Duyuru

Collapse
No announcement yet.

iyi değilim:/

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

bu şeklide yazınca ve helede senin durumunda olan birlieride varsa ilk başta iyi gibi geliyor ama sonra çaresizliğimin daha çok derinleştiğini görüyorum.. bence aslında rol yapmak kötü bişey değil ki... sonuçta başta aile olmak üzere kimseyi üzmüyoruz.. bunu kontrol altına alabilmek esas başarı..
    ama burdaki başarısızlık yada içimizin mutsuz olmasına neden olan şey kendimizi mutlu edecek şeylerede vakit ayıramamızdır.
    bu dengeyi koruyabilsek bu kadar karamsar olmayacağız... MUTLU OLABİLECEK ŞEYLERİ BULMALIYIZ VE VAKİT AYIRMALIYIZ

Yorum

evet kimseyi üzmemek için rol yapıyoruz yapmasına ama ya içimizde olanlar..
      artık mutlu etmiyor ki hiçbirşey.karamsar biri değilimdir ama durum bu...

Yorum

birde şu varki bazen ''bırakında karamsarlığımı doya doya yaşayayım modu'' oluyor.. üsütüste dinlenen acıklı müzikler, filmler, alkol, sigara... halbuki dönüp bakınca sen kendini bu kadar yıpratırken hayat devam ediyor.. kim görecekk.. kim bilecek... boşu boşuna sinir ve stres kötü beslenme ile bedenimizi yaralıyor, geleceğimizi kısaltıyoruz.. neden? bende bilmiyorum ama yanlış ... çok yanlış... iyi şeyler dinlemeli iyi şeyler izlemeli sağlıklı beslenmeli hayatın güzelliklerini doya doya yaşamalıyız...

Yorum

haklısın ama uygulamak zor...sağol desteğin için bu arada

Yorum

aslında birçok insanın tek ihtiyacı güvenebileceği karşı cinste biri
            samimiyetine inandığınız sevip dokunabileceğiniz biri olsa ne dert kalır ne tasa... insan aileden sonra en çok bunun açlığını çekiyor...
            çok güzel bir sinema filmi yada gezilecek güzel bir mekan var... yalnızsan farklı, ailenleysen farklı, arkadaşlarınla farklı, SEVDİĞİNLE ÇOK FARKLI.. görmediğin güzellikleri görüri sana kötü gelen şeyleri görmezsin bile.. mesela beni top sesi çok rahatsız eder, motorsiklet sesi.. eksozunu bilerek patlatıp sırf ses çıkarsın diye gaza basan insanlar.. karga sesi,, v.b birçok ses.. ama sevdiğinle bunlar sana o kadar batmaz, görmezsin, duymazsın.. sonuç olarak sevgi insan için şart..

Yorum

öyle biri olmadığı için bilemeyeceğim nasıl bir duygu olduğunu.ama en iyi arkadaşalrımlayken bile mutsuzum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aslıengin View Post
                aslında birçok insanın tek ihtiyacı güvenebileceği karşı cinste biri
                samimiyetine inandığınız sevip dokunabileceğiniz biri olsa ne dert kalır ne tasa... insan aileden sonra en çok bunun açlığını çekiyor...
                çok güzel bir sinema filmi yada gezilecek güzel bir mekan var... yalnızsan farklı, ailenleysen farklı, arkadaşlarınla farklı, SEVDİĞİNLE ÇOK FARKLI.. görmediğin güzellikleri görüri sana kötü gelen şeyleri görmezsin bile.. mesela beni top sesi çok rahatsız eder, motorsiklet sesi.. eksozunu bilerek patlatıp sırf ses çıkarsın diye gaza basan insanlar.. karga sesi,, v.b birçok ses.. ama sevdiğinle bunlar sana o kadar batmaz, görmezsin, duymazsın.. sonuç olarak sevgi insan için şart..
                Sevgi ve aşkın üzerinde güneş batalı çok uzun zaman oldu...
                Geçtim onları, bir bardak çay ve sigaradan zevk almaya hasretim!
                Follow the white rabbit

