Duyuru

Collapse
No announcement yet.

terkedildim

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: acıkolik kız View Post
    keşke bu kadar kolay olsa o aklıma gelir diye şarkı bile dinlemk istemiyorum
    Zamanla düzelecek...
    Birini kaybettiğimizde yüreğimizin tam altında bir sürü mum yanar. O mumlar her geçen gün tek tek söner. Ama bir tane muhakkak kalır. O aklına geldiği zaman o mumun acısını en derinlerinde hissedersin. Bu kaçınılmaz sondur. Ama o acıya rağmen yanında biri olur. Onun yerine koymadığın ama onun yerinden daha iyi bir yerde olur o kişi.Sıkma kendini. O acı zamanla o kadar körelecek ki hissetmeyeceksin. Bu acıyı olabildiğince yaşa. Zamanla o acıyı bile özleyeceksin ...

Yaşam ard arda gelen mevsimlerden oluşur.
    Her insan mükemmel yazların ihtişamına ulaşmak için
    birkaç şiddetli kışa katlanmak zorundadır.
    Ve unutmamak gerekir ki, kışlar asla kalıcı değildir

Yorum

dur daha rüya evresine geçmedim şuan sedece fiziksel olarak kalp sancım var 2 hafta snra nerde olurum gerçekten bilmiyorum ama

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HurricaNe ~ View Post
        Zamanla düzelecek...
        Birini kaybettiğimizde yüreğimizin tam altında bir sürü mum yanar. O mumlar her geçen gün tek tek söner. Ama bir tane muhakkak kalır. O aklına geldiği zaman o mumun acısını en derinlerinde hissedersin. Bu kaçınılmaz sondur. Ama o acıya rağmen yanında biri olur. Onun yerine koymadığın ama onun yerinden daha iyi bir yerde olur o kişi.Sıkma kendini. O acı zamanla o kadar körelecek ki hissetmeyeceksin. Bu acıyı olabildiğince yaşa. Zamanla o acıyı bile özleyeceksin ...
        umarım dedğin gibi olur şuan o kadarda boşluktayım ve beni anlamayn etrfaımda insanlar var ki çok yanlızım

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Burjuva View Post
          Bunları herkse yaşar...Güçlü ol,bu süreci atlatmak kolay değil ancak yine de kendini koyuverme canım...Metanetli ol,sakin ol.Her şeye rağmen hayat devam ediyor.Kendime bir uğraş felan bul.Nebilim mesela bir kursa ffelan git ortamlara gir,yeni insanlarla tanış...Bak çok ii gelir söyleyim şimdiden....
          teşekkür ederim şuan sdece acımı anlatmak istiyorum içimde tuttukça nefes alamıyorum ....

Yorum

' Dönerse senindir; dönmezse zaten hiç senin olmamıştır' diye bir şey yok! Dönecek! Bir katil olay mahalline mutlaka geri döner...Dönüp eserine bakmak ister; kurbanına kendinden bir iz bırakmak ister!... buna hazır ol, dikkat et güçlü ol! bu doğru insan olmakla alakalı hiç değil bak; seni tekrar incitmesine izin verme! kovalambaç oynamayı herkes sever; ancak arkasında kovalayan olmadığını gördüğünde oyuncağını geri isteyecek... Dediğim gibi seni tekrar incitmesine izin verme ne yaşadınız ne kadar yaşadınız bilmiyorum ama; bende bu duyguları uyandırdı..

Yorum

evet tam senin anlattığın gibi geldi tam buldum derken gitti kendini hazırlamış birde kafamda bitti diyo ben son bi umut için yalvarırıken benimde hatalarım oldu ama böle gidilmez...beni önemseseydi ztn ne hale geleceğimi düşünür dü ama elimde değil işte ...

Yorum

Bi de lütfen kendinle çok başbaşa kalma bu aralar...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ELizz View Post
                  ' Dönerse senindir; dönmezse zaten hiç senin olmamıştır' diye bir şey yok! Dönecek! Bir katil olay mahalline mutlaka geri döner...Dönüp eserine bakmak ister; kurbanına kendinden bir iz bırakmak ister!... buna hazır ol, dikkat et güçlü ol! bu doğru insan olmakla alakalı hiç değil bak; seni tekrar incitmesine izin verme! kovalambaç oynamayı herkes sever; ancak arkasında kovalayan olmadığını gördüğünde oyuncağını geri isteyecek... Dediğim gibi seni tekrar incitmesine izin verme ne yaşadınız ne kadar yaşadınız bilmiyorum ama; bende bu duyguları uyandırdı..
                  eliz gerçekten teşekkür ederim çok ....şuan ona karşı o kadar savunmasısım ki gelse giderim ama gitmemm lazım mantığım yok oldu sanki...ne yapcam

Yorum

Enteresan bir yaklaşım olmuş. Ama doğruluk payıda var sanki.
                    Follow the white rabbit

Yorum

ben 21 o 23 ortak arkdaşımız vardı ama ben küçükkende ona hayrandım uzaktan bakardım o sadce bakmakla kalmıştım...herşey çok güzel başlamıştı birbirimiz tamamladığımız asla gitmeyceğinihep yanımda olacağını söylüyodu ama değilmiş herşey yalanmış...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ocp1972 View Post
                        Enteresan bir yaklaşım olmuş. Ama doğruluk payıda var sanki.
                        bilmiyorum ya ama katilin dönüp bakması mantıklı benim eserim ne oldu diye merak etmesi

Yorum

Bence katili kendi haline bırakalım... bizim için önemli olan sensin şu anda acıkolik kız... Arkana bakarak yürüme yoksa düşersin anladın di'mi arkadaşım...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: acıkolik kız View Post
                            bilmiyorum ya ama katilin dönüp bakması mantıklı benim eserim ne oldu diye merak etmesi
                            Ben bundan bi hafta önce forumda "bir katilin eşgali" diye bir konu açmıştım.
                            Bilirim. Katiller bencilce bir süre sonra geri dönerler. Seni istedikleri için değil,
                            alışmış oldukları ilgi ve sevgiye ihtiyaç duyarlar. Kendilerini düşünürler.
                            Follow the white rabbit

Yorum

anladım... ama ona tekrar sevgimi vermek bana ihanet olur sanırım....

Yorum

Bence katili kendi haline bırakalım... bizim için önemli olan sensin şu anda acıkolik kız... Arkana bakarak yürüme yoksa düşersin anladın di'mi arkadaşım...
                                evet anldım çalışcam bunu kendim için yapcam bi yerden toplamam lzm yksa herşey elimde kalcak

Yorum

İşleniyor...
                                X