Duyuru

Collapse
No announcement yet.

15 Yaşındayım Ailemden Habersiz Psikiyatriste Gidebilme gibi bi durumum var mı ?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

@holoworm bir psikiyatriste gitmen faydalı olur senin için. sanki bir tek sorunun yok gibi dikkat ve konsantrasyon sorunuda yaşıyorsun galiba ...

KuzuZade
    Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
    BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
    Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

Orjinal yazı sahibi: BeyZade View Post
      @holoworm bir psikiyatriste gitmen faydalı olur senin için. sanki bir tek sorunun yok gibi dikkat ve konsantrasyon sorunuda yaşıyorsun galiba ...
      evet malesef bir tek sorunum yok birsürü var.Dikkat ve konsantrasyondada sorunum var birşey düüşünmeye kalkıyorm mesela bi olay sonra aklıma başka bişi geliyor sonra başka bişi snra başka bişi bi bakıyorum taa nerden nereye gelmişim

Yorum

Çok flood yaptım ama Sık sık dejavu oluyorum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: KıyametSenfonisi-
          Takıntılar hemen hemen her insanda vardır dostum bende de vardır takıntılar.Ama aşırı derecede değildir.Öfke kontrol sorunu çok büyük bir problem çıkartabilir sana ileride.Kavgacı bir karakterin olmayabilir ama ileride,geçmiş yıllarda biriktirdiğin öfke patlarsa pişman olacağın şeyler çıkabilir..Bence şimdiden önlemini almaya bak,senin için yararı olur umarım.
          haklısın ama bende cidden aşırı fazla

Yorum

Orjinal yazı sahibi: holoworm View Post
            evet malesef bir tek sorunum yok birsürü var.Dikkat ve konsantrasyondada sorunum var birşey düüşünmeye kalkıyorm mesela bi olay sonra aklıma başka bişi geliyor sonra başka bişi snra başka bişi bi bakıyorum taa nerden nereye gelmişim
            düşüncelerde takılı kalıyorsun değil mi ?

KuzuZade
            Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade

Yorum

Evet yogun stres yasıyorum saçlarımda beyaz kırmızı hatta turuncu saç var sanırım.15 yaşındayım ama saçlarım ne kadar açıldı görseniz bi.Arkadaşlarımla ilişkilerim iyi ama tam bana göre bi arkadas bulamadım hiç hepsi mal.Tek takılmayı dusunuyorum zaten yavas yavas işleme koyuyorum
              ihtiyacın ne peki onun hakkında konuşalım. arkadaş ortamı tarafından koşulsuz kabul görmek mi istiyorsun. bize olduğu gibi anlat. burda kimse seni tanımaz. içinde ne varsa anlat bize.
              ... ve ruhunun ilhamını dinledi insan. Sonuçlara razı olmak şartı ile istediğini seçmekte ve şeçtiğini yapmakta özgürsün....

Yorum

Çok flood yaptım ama Sık sık dejavu oluyorum
                bendede sık sık dejavu ve flashback oluyor

Var Tabi benimde yaslı sözlerim
                Akar Kanı cennetin bekledikleri
                Atar Gibi kalbime girmek İstedi
                Kendimi Kabrime Gömmek İstedim...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: esintili24 View Post
                  ihtiyacın ne peki onun hakkında konuşalım. arkadaş ortamı tarafından koşulsuz kabul görmek mi istiyorsun. bize olduğu gibi anlat. burda kimse seni tanımaz. içinde ne varsa anlat bize.
                  yok tanımaları dert değil de sorunum arkadas ortamı felan değil kabul edilsem ne olcak yani ? ben her ortama girer çıkarım.Belli bir karakterim yok benim herkesin kanından girerim.sorunlarımı ztn önceki entrylerde acıkladım isterseniz bi entryde toplayabilirim
                  düşüncelerde takılı kalıyorsun değil mi ?
                  nasıl yani takılı kalmak derken ?

Yorum

nasıl yani takılı kalmak derken ?
                    düşünceler sırayla kafanda dönüyor sanki sıraya girmişler gibi. bir düşünceyi sık sık düşünmek gibi ...

KuzuZade

Yorum

Bi aralar şizofren sosyal fobi kişilik bölünmesi vs.. olayları dikkatimi çekmişti ve onları çözdüm metin belgemde yatıyor şu anda.Sebepleri sonucları önlemleri vs..Hepsi birbirlerine zincir gibi bağlı

Yorum

düşünceler sırayla kafanda dönüyor sanki sıraya girmişler gibi. bir düşünceyi sık sık düşünmek gibi ...
                        Sıraya girmiş gibi değil hayır.Ama bazı şeyleri sık sık düşünürüm ama sık sık derken öyle cok büyük rakamlar vermeyeyim en fazla bir kaç gün arada.Ama sürekli herşeyi düşünürüm istemsiz birşekilde

Yorum

Dediğim gibi henüz 15 yaşında bu sorunları yaşıyorum bunlar yaş ilerledikçe sorunlarımda ilerler değişik problemlere yol açar mı sizce ?

Yorum

sen bir psikiytriste çık yakın bir zamanda bence . Sende ki belirtiler çoğunlukla bipolar bozuklukta görülüyor özellikle dejavu, içe ve dışa dönük saldırganlık, kontrolsüz öfke patlamaları, sanrılar geliştirme, hışırtı, cızırtı gibi garip işitme, farklı kokular farklı tatlar dalgınlık düşünme halleri vs. ilaç tedavisi bu durumları düzeltebilir.

KuzuZade

Yorum

Bi aralar şizofren sosyal fobi kişilik bölünmesi vs.. olayları dikkatimi çekmişti ve onları çözdüm metin belgemde yatıyor şu anda.Sebepleri sonucları önlemleri vs..Hepsi birbirlerine zincir gibi bağlı
                              daha bu tanılar için erken. ergen döneminde farklı duygular yaşaman normaldır. ben merkeziyetci olman, kimlik arayışı içine girmen normaldir. çünkü ergenlik kimlik arayışına girildiği dönemdir.
                              ... ve ruhunun ilhamını dinledi insan. Sonuçlara razı olmak şartı ile istediğini seçmekte ve şeçtiğini yapmakta özgürsün....

Yorum

Sorunların tümünü ergenliğe yüklemek yanlıs ama kim yasıyorki benim yasadiklarimi benim yaşımdakiler ? hepsi normal sorunları olan cocuklar

Yorum

İşleniyor...
                                X