buluşmak istiyor
            küs olduğumda peşimden koşuyor
            en iyi arkadaşı senle barışıp sana sevilmeye latık değilsin diyecek dediğinde sende ona sorduğunda ben seni sevmeye değil sana köpek gibi yalvarmaya layığım dediyse
            seni öpmek istiyorsa
            sana 2 kere tekif ettiyse
            buluşmuycam dediğinde sinirlenirse
            sana hediye alıpta vermezse
            sana sinirlenip ona aldığın hediyeyi kırdıysa
            kıskandırmaya çalışıyorsa
            kıskanıyorsa
            arasıra derste sana bakıyorsa
            sana teklif edenle en iyi arkadaş olmaya devap ediyorsa
            sana onla konuşma ona oyun oynayacağım diyorsa
            sana şiir ve şarkı sözleri azıyorsa
            senden hep beni sevdiğini söyle diyorsa
            o erkek aşıkmıdır???????????????????????????????
            bunlar çocukluk alemetleri..:tinysmile_fatgrin_tklasik ergen tavırları..

Yorum

şuanda salak bana tokat atacakmış daha doğrusu herkese öyle söylüyor ve benim yakınlaştığım erkekle hakkımda dedikodu yapıyor.

Yorum

bazı arkadaşalrım seviyor diyor ama bazıları çok az seviyor bazıları yok iyor herkes birşey diyor lütfen siz herşeye değelendirin genel olarak bana cevabınızı yazın yorumlarınızı bekliyorum........

Yorum

arkadaşlar siz haklıydınız o bana aşık değilmiş şimdi bana dediki senin en iyi arkadaşın yakında yengen olacak. anladımki onun için benle yakınlaşmış allah başta o olmak üzere o ve onun gibilerin belasını versin..........ama tabi hiç takmıycam artık sadece derslerim ve ondan alacağım intikam..........

Yorum

intikam almak değer vermektir.. sadece arkanı dön ve unut..
                    geçmiş olsun.. intikamı hakikaten çıkar aklından ne gerek onun kendini değerli hissetmesine???
                    cennete gidicem çünkü cehennemi burada yaşadım

Yorum

o hiç birşeye değmez ama bana yapılanı unutamam o kadar sözler yaptıkları demek her şey benim arkadaşımı sevdiği içindi herşeyi yalandı intikamımı onun en nefret ettiği erkekle sevgili olacağım ve her gün mutluluğum karşısında onu pişman edeceğim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: acil yardım lütfen View Post
                        o hiç birşeye değmez ama bana yapılanı unutamam o kadar sözler yaptıkları demek her şey benim arkadaşımı sevdiği içindi herşeyi yalandı intikamımı onun en nefret ettiği erkekle sevgili olacağım ve her gün mutluluğum karşısında onu pişman edeceğim
                        kotu arkadasın bir yararı daha. bizim arkadaslar oyle iki kıza birden bulasmazki kız sinirlenip bizimle sevgili olsun, iyi arkadas senin neyine psiko neyine ah ahhhh:S

Yorum

bugün evin damına çıkıp bana baktı bense hiç yüz vermedim belki bana oyun oynuyordur gerçekten arkadaşıma aşık değildir beni kıskandırmakiçindir bilmiyorum ama bildiğim tekşey ben ve onun geri dönüşü olmayacak ve ben onu unutmak için elimden gelini yapacağım.

Yorum

erkekler hakkında kitap yazılsaydı 100 bin cilt halinde sonsuza kadar sürerdi aynı şekilde kadınlar hakkındada kimse kalbin özündekini bilemez.denizi görmeden deniz denemez.erkeklerin harika olanıda vardır,aldatanıda,incileride vardır,tenekeleride vs vs.anlayan anladı.

Yorum

bugün hep bana baktı ve en iyi arkadaşıma bak ben hep ona bakıyorum ona bakmaktan doyamıyorum demiş.ayrıca bir ara bana bakıp sen benimsin demiş ve hep en iyi arkadaşımla ilgilendi üstüne ben ve arkadaşım dolaşıyorduk oda ordaydı onu takip ediyoruz sandı sizce ne yapmalıyım
                              Last edited by acil yardım lütfen; 28-03-2011, 07:30 PM.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tre@sureBack
                                erkek demeyin bana midem bulaniyor

hepside cesaretsizin teki!!!! adam gibi adam kalmamis su dünyada....
                                Hepsi demeyelim, Bu arada konuda bahsi geçen erkek kaç yaşında??

Yorum

İşleniyor...
                                X