Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
kimene ve ayse, sizinle ilgili bisi yazmıstım bi baslıkta..kimenenin dedigiyle ilgiliydi..yorum yapmadıgınıza gore,,evlilik ne zaman diye sorabilirim dimi?
kimene ve ayse, sizinle ilgili bisi yazmıstım bi baslıkta..kimenenin dedigiyle ilgiliydi..yorum yapmadıgınıza gore,,evlilik ne zaman diye sorabilirim dimi?
ayse, merve ve nekine..sizleri modlara havale ediyorum,,her baslıgı adeta bir ozel tim gibi sabote ediyorsunuz, adeta işgal kuvvetleri gibi dalıyosunuz ortalıga, heryeri mahvediyosunuz..gercekten bu forumda sizler yuzunden birşeyler tartısılamaz oldu...bakın açık konusuyorum, ben sizi açık açık kınıyorum, yazıkları olsun diyorum,,bu forum bunları hakketmiyor,,yeter kardeşim yeter ama, birinin buna dur demesi gerekiyodu, rezalete hayır!!!ban ban ban bann
lant olsun hayatım boyunca hep tartışılan , merak edilen kişi oldum...reel haytında ben gbi tiplerin ayakları altında ezilen tipler burda benimle diyalog halinde olmak için ellerinden geleni yapıyolar...düşün yakamdan yahu hastalık mısınız nesiniz
lant olsun hayatım boyunca hep tartışılan , merak edilen kişi oldum...reel haytında ben gbi tiplerin ayakları altında ezilen tipler burda benimle diyalog halinde olmak için ellerinden geleni yapıyolar...düşün yakamdan yahu hastalık mısınız nesiniz
7 bulasma varsa 4unu sen bana yapmıssındır. bu arada ben öğretmenim, soylediklerin baya saçma oldu.
çok öğretmenim oldu kitap...bazısı vardı saygımdan ayaklarına paspas olasın gelirdi..bazısı vardı ayaklarımda paspas ederdim
hayır, yani eve kapanmıs bi asosyal falan sandın da, onu dedik..naptıgın beni ilgilendirmez,,beni gercek hayatta tanımamana ragmen,,,ayy anne herkes bana bulasıyo ay anneeee ne superim ben ayolll,,,gibi halsnsynlarına karsılık yazdım yeeaniii.
sana katılmıyorum kişiliği mutlaka vardır ama saklanmış onu ortaya çıkartmak da forum sakinleri olarak bizim görevimiz olmalı yardımcı olmalıyız diye düşünüyorum
ya körelmişşe tamamen
"Özgürlük" diye böğürmeyi seversiniz hepiniz en çok; oysa ben, çevresinde çokca böğürme ve duman bulunan "büyük olaylara"a inanmayı unuttum
Yorum