Duyuru

Collapse
No announcement yet.

+Sendromu..

Collapse
This topic is closed.
X
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• +Sendromu..

Herkese merhaba. Aranıza yeni katıldım

18 yaşındayım, 34 yaşında bi adamı seviyorum. :RpS_wub: Çok saçma görünüyor farkındayım.. Ama seviyorum işte..
    Mantıgıma aykırı gelıyor. Onun acısından düşünüyorum. Evlenmek,yuva kurmak isteyecek. Çoluk çocuk sahibi olmak isteyecek. Ama benım yaşım cok kücük benle olamaz. Bunları düşündükçe resmen hasta oluyorum :2: Onun yanında birisini görmeye dayanamam sanırım. Onun duygularından emin olamıyorum. Fakat çok efendi bir insan. Belki de beni çocuk olarak görüyor. İlgimi de farketmiş olmalı..platonik seviyor olmam bile umrumda değil yeter ki hayatında kimse olmasın . Ama çooook yakışıklı yae :tinysmile_fatgrin_t sevıyorum,eminim. Her durumda yanında olacağımı bılıyorum.
    Benım durumumda olanlar varsa lütfen paylaşsın. Düşüncelerinizi öğrenmek isterim.

Öncelikle hoşgeldiniz
    Benzer durumda, hatta sizden daha kötü durumda bir arkadaşım vardı...Lisedeydik o zamanlar ve kız arkadaşım 50 yaşındaki hocasına aşıktı... Üstelik adam evli olmasına rağmen, arkadaşıma ümit veriyor, onu sevdiğini söylüyordu... Ve sonuç, arkadaşım için senelerce geçmeyen bir hayal kırıklığına neden oldu... Neredeyse 10 yıl geçti, ama o kişi ilk sevdiği kişiydi ve şu an onun acısını yaşıyor...

Çünkü yaşça büyük insanlarla birlikte olmak, zor olmanın yanında, ilerde size daha çok zorlayacaktır.. Aranızdaki yaş farkı her geçen sene daha çok hissedilecektir..Siz en hareketli, en cıvıl cıvıl olduğunuz zamanda, o evde oturmak isteyecektir...Düşünsenize siz 35inize geldiğinizde, en hareketli en güzel zamanlarınızda, o ise 51 yaşında muhtemelen