Duyuru

Collapse
No announcement yet.

iyi değilim:/

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: ocp1972 View Post
    Desteğin için teşekkürler aslıengin.
    Ama benim hayatımda, bana sigaradan çok daha fazla zarar veren şeyler mevcut.
    Çaya hasretliğim, hayattan ve çaydan tad alamamak. (eskisi gibi)
    en son ne zaman tatile gittiniz?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aslıengin View Post
      en son hangi filme gittiniz?
      Ben super 8'e gittim... Yanımda o vardı... :sad:
      Follow the white rabbit

Yorum

en son ne zaman tatile gittiniz?
        İşe mi alıcaksın bizi? İnsan kaynaklarının mülakati gibi oldu...
        Follow the white rabbit

Yorum

en son hangi filme gittiniz?
          transformers..

Yorum

Ben super 8'e gittim... Yanımda o vardı... :sad:
            iyide bu film korku gerilim türü... al işte yanlış seçilmiş bir film..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: nevrotik View Post
              transformers..
              sizinkide öyle... yanlış seçim... objektif bakınca güzel filmler tabiki.. hayran kalıyor insan bu kadar usta yönetmen bu kadar emek helal diyorsunuz ve zevkle izliyorsunuz. bende izledim mesela matrıx, lord of the rings,teminatör, alien,.. v.b. ama inanın filme hayran kalırken beyinde kalıyor bunlar,, ve inanın ki belki hatırlamıyorsunuz ama rüyamıza giriyor ve uyku kalitemizi bozuyor...

Yorum

iyide bu film korku gerilim türü... al işte yanlış seçilmiş bir film..
                Benim değil, onun seçimiydi. Gayet iyi bir seçimdi. Konu dağılmasın. Sinema eleştirisi yapmayalım olur mu?
                Follow the white rabbit

Yorum

üzdünüz beni şimdi.
                  ümitsizlik, pesetmek yok her hasta hastalığın en kötü dönemini yaşar bende yaşadım dibe vurdum delirdimmi diye korkuyordum

ama sonra bi baktımki o günler geride kalmış.çok uzun bi süre7 -8 yıl ağır depresyon geçirdim sadece depresyon olsa iyi bi

sürü hastalık beraberinde okb si sf si paranoyası psikozu hepsi birlikte mahvettiler hayatımı ama farkettimki bana doğru teşhis

ve doğru ilaçlar verilmemişti bende dr u değiştim ilaçlarımı değiştirdi adam akıllı teşhis koydu sonra bi baktımki düzeliyor

bişeyler iyiye gitmeye başlıyor. şimdi iyiyim daha iyi olmak istiyorum olmasam nolur yaş gelmiş 30 a yolun yarısı bu saatten

sonra en kötü ne olabilirki(sağlığım konusunda) en kötü ölebilirim olsun ölmek güzel bence sizde böyle düşünün en kötü ne

olabilir daha dünyadaki en bahtsız insan olsanız ne yazar hayat en fazla aklını alabilir insanın deli olmakta güzel

Yorum

Elimdeki bir bardak suyla, benden yıkılmayan duvarlar yapmamı istiyor bu hayat.
                    Oysa, sadece su yeterli olmaz...

Follow the white rabbit

Yorum

İşe mi alıcaksın bizi? İnsan kaynaklarının mülakati gibi oldu...
                      TATİL...özellikle dört duvar arasında çalışan insanın gerçekten şehir değiştirmesi sakin huzurlu bir yerde mümkün oldudğu kadar zaman geçirebilmesi ruhen ve bedenen çok çok değerli ... ben kimya laboratuarında çalışıyorum, çok fazla gürültülü sistemler cihazlar var, belki seslere karşı aşırı tepkim bu yüzdendir.. benim için tatil demek sessizlik temiz hava deniz yeşillik mümkün olduğunca meyve ve taze sebzelerle hazırlanmış yemekler... günümüzde bunun adı detox yani bedendeki toksinleri atma... mesela altınoluk.. gece kumsalda sezlonglara yatıp gökyüsündeki yıldızları izlemek gibisi yok.. o kdar çoklar kii.. pırıl pırıl... niye? hava temiz ben istanbuldayım ve burda öyle yıldız mıldız görünmüyor.. niye? hava pis ve ışık kirliliği var.. denizde yüzmenin zevki hiçbişeye benzemez.. o hafiflik.. suyun yumuşaklığı.. özgürlük yahuu.. balıkların güzelliği..
                      Allah öyle bir yaratmış kii denizin maviliği ve ormanların yeşili.. kafa sıfırlanıyor yahuu.. ne büyük bir nimet.. bunlardan niye kendimizi esirgiyoruz..