Yorum

Orjinal yazı sahibi: nevrotik View Post
                  haklısın ama uygulamak zor...sağol desteğin için bu arada
                  uygulamak zor değil ama bence istemiyoruz .. mesela ben eskiden korku filmi izlemeye bayılırdım... ama ne saçma bişey bu yaa.. izle izle sonra rüyama girerdi.. ne uyku uyuyabilirdim nede gündüz huzurlu olabilirdim.. halbuki ne gerek varr.. biliyorsunuz ki bazı insanlar bu film, dizi ,, sinema lardan etkileneren cinayet bile işliyorlar.. sizce bu tür filmlere gerek var mı? nhayatımıza ne katıyor? ben bunu anladığımdan beri izlemiyorum ama inanın ki eskiden izlediğim şeyler hala arada bir rüyama giriyor heleki çocukken izlediklerim.. ne kötü değil mi? UYKU insan için çok çok önemli.. eğer yerince ve kaliteli uyku uyuyamazsak bağışıklık sistemi çöküyor, hücreler yenilenmiyor,, içorganlar dinlenemiyor,, daha bir çok şey ama en önemliside ertesi gün SİNİRLİ ALINGAN AGRESİF UYUZ bir tip oluyoruz,, kırıcı oluyoruz, iş verimi düşüyor,,v.b. bir çok olumsuz şey.. o yüzden diyorum ki okuduğumuz izlediğimiz yediğimiz içtiğimiz şeyleri elimizden geldiğince iyilerini , sağlıklı olanlarını seçelim. hayat kısa ve acı yeterince.. üzülecek birçok gerçeklerimiz var bunların dışındaki saçmalıklarla beynimizi bedenizmizi ve RUHUMUZU bozmayalım

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ocp1972 View Post
                    halimiz fena...

Yorum

sigara sana sadece zarar verir onu bırak kötü bir dost hatta dost kelimesini bile onun için kullanmamak lazım ama çayın faydası var çaya niye hasretsin? hazırlayabileceğin en kolay ve bir çok içecekten faydalı mis kokulu ayrı mayhoş tadı olan benimde çok sevdiğim bir içeçek...

Yorum

halimiz fena...
                        Hemde çok fena...
                        Filmle onla bunla derdim yok ki benim. Beni ben yapan şeyleri kaybediyorum artık.
                        Jöle kıvamında bir hayat yaşıyorum.
                        Follow the white rabbit

Yorum

ben ne yapsam da artık yetmiyor içimden gelmiyr ztn film fln izlemek ailem üzülmese atacağım kendmi denize...

Yorum

Hemde çok fena...
                            Filmle onla bunla derdim yok ki benim. Beni ben yapan şeyleri kaybediyorum artık.
                            Jöle kıvamında bir hayat yaşıyorum.
                            harbiden çok merak ettim sizi bu derece üzen şeyleri...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aslıengin View Post
                              sigara sana sadece zarar verir onu bırak kötü bir dost hatta dost kelimesini bile onun için kullanmamak lazım ama çayın faydası var çaya niye hasretsin? hazırlayabileceğin en kolay ve bir çok içecekten faydalı mis kokulu ayrı mayhoş tadı olan benimde çok sevdiğim bir içeçek...
                              Desteğin için teşekkürler aslıengin.
                              Ama benim hayatımda, bana sigaradan çok daha fazla zarar veren şeyler mevcut.
                              Çaya hasretliğim, hayattan ve çaydan tad alamamak. (eskisi gibi)
                              Follow the white rabbit

Yorum

ben ne yapsam da artık yetmiyor içimden gelmiyr ztn film fln izlemek ailem üzülmese atacağım kendmi denize...
                                en son hangi filme gittiniz?

Yorum

İşleniyor...
                                X