Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ne yapayım?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: YalnızHayalet
    Sende benim gibi pasif kalmışsın olaylara..Bu tür olaylarda aslında dışavurum daha iyidir ama nasıl dışavurduğun önemli.Ben hep giderim bişeyleri kırarım dökerim parçalarım neden:o insana zara vermemek için.Şimdi sende ailene öyle bi tutum göstersen anlattıklarına bakılırsa ters teper 'evden git,defol' gibi tabirlerle karşılaşabilirsin.Çok zor bi durum anladığım kadarıyla herhangibir dayanağında yok.Gerçekten şu anda fikirlerimizi söylüyoruz ama sadece fikir...Dediğim gibi öfkeni bi şekilde atman lazım yoksa birikince bir anda daha şiddetli ve hiç istemeyeceğin sonuçlar doğurabilir..
    zaten diyor annem 'evden git defol' diye en küçük bi ağız dalaşında.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: enerji528 View Post
      Senin yazdıklarını okuduğumda sürekli üzülüyorum bu site bana böyle annelerin babaların varlığını gösterdi, hayret ediyorum böyle insanlara, Allah yardımcın olsun.
      üff öyle deme.Benim yazdıklarımı okuduğunda niye üzülüyosun.Ben sadece yaşadıklarımı anlatıyorum yoksa bu yaptıklarına üzülmüyorum.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: happygirl View Post
        üff öyle deme.Benim yazdıklarımı okuduğunda niye üzülüyosun.Ben sadece yaşadıklarımı anlatıyorum yoksa bu yaptıklarına üzülmüyorum.
        Üzülürsün nasıl üzülmeyeceksin annen kardeşinle yaprak sararken sen kenarda onları izliyorsun bu insanı üzmez mi. 2 kardeş misiniz?
        Her şey güzel olacak...

Yorum

Peki bu durumdan duyduğun rahatsızlığı hiç anlattın mı ?
          evet.'Burası benim evim.Ben 43 yaşındayım.Bu saatten sonra değişemem.Sen değişeceksin.Bu evde benim kuralalrım geçer.Bu eve geliyosan benim kurallarıma uyacaksın.Benim rahatımı huzurumu bozamazsın.' diyor.Ben de 'burası senin evinse benim de evim,bana böyle demeye hakkın yok,senin de benim rahatımı,huzurumu bozmaya hakkın yok' diyorum.S.ktir git diyor.Bu laflara üzülmüyorum saddece bana enilen laflar bu.

Yorum

Üzülürsün nasıl üzülmeyeceksin annen kardeşinle yaprak sararken sen kenarda onları izliyorsun bu insanı üzmez mi. 2 kardeş misiniz?
            evet iki kardeşiz.

Yorum

happy ilaçlar sinirlerini yatıştırmıyor mu?
              Eve geldim 10 gün geçti herhangi bir anksiyete atağı geçirmedim iyiyim.Tekrar geçirmem inşallah.

Yorum

evet iki kardeşiz.
                Eğer ikiden fazlaysanız diğerleri arabulucu olsun diyecektim. Baban anlayışlı biri değil mi, onla görüşsen aranızı yapsa mümkün mü böyle bir şey?

İnşallah şu ilaçlar olumlu etki eder de yurtta bari sıkıntı basmaz, derslerine rahatça çalışırsın.
                Her şey güzel olacak...

Yorum

evet.'Burası benim evim.Ben 43 yaşındayım.Bu saatten sonra değişemem.Sen değişeceksin.Bu evde benim kuralalrım geçer.Bu eve geliyosan benim kurallarıma uyacaksın.Benim rahatımı huzurumu bozamazsın.' diyor.Ben de 'burası senin evinse benim de evim,bana böyle demeye hakkın yok,senin de benim rahatımı,huzurumu bozmaya hakkın yok' diyorum.S.ktir git diyor.Bu laflara üzülmüyorum saddece bana enilen laflar bu.
                  Annenin sınırları içerisinde yaşıyorken, haklarına saygı duymalısın. Ekonomik özgürlüğünü kazandığın ve ayaklarının üzerinde durabilmeyi öğrendiğin gün bu laflardan kurtulursun. :RpS_laugh:
                  “Gökyüzü altında yeni ve söylenmemiş hiçbir söz yoktur.”