Yorum

benim uyku vaktim geldi ... sohbet güzel bence .. her zaman paylaşmak isterim.. görüşmek dileğiyle herkese iyi geceler, iyi uykular , hayırlı ramazanlar...

Yorum

TATİL...özellikle dört duvar arasında çalışan insanın gerçekten şehir değiştirmesi sakin huzurlu bir yerde mümkün oldudğu kadar zaman geçirebilmesi ruhen ve bedenen çok çok değerli ... ben kimya laboratuarında çalışıyorum, çok fazla gürültülü sistemler cihazlar var, belki seslere karşı aşırı tepkim bu yüzdendir.. benim için tatil demek sessizlik temiz hava deniz yeşillik mümkün olduğunca meyve ve taze sebzelerle hazırlanmış yemekler... günümüzde bunun adı detox yani bedendeki toksinleri atma... mesela altınoluk.. gece kumsalda sezlonglara yatıp gökyüsündeki yıldızları izlemek gibisi yok.. o kdar çoklar kii.. pırıl pırıl... niye? hava temiz ben istanbuldayım ve burda öyle yıldız mıldız görünmüyor.. niye? hava pis ve ışık kirliliği var.. denizde yüzmenin zevki hiçbişeye benzemez.. o hafiflik.. suyun yumuşaklığı.. özgürlük yahuu.. balıkların güzelliği..
                          Allah öyle bir yaratmış kii denizin maviliği ve ormanların yeşili.. kafa sıfırlanıyor yahuu.. ne büyük bir nimet.. bunlardan niye kendimizi esirgiyoruz..
                          Gözün telefonda, 12 saatten fazla hiç kalkmadan beklediğin oldumu hiç bir şey yapmadan?
                          Sadece ondan gelecek bir telefonla, tekrar nefes almanın mutluluğunun hayalini kurdun mu?
                          Son bir kez onun sesini duymak için sahip olduğun herşeyi verebileceğini?

Ben her haftasonu ailemin yanında, belkide gece gökyüzünde yıldızların en net gözüktüğü
                          deniz kenarında bir kasabada geçiriyorum. Ve inan sölediklerinin hepsini yıllardır
                          rutin olarak yapıyorum. Değişen birşey yok.
                          Follow the white rabbit

Yorum

Mutsuzluğun bile tüketicisi olmuşuz. Daha da mutsuz oldum şimdi..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: he ondan View Post
                              Mutsuzluğun bile tüketicisi olmuşuz. Daha da mutsuz oldum şimdi..
                              Kültürümüz hepimizi aynı yaptı. Artık kimse gerçek anlamda beyaz ya da siyah, zengin ya da yoksul değil. Hepimiz aynı şeyi istiyoruz. Teker teker, hiçbirimiz hiçbir şey değiliz.

Güzel ve emsalsiz bir kar tanesi değilsin. Herkes gibi sen de o çürüyen organik maddeden yapılmasın.

Bazen bir şey yapar ve belanızı bulursunuz. Bazen de yapmadığınız şeyler size belanızı buldurur.

İnsan sevdiklerini öldürür diye bir söz vardır ya; aslında bakın, insanı öldüren de hep sevdiğidir.

Evet,biz tüketiciyiz.Tutkulu bir yaşam tarzının yan ürünleriyiz.Cinayet,suç,fakirl​ik bunlar beni ilgilendirmiyor.Benim için önemli olan magazin dergileri.500 kanallı TV,iç çamaşırım da kimin adının yazdığı…

FightClub Filminden alınmadır...
                              Follow the white rabbit

Yorum

Bütün umutlarını kaybetmek özgürlüktür. Bu yüzden her akşam ölüyor ve her sabah yeniden doğuyorum..
                                Tyler Durden..

Yorum

İşleniyor...
                                X