Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Küçük kardeşiniz sizden size karşı daha baskın olduğu oluyor mu

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: karanlıklar Profesör View Post
    peki arkadaş nasıl bulucam
    yaklaşık 2 senedir konuşmuyoz keşke kardelşim hiç olmasaydı

Yorum

aslında arkadas nasıl bulacaksın diye bişey yok. arkadas her yerde var cünkü. bir sahilde, cafede, parkta, ne bilim düzenli olarak bir yere takıl zamanla birileri ile mutlaka arkadas bulursun. az girişkensen olursan cok cabuk olur. o da senin yeteneğin. ama sen önce büyük olarak onu sevmeyi denesen. onunla bişeyler yapsan.
      Sen şimdi yoksun ya. Bende yokum aslında bu dünyada. Yaşamıyorum, sadece zaman dolduruyorum, o büyük gün gelene kadar...

Yorum

yaklaşık 2 senedir konuşmuyoz keşke kardelşim hiç olmasaydı
        iki sene cok uzun bir süre. aslında küs kalmak cok cocuksu bir durum. ikinizden birisinde bir hata olmasın. neden iki senedir. konusmuyorsunuz. mutlaka büyük bir yanlış olmalı ortada.
        Sen şimdi yoksun ya. Bende yokum aslında bu dünyada. Yaşamıyorum, sadece zaman dolduruyorum, o büyük gün gelene kadar...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: x1980 View Post
          aslında arkadas nasıl bulacaksın diye bişey yok. arkadas her yerde var cünkü. bir sahilde, cafede, parkta, ne bilim düzenli olarak bir yere takıl zamanla birileri ile mutlaka arkadas bulursun. az girişkensen olursan cok cabuk olur. o da senin yeteneğin. ama sen önce büyük olarak onu sevmeyi denesen. onunla bişeyler yapsan.
          lise arkadaşlarımdan hep nefret ettim beyinsiz

Yorum

lise arkadaşlarımdan hep nefret ettim beyinsizlerdi
            lise arkadaşlarımdan hep nefret ettim beyinsizlerdi

Yorum

kardeşim ölse üzülmiyeceğim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ayşeglk
                çok yanlış konuşuyosun kendini kardeşinle kıyaslaman hiç hoş deil
                konuşmuyorumki yazışıyorum

Yorum

ona bişey olsa cok üzülürsünde. llise arkadasları ile kardesinle olan küsmeni anlamadım ben. ne alakası var. bir arkadas değil milyonlarcası iki kardes arasına giremez.

Yorum

küçük oldukları için biraz daha şımarık büyüyüp daha cadı oluyolar.. benim kardeşimde öyle...
                    TEK GERÇEK BEŞİKT" AŞK

Yorum

Kardeşim bana baskın gelir ama ne zaman ? Babamın yanında..

Sırf onların huzurunu kaçırmamak adına dediklerine he he derim.

Ama annem babam olmadığı zaman hele bir karşı gelsin valla canına okuyorum ( canına okumaktan kastım dayak degil , yanlış anlaşılmasın. )

Babam biraz fazla şımarttı da kendilerini. Beni bazen babamla karıştırıyor ama agzının payını alıyor

Ama anne babamdan ziyade benim lafımı dinliyor orası da ayrı.

Kardeşine yapabileceğin en iyi şey zaafını bulmak ve oradan işkence etmek

Kolay gelsin.. Zira kıyamam filan dersen birşey diyemem ki eger yapmazsan seni ezer geçer , tepene bile çıkar.

Yorum

tm şunu anladım kardeşimin ağzını burnunu kırmalıyım

Kardeşini dövmeyen dizini döver

Yorum

İşleniyor...
                        X