Yorum

Cevap geç gelecek gibi.: ) İyi geceler size.
                    Her şey güzel olacak...

Yorum

aynıyız ben erkek versiyonun oldum eve çıkmayı düşünüyorumben hatta çıkacamda
                      İşin en kötü yanıdaaa bıraktığınn yerdeyim...
                      hayat bana boş olmayan birşeyler söyleeee
                      anlamaz kii hiçbiriii hiç bişeyyy....

Yorum

Eğer ikiden fazlaysanız diğerleri arabulucu olsun diyecektim. Baban anlayışlı biri değil mi, onla görüşsen aranızı yapsa mümkün mü böyle bir şey?

İnşallah şu ilaçlar olumlu etki eder de yurtta bari sıkıntı basmaz, derslerine rahatça çalışırsın.
                        enerjicim babam diyor ki bana sorun getirme.İnşallah ilaçlar olumlu etki eder,dua edin bana arkadaşlar.Sizleri çok seviyorum.Destek oluyosunuz bana.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Selbst View Post
                          aynıyız ben erkek versiyonun oldum eve çıkmayı düşünüyorumben hatta çıkacamda
                          kafa dengi arkadaşın varsa durma çık,ya da paran varsa tek başına çık.Ah yeterli param olsa tek başıma eve çıkarım.Şimdi iki ya da üç kişiyle eve çıkacağım desem öyle kafa dengi arkadaşım yok.

Yorum

Bir çocuk ayrımı söz konusu sanırım..Senin yapacağın gördüğüm kadarıyla birşey kalmamış.Ama bir aile terapistine gidin.Sorunlarınızı anlatın bir çözüm bulacaktır.Başka türlü bu olay çözülmez gibi.Her karşılık verdiğinde sana aynı tepki dönecek bu sözlere üzülmemende bu sözlere alışmış biri olduğunu gösterir bu durumda iyi değil aslında.
                            Aile terapistine gidecektik sözde geçen yaz.Babam gidelim diyordu.Yok ya üzülmüyorum.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: REDVirtue View Post
                              Annenin sınırları içerisinde yaşıyorken, haklarına saygı duymalısın. Ekonomik özgürlüğünü kazandığın ve ayaklarının üzerinde durabilmeyi öğrendiğin gün bu laflardan kurtulursun. :RpS_laugh:
                              Zaten en iyi çözümlerden biri maddi-manevi özgürlüğün kazanabilmek...Ama yine de "ben sana bakıyorum sen benim kurallarıma uygun davranmalısın " tarzında olmamalı bir anne...Üstelik bunu dile getiriş şekli de incitici...Ayrıca bu kız daha ünv'de okulu bile bitmemiş...Yalnız babanın aile terapistine gidelim demesi bile çok güzel bence en azından bir çözüm istediğini gösterir.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kutup83 View Post
                                Zaten en iyi çözümlerden biri maddi-manevi özgürlüğün kazanabilmek...Ama yine de "ben sana bakıyorum sen benim kurallarıma uygun davranmalısın " tarzında olmamalı bir anne...Üstelik bunu dile getiriş şekli de incitici...Ayrıca bu kız daha ünv'de okulu bile bitmemiş...Yalnız babanın aile terapistine gidelim demesi bile çok güzel bence en azından bir çözüm istediğini gösterir.
                                Umarım gelecek kuşak bahsettiğin gibi olur. İçerisinde bulunduğumuz zaman diliminde malesef yaşam standartları veya toplum bilinç'i diyeyim, kötü durumda.
                                Malum yaşam şartları ve hayat kavgası dediğimiz olgu insanları akıl ve ruh sağlığı yönünden büyük zararlara uğratıyor. Bu şartlar altında insanların büyük bir kısmının sosyal bir hayat kurmasıda zor olabiliyor. Konu sahibi arkadaşın anlattıklarına göre muhtemelen annesininde bir takım sorunları vardır ve bu sorunlar sebebiyle bahsettiğin gibi "kızıma bu şekilde hitap etmemeliyim/etmem yanlış" vb. düşünceler ile meşgul olabileceğini pek düşünmüyorum. :RpS_smile: Fakat söylediğin gibi olması gereken budur. :3:
                                “Gökyüzü altında yeni ve söylenmemiş hiçbir söz yoktur.”

Yorum

İşleniyor...
                                X