Orjinal yazı sahibi: karanlıklar Profesör
View Post
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Küçük kardeşiniz sizden size karşı daha baskın olduğu oluyor mu
Collapse
X
-
aslında arkadas nasıl bulacaksın diye bişey yok. arkadas her yerde var cünkü. bir sahilde, cafede, parkta, ne bilim düzenli olarak bir yere takıl zamanla birileri ile mutlaka arkadas bulursun. az girişkensen olursan cok cabuk olur. o da senin yeteneğin. ama sen önce büyük olarak onu sevmeyi denesen. onunla bişeyler yapsan.Sen şimdi yoksun ya. Bende yokum aslında bu dünyada. Yaşamıyorum, sadece zaman dolduruyorum, o büyük gün gelene kadar...
Yorum
-
iki sene cok uzun bir süre. aslında küs kalmak cok cocuksu bir durum. ikinizden birisinde bir hata olmasın. neden iki senedir. konusmuyorsunuz. mutlaka büyük bir yanlış olmalı ortada.Orjinal yazı sahibi: karanlıklar Profesör View Postyaklaşık 2 senedir konuşmuyoz keşke kardelşim hiç olmasaydıSen şimdi yoksun ya. Bende yokum aslında bu dünyada. Yaşamıyorum, sadece zaman dolduruyorum, o büyük gün gelene kadar...
Yorum
-
lise arkadaşlarımdan hep nefret ettim beyinsizOrjinal yazı sahibi: x1980 View Postaslında arkadas nasıl bulacaksın diye bişey yok. arkadas her yerde var cünkü. bir sahilde, cafede, parkta, ne bilim düzenli olarak bir yere takıl zamanla birileri ile mutlaka arkadas bulursun. az girişkensen olursan cok cabuk olur. o da senin yeteneğin. ama sen önce büyük olarak onu sevmeyi denesen. onunla bişeyler yapsan.
Yorum
-
ona bişey olsa cok üzülürsünde. llise arkadasları ile kardesinle olan küsmeni anlamadım ben. ne alakası var. bir arkadas değil milyonlarcası iki kardes arasına giremez.Sen şimdi yoksun ya. Bende yokum aslında bu dünyada. Yaşamıyorum, sadece zaman dolduruyorum, o büyük gün gelene kadar...
Yorum
-
Kardeşim bana baskın gelir ama ne zaman ? Babamın yanında..
Sırf onların huzurunu kaçırmamak adına dediklerine he he derim.
Ama annem babam olmadığı zaman hele bir karşı gelsin valla canına okuyorum
( canına okumaktan kastım dayak degil , yanlış anlaşılmasın. )
Babam biraz fazla şımarttı da kendilerini. Beni bazen babamla karıştırıyor ama agzının payını alıyor
Ama anne babamdan ziyade benim lafımı dinliyor orası da ayrı.
Kardeşine yapabileceğin en iyi şey zaafını bulmak ve oradan işkence etmek
Kolay gelsin.. Zira kıyamam filan dersen birşey diyemem ki eger yapmazsan seni ezer geçer , tepene bile çıkar.
Yorum

Yorum