Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bi kız sevdiğini söylemeli mi?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Yani arkadaşlar ben söylemiyorum belli de etmiyorum askımı kalbime gömüyorum öyle demi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ayseglk
      hmm yönlendirilebilen bi karakter olduğunu farketmiştim
      lan ne oluyor burda ayseglk seni seviyorum alın işte bu kadar basit

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kitap View Post
        korkma ayseden, soylediklkerinin arkasında dur, sana bisi yapamaz, sadece laf yapıyo, butun 5 çayını uzerine yollarız, saç maç bırakmayız..
        ya iyimisin korktuğumu nerden çıkardın hayırdır ??

neyse

kzıın konusunu dağıtmayınn
        "Özgürlük" diye böğürmeyi seversiniz hepiniz en çok; oysa ben, çevresinde çokca böğürme ve duman bulunan "büyük olaylara"a inanmayı unuttum

Yorum

kimene ve ayse, sizinle ilgili bisi yazmıstım bi baslıkta..kimenenin dedigiyle ilgiliydi..yorum yapmadıgınıza gore,,evlilik ne zaman diye sorabilirim dimi?

Yorum

kimene ve ayse, sizinle ilgili bisi yazmıstım bi baslıkta..kimenenin dedigiyle ilgiliydi..yorum yapmadıgınıza gore,,evlilik ne zaman diye sorabilirim dimi?
            kimene öldü panpa

Yorum

ayse, merve ve nekine..sizleri modlara havale ediyorum,,her baslıgı adeta bir ozel tim gibi sabote ediyorsunuz, adeta işgal kuvvetleri gibi dalıyosunuz ortalıga, heryeri mahvediyosunuz..gercekten bu forumda sizler yuzunden birşeyler tartısılamaz oldu...bakın açık konusuyorum, ben sizi açık açık kınıyorum, yazıkları olsun diyorum,,bu forum bunları hakketmiyor,,yeter kardeşim yeter ama, birinin buna dur demesi gerekiyodu, rezalete hayır!!!ban ban ban bann

Yorum

lant olsun hayatım boyunca hep tartışılan , merak edilen kişi oldum...reel haytında ben gbi tiplerin ayakları altında ezilen tipler burda benimle diyalog halinde olmak için ellerinden geleni yapıyolar...düşün yakamdan yahu hastalık mısınız nesiniz
                sevgim karşılıksızmış:107: depresyona girdim lan

Yorum

lant olsun hayatım boyunca hep tartışılan , merak edilen kişi oldum...reel haytında ben gbi tiplerin ayakları altında ezilen tipler burda benimle diyalog halinde olmak için ellerinden geleni yapıyolar...düşün yakamdan yahu hastalık mısınız nesiniz
                  7 bulasma varsa 4unu sen bana yapmıssındır. bu arada ben öğretmenim, soylediklerin baya saçma oldu.

Yorum

az önce merveye sığınıyodun şimdi ban ban ban diosun kişilik analizi yapılmalı
                    sence olmayan şeyin analizi olabilirmi ... saldılar başımıza ./
                    "Özgürlük" diye böğürmeyi seversiniz hepiniz en çok; oysa ben, çevresinde çokca böğürme ve duman bulunan "büyük olaylara"a inanmayı unuttum

Yorum

7 bulasma varsa 4unu sen bana yapmıssındır. bu arada ben öğretmenim, soylediklerin baya saçma oldu.
                      idrar örneği ver analiz yapılacak

Yorum

çok öğretmenim oldu kitap...bazısı vardı saygımdan ayaklarına paspas olasın gelirdi..bazısı vardı ayaklarımda paspas ederdim
                        hayır, yani eve kapanmıs bi asosyal falan sandın da, onu dedik..naptıgın beni ilgilendirmez,,beni gercek hayatta tanımamana ragmen,,,ayy anne herkes bana bulasıyo ay anneeee ne superim ben ayolll,,,gibi halsnsynlarına karsılık yazdım yeeaniii.

Yorum

sana katılmıyorum kişiliği mutlaka vardır ama saklanmış onu ortaya çıkartmak da forum sakinleri olarak bizim görevimiz olmalı yardımcı olmalıyız diye düşünüyorum
                          ya körelmişşe tamamen

Yorum

arkadaslar sizce ayse niye hep bana satasıyo, cidden merak etmeye basladım, analiz pls.

Yorum

ben halen idrar örneğinden yapılabilir diyorum ama malesef tutamadığı için alamıyoruz örnek

Yorum

Biraz muhabbeti artırabilirsin ama direk sölersen sonuçları ağır olabilir.....
                                Böyle hayatın a.q :54:

Yorum

İşleniyor...
                                X