bna kalsa koşa koşa giderim ama mantıklı davranmam lzm ama o da bende yok...bunun bebim başıma geldiğine inanamıyorum hala...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
terkedildim
Collapse
X
-
boş ver ya kimse için üzülmeye değmez bu dünya. sadece gidenin ardında su kelime cıkması gerekiyo 'SEN ŞİMDİ GİDECEN YA CEHENNEM'İN DİBİNE GİT' diyeceksin.
walla ben esi tarafından bir hafta önce terk edildiğimden. zaman herseye care diyorum. gecen hafta ağlarken bu hafta görsemde boğsam planı yapıyorum. belkide haftaya daha farklı seyler düşünecem. ama hayat devam ediyor. durmak yok yola devam....Sen şimdi yoksun ya. Bende yokum aslında bu dünyada. Yaşamıyorum, sadece zaman dolduruyorum, o büyük gün gelene kadar...
Yorum
-
iki günde gecmez ama yanlız kalma. inandına yasa, mutlu ol. seni sevmen için asla ama asla üzülme. bak sakın ama sakın o ne yapar kiminle olur. kimin elini tutar, kimi sever, sakın ama sakın düşünme bu gibi seyleri. yoksa hersey tam tersi olur. yak gitsin onu. sevgimi hak etmiyor de. en cok sevdiğin seyleri yap. ne bilim aslında acıdan kurtulmak için cok formül var. insan yeterki baslaya bilsin.Sen şimdi yoksun ya. Bende yokum aslında bu dünyada. Yaşamıyorum, sadece zaman dolduruyorum, o büyük gün gelene kadar...
Yorum
-
çok sağol çok düşünüyorum evet aslında o kim bilir ne yapcak ben se burda olduğum yerde onu düşünüyo olcam boş bi umutlaOrjinal yazı sahibi: x1980 View Postiki günde gecmez ama yanlız kalma. inandına yasa, mutlu ol. seni sevmen için asla ama asla üzülme. bak sakın ama sakın o ne yapar kiminle olur. kimin elini tutar, kimi sever, sakın ama sakın düşünme bu gibi seyleri. yoksa hersey tam tersi olur. yak gitsin onu. sevgimi hak etmiyor de. en cok sevdiğin seyleri yap. ne bilim aslında acıdan kurtulmak için cok formül var. insan yeterki baslaya bilsin.
Yorum
-
Bunları herkse yaşar...Güçlü ol,bu süreci atlatmak kolay değil ancak yine de kendini koyuverme canım...Metanetli ol,sakin ol.Her şeye rağmen hayat devam ediyor.Kendime bir uğraş felan bul.Nebilim mesela bir kursa ffelan git ortamlara gir,yeni insanlarla tanış...Bak çok ii gelir söyleyim şimdiden....Orjinal yazı sahibi: acıkolik kız View Postben yemek yiymiyorum uyuyamıyorum sürekli ağlıyorum dün terk etti beni
Yorum

Yorum