@holoworm bir psikiyatriste gitmen faydalı olur senin için. sanki bir tek sorunun yok gibi dikkat ve konsantrasyon sorunuda yaşıyorsun galiba ...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
15 Yaşındayım Ailemden Habersiz Psikiyatriste Gidebilme gibi bi durumum var mı ?
Collapse
X
-

KuzuZadeDerdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZadeBEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !
-
evet malesef bir tek sorunum yok birsürü var.Dikkat ve konsantrasyondada sorunum var birşey düüşünmeye kalkıyorm mesela bi olay sonra aklıma başka bişi geliyor sonra başka bişi snra başka bişi bi bakıyorum taa nerden nereye gelmişimOrjinal yazı sahibi: BeyZade View Post@holoworm bir psikiyatriste gitmen faydalı olur senin için. sanki bir tek sorunun yok gibi dikkat ve konsantrasyon sorunuda yaşıyorsun galiba ...
Yorum
-
haklısın ama bende cidden aşırı fazlaOrjinal yazı sahibi: KıyametSenfonisi-Takıntılar hemen hemen her insanda vardır dostum bende de vardır takıntılar.Ama aşırı derecede değildir.Öfke kontrol sorunu çok büyük bir problem çıkartabilir sana ileride.Kavgacı bir karakterin olmayabilir ama ileride,geçmiş yıllarda biriktirdiğin öfke patlarsa pişman olacağın şeyler çıkabilir..Bence şimdiden önlemini almaya bak,senin için yararı olur umarım.
Yorum
-
düşüncelerde takılı kalıyorsun değil mi ?Orjinal yazı sahibi: holoworm View Postevet malesef bir tek sorunum yok birsürü var.Dikkat ve konsantrasyondada sorunum var birşey düüşünmeye kalkıyorm mesela bi olay sonra aklıma başka bişi geliyor sonra başka bişi snra başka bişi bi bakıyorum taa nerden nereye gelmişim
KuzuZadeDerdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZadeBEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
Yorum
-
ihtiyacın ne peki onun hakkında konuşalım. arkadaş ortamı tarafından koşulsuz kabul görmek mi istiyorsun. bize olduğu gibi anlat. burda kimse seni tanımaz. içinde ne varsa anlat bize.Orjinal yazı sahibi: holoworm View PostEvet yogun stres yasıyorum saçlarımda beyaz kırmızı hatta turuncu saç var sanırım.15 yaşındayım ama saçlarım ne kadar açıldı görseniz bi.Arkadaşlarımla ilişkilerim iyi ama tam bana göre bi arkadas bulamadım hiç hepsi mal.Tek takılmayı dusunuyorum zaten yavas yavas işleme koyuyorum... ve ruhunun ilhamını dinledi insan. Sonuçlara razı olmak şartı ile istediğini seçmekte ve şeçtiğini yapmakta özgürsün....
Yorum
-
-
yok tanımaları dert değil de sorunum arkadas ortamı felan değil kabul edilsem ne olcak yani ? ben her ortama girer çıkarım.Belli bir karakterim yok benim herkesin kanından girerim.sorunlarımı ztn önceki entrylerde acıkladım isterseniz bi entryde toplayabilirimOrjinal yazı sahibi: esintili24 View Postihtiyacın ne peki onun hakkında konuşalım. arkadaş ortamı tarafından koşulsuz kabul görmek mi istiyorsun. bize olduğu gibi anlat. burda kimse seni tanımaz. içinde ne varsa anlat bize.
nasıl yani takılı kalmak derken ?Orjinal yazı sahibi: BeyZade View Postdüşüncelerde takılı kalıyorsun değil mi ?
Yorum
-
düşünceler sırayla kafanda dönüyor sanki sıraya girmişler gibi. bir düşünceyi sık sık düşünmek gibi ...Orjinal yazı sahibi: holoworm View Post
nasıl yani takılı kalmak derken ?
Yorum
-
Sıraya girmiş gibi değil hayır.Ama bazı şeyleri sık sık düşünürüm ama sık sık derken öyle cok büyük rakamlar vermeyeyim en fazla bir kaç gün arada.Ama sürekli herşeyi düşünürüm istemsiz birşekildeOrjinal yazı sahibi: BeyZade View Postdüşünceler sırayla kafanda dönüyor sanki sıraya girmişler gibi. bir düşünceyi sık sık düşünmek gibi ...
Yorum
-
sen bir psikiytriste çık yakın bir zamanda bence . Sende ki belirtiler çoğunlukla bipolar bozuklukta görülüyor özellikle dejavu, içe ve dışa dönük saldırganlık, kontrolsüz öfke patlamaları, sanrılar geliştirme, hışırtı, cızırtı gibi garip işitme, farklı kokular farklı tatlar dalgınlık düşünme halleri vs. ilaç tedavisi bu durumları düzeltebilir.
Yorum
-
daha bu tanılar için erken. ergen döneminde farklı duygular yaşaman normaldır. ben merkeziyetci olman, kimlik arayışı içine girmen normaldir. çünkü ergenlik kimlik arayışına girildiği dönemdir.Orjinal yazı sahibi: holoworm View PostBi aralar şizofren sosyal fobi kişilik bölünmesi vs.. olayları dikkatimi çekmişti ve onları çözdüm metin belgemde yatıyor şu anda.Sebepleri sonucları önlemleri vs..Hepsi birbirlerine zincir gibi bağlı... ve ruhunun ilhamını dinledi insan. Sonuçlara razı olmak şartı ile istediğini seçmekte ve şeçtiğini yapmakta özgürsün....
Yorum

kim yasıyorki benim yasadiklarimi benim yaşımdakiler ? hepsi normal sorunları olan cocuklar
Yorum