Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
üç paralık insanlar göğsünü gere gere yaşarken:RpS_confused: birilerinin böyle bu şekilde harap olması adeta kendini paralaması bir buhran içinde yaşaması üzüyor beni ama akıl vermek çözüm değil burda, herhalde sadece paylaşmak ve temenni etmek şimdilik en iyi olan:tinysmile_twink_t2:
BEN DE ÇOK İSTERDİM BENİ ANLAYAN BİRİLERİ OLSUN DİYE ... AİLEM DAHİ BENİ ANLAMIYOR...ANLAŞILMAK,SEVİLMEKİ,SEVMEK,SEVGİYE LAYIK OLMAK ne güzel şeyler...
Onların çoğu mutluymuş gibi yapıyor. Maskelerini indir yüzlerinden gör
gerçekleri.
kimin ne hissettğini tam olarak bilemeyiz tabi ki onlara sorsak onların da vardır sorunu ama uzaktan imrendiğim ve bazı kıskandığım kişileri kast ettim=D
BEN DE ÇOK İSTERDİM BENİ ANLAYAN BİRİLERİ OLSUN DİYE ... AİLEM DAHİ BENİ ANLAMIYOR...ANLAŞILMAK,SEVİLMEKİ,SEVMEK,SEVGİYE LAYIK OLMAK ne güzel şeyler...
kimin ne hissettğini tam olarak bilemeyiz tabi ki onlara sorsak onların da vardır sorunu ama uzaktan imrendiğim ve bazı kıskandığım kişileri kast ettim=D
Mutsuz oldukları için verdiğimiz mutluluğun değerini bilmiyorlar. Bünye meselesi...
Ne kadar verirsen o kadar isteyip mutsuz olmak gibi kabiliyetleri var bu insanların.
Mutsuz oldukları için verdiğimiz mutluluğun değerini bilmiyorlar. Bünye meselesi...
Ne kadar verirsen o kadar isteyip mutsuz olmak gibi kabiliyetleri var bu insanların.
Benim anlamadığım şey, etrafımdakilerin çoğu aşk ve ilişkilerden şikayetçi.
İyide madem bu kadar şikayetçiyiz durumumuzdan, neden hala değiştiremiyoruz
bu gidişatı?
Benim anlamadığım şey, etrafımdakilerin çoğu aşk ve ilişkilerden şikayetçi.
İyide madem bu kadar şikayetçiyiz durumumuzdan, neden hala değiştiremiyoruz
bu gidişatı?
elinizde değildir belki de.benim şikayetçi olacağım bir aşkım bile yok.sorunumun ne olduğunu bile bilmiyorum garip:/
Yorum