mrb arkadaşlar ben acıkolik kız bende anlatmak istiyorum dün sevgilim tarafımdan terkedildim...sorun bu zamana kadar insanların başka çıkarları için beni istemelri bende de bu güvensizliğe sebep oldu .... tam ona güvendiğim bi anda gitti hemde hiç bi ümit bırakmadan cnm o kadar çok acıyoki etrafımdakiler boşver diyo ama boşvermek o kadar kolay değil ki .....
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
terkedildim
Collapse
X
-
Dostum bunun bir ilacı bir formülü yoktur.Bunu sakın unutma...Sen kendinle savaşıp bu şavaşı kazanacaksın.Bazen ağlarsın bazen hüzünlenirsin ancak ZAMAN (her şeyin en güzel ilacı derler ya...) her türlü dertleri senin için bir sorun olmaktan çıkarır...
UUTMA Kİ...HAYAT DEVAM EDİYOR...HAYATA TUTUN...
Yorum
-
"Ve yalnızlık, kelimeyle birlikte yaşadı insanın içinde. kelimeler, yalnızlığı anlattı ve yalnızlığın içinde eriyip kayboldu.
Yalnız kelimeler acıyı dindirdi ve kelimeler insanın aklına geldikçe, yalnızlık büyüdü, dayanılmaz oldu."
Tutunamayanlar | Oğuz Atay
Sayfa 151Follow the white rabbit
Yorum
-
O zaten hiç olmadı ki! Sadece onu yaratan ve anlam yükleyen sensin. Onsuzluğa alışman,Orjinal yazı sahibi: acıkolik kız View Postbiliyorum herşeyin bi çaresi var acım umutsuz değil bişeylere tutunmalıyım güçlü olduğumu hissetmeliyim...sadece onsuzluğa alışcam....hepsi o kadar
onla olmaya alışmaktan daha kolay.Follow the white rabbit
Yorum
-
ona değer vermişsin.onunla ilgili hayaller kurmuşsun ve hayal kırıklığına uğramışsın.bu yüzden canın yanıyor ama ona bu kadar değer vermesen o aslında hiçbir şey değil.ve bu senin hayatın kimse senden daha değerli değilOrjinal yazı sahibi: acıkolik kız View Postbilmiyorum... o yoksa bu hissettiğim acı ne peki ? nedn bu kdr cnm yanıyo
Yorum
-
değerli değil ama hayat onla bi başkaydı sanki...daha önce insanların amaçları benden hep farklıydı tam aşk denilen o duyguyu kaybettim derkn o çıktı beni inandırdı ve gitti .....Orjinal yazı sahibi: nevrotik View Postona değer vermişsin.onunla ilgili hayaller kurmuşsun ve hayal kırıklığına uğramışsın.bu yüzden canın yanıyor ama ona bu kadar değer vermesen o aslında hiçbir şey değil.ve bu senin hayatın kimse senden daha değerli değil
Yorum
-

Yorum