Duyuru

Collapse
No announcement yet.

terkedildim

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• terkedildim

mrb arkadaşlar ben acıkolik kız bende anlatmak istiyorum dün sevgilim tarafımdan terkedildim...sorun bu zamana kadar insanların başka çıkarları için beni istemelri bende de bu güvensizliğe sebep oldu .... tam ona güvendiğim bi anda gitti hemde hiç bi ümit bırakmadan cnm o kadar çok acıyoki etrafımdakiler boşver diyo ama boşvermek o kadar kolay değil ki .....

zamanla unutacaksın kafanı dağıtmaya düşünmemeye çalış

Yorum

Peki ne yapmayı düşünüyorsun bundan sonra?
      Sürünecek, ağlayacak acı üstüne acımı çekeceksin? Yoksa...
      Follow the white rabbit

Yorum

Dostum bunun bir ilacı bir formülü yoktur.Bunu sakın unutma...Sen kendinle savaşıp bu şavaşı kazanacaksın.Bazen ağlarsın bazen hüzünlenirsin ancak ZAMAN (her şeyin en güzel ilacı derler ya...) her türlü dertleri senin için bir sorun olmaktan çıkarır...

UUTMA Kİ...HAYAT DEVAM EDİYOR...HAYATA TUTUN...

Yorum

Ne zaman terkeden gibi düşünmeye başlayacaksın o zaman mutlu ve özgür olacaksın.
          Follow the white rabbit

Yorum

hepinize çk teşekkür ederim yorumlarınız için....evet zaman ama nasıl gececk bu zaman...zeytindalı geri dönmez bi ümit daha dedim uzatmayalım dedi...

Yorum

"Ve yalnızlık, kelimeyle birlikte yaşadı insanın içinde. kelimeler, yalnızlığı anlattı ve yalnızlığın içinde eriyip kayboldu.
              Yalnız kelimeler acıyı dindirdi ve kelimeler insanın aklına geldikçe, yalnızlık büyüdü, dayanılmaz oldu."

Tutunamayanlar | Oğuz Atay
              Sayfa 151
              Follow the white rabbit

Yorum

biliyorum herşeyin bi çaresi var acım umutsuz değil bişeylere tutunmalıyım güçlü olduğumu hissetmeliyim...sadece onsuzluğa alışcam....hepsi o kadar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: acıkolik kız View Post
                  biliyorum herşeyin bi çaresi var acım umutsuz değil bişeylere tutunmalıyım güçlü olduğumu hissetmeliyim...sadece onsuzluğa alışcam....hepsi o kadar
                  O zaten hiç olmadı ki! Sadece onu yaratan ve anlam yükleyen sensin. Onsuzluğa alışman,
                  onla olmaya alışmaktan daha kolay.
                  Follow the white rabbit

Yorum

bilmiyorum... o yoksa bu hissettiğim acı ne peki ? nedn bu kdr cnm yanıyo

Yorum

bilmiyorum... o yoksa bu hissettiğim acı ne peki ? nedn bu kdr cnm yanıyo
                      ona değer vermişsin.onunla ilgili hayaller kurmuşsun ve hayal kırıklığına uğramışsın.bu yüzden canın yanıyor ama ona bu kadar değer vermesen o aslında hiçbir şey değil.ve bu senin hayatın kimse senden daha değerli değil

Yorum

Orjinal yazı sahibi: nevrotik View Post
                        ona değer vermişsin.onunla ilgili hayaller kurmuşsun ve hayal kırıklığına uğramışsın.bu yüzden canın yanıyor ama ona bu kadar değer vermesen o aslında hiçbir şey değil.ve bu senin hayatın kimse senden daha değerli değil
                        değerli değil ama hayat onla bi başkaydı sanki...daha önce insanların amaçları benden hep farklıydı tam aşk denilen o duyguyu kaybettim derkn o çıktı beni inandırdı ve gitti .....

Yorum

değerli değil ama hayat onla bi başkaydı sanki...daha önce insanların amaçları benden hep farklıydı tam aşk denilen o duyguyu kaybettim derkn o çıktı beni inandırdı ve gitti .....
                          demek ki o da gerçek aşk değilmiş

Yorum

peki ya dönerse bana o ihtimal ?ne yapmalıyım...

Yorum

senin hissettiklerine bağlı

Yorum

İşleniyor...
                              X