Duyuru

Collapse
No announcement yet.

terkedildim

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

bna kalsa koşa koşa giderim ama mantıklı davranmam lzm ama o da bende yok...bunun bebim başıma geldiğine inanamıyorum hala...

Yorum

birçok insanın başına gelmiştir..o terk ettiyse o dönsün.hatasını kabul edip tekrarlamayacağına inandırırsa bir şans daha verirsin ama aynı şey tekrar olacaksa anlamı yok

Yorum

anlıyorum... peki ben bu süreçte ne yapmalıyım arkadaş kalalım dedi ?

Yorum

arkadaş kalmak bana doğru gelmiyor.sonuçta hala unutamamışsın içinde hep bir umut olacak dönmedikçe üzüleceksin ben arkadaş kalamazdım

Yorum

ya ilk defa başıma geliyo ama sanırım bende yapamıcam nasıl daynaırım onun bi başkasıyla olduğuna...ki olucak

Yorum

o yüzden onu görmesen haber almasan daha iyi olur en azından bir süre

Yorum

galiba en doğrusu bu kafanda bitirmiş ztn

Yorum

boş ver ya kimse için üzülmeye değmez bu dünya. sadece gidenin ardında su kelime cıkması gerekiyo 'SEN ŞİMDİ GİDECEN YA CEHENNEM'İN DİBİNE GİT' diyeceksin.

walla ben esi tarafından bir hafta önce terk edildiğimden. zaman herseye care diyorum. gecen hafta ağlarken bu hafta görsemde boğsam planı yapıyorum. belkide haftaya daha farklı seyler düşünecem. ama hayat devam ediyor. durmak yok yola devam....
                  Sen şimdi yoksun ya. Bende yokum aslında bu dünyada. Yaşamıyorum, sadece zaman dolduruyorum, o büyük gün gelene kadar...

Yorum

peki ya nasıl atlattın ben yemek yiymiyorum uyuyamıyorum sürekli ağlıyorum dün terk etti beni

Yorum

iki günde gecmez ama yanlız kalma. inandına yasa, mutlu ol. seni sevmen için asla ama asla üzülme. bak sakın ama sakın o ne yapar kiminle olur. kimin elini tutar, kimi sever, sakın ama sakın düşünme bu gibi seyleri. yoksa hersey tam tersi olur. yak gitsin onu. sevgimi hak etmiyor de. en cok sevdiğin seyleri yap. ne bilim aslında acıdan kurtulmak için cok formül var. insan yeterki baslaya bilsin.
                      Sen şimdi yoksun ya. Bende yokum aslında bu dünyada. Yaşamıyorum, sadece zaman dolduruyorum, o büyük gün gelene kadar...

Yorum

Onu düşünmezsen çok acı çekmezsin. Ben öyle yapmıştım ...

Yaşam ard arda gelen mevsimlerden oluşur.
                        Her insan mükemmel yazların ihtişamına ulaşmak için
                        birkaç şiddetli kışa katlanmak zorundadır.
                        Ve unutmamak gerekir ki, kışlar asla kalıcı değildir

Yorum

Orjinal yazı sahibi: x1980 View Post
                          iki günde gecmez ama yanlız kalma. inandına yasa, mutlu ol. seni sevmen için asla ama asla üzülme. bak sakın ama sakın o ne yapar kiminle olur. kimin elini tutar, kimi sever, sakın ama sakın düşünme bu gibi seyleri. yoksa hersey tam tersi olur. yak gitsin onu. sevgimi hak etmiyor de. en cok sevdiğin seyleri yap. ne bilim aslında acıdan kurtulmak için cok formül var. insan yeterki baslaya bilsin.
                          çok sağol çok düşünüyorum evet aslında o kim bilir ne yapcak ben se burda olduğum yerde onu düşünüyo olcam boş bi umutla

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HurricaNe ~ View Post
                            Onu düşünmezsen çok acı çekmezsin. Ben öyle yapmıştım ...
                            keşke bu kadar kolay olsa o aklıma gelir diye şarkı bile dinlemk istemiyorum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: acıkolik kız View Post
                              keşke bu kadar kolay olsa o aklıma gelir diye şarkı bile dinlemk istemiyorum
                              O kadarda kasma kendini. Ben ne yapayım, her gece rüyamda onu görüyorum...
                              Follow the white rabbit

Yorum

Orjinal yazı sahibi: acıkolik kız View Post
                                ben yemek yiymiyorum uyuyamıyorum sürekli ağlıyorum dün terk etti beni
                                Bunları herkse yaşar...Güçlü ol,bu süreci atlatmak kolay değil ancak yine de kendini koyuverme canım...Metanetli ol,sakin ol.Her şeye rağmen hayat devam ediyor.Kendime bir uğraş felan bul.Nebilim mesela bir kursa ffelan git ortamlara gir,yeni insanlarla tanış...Bak çok ii gelir söyleyim şimdiden....

Yorum

İşleniyor...
                                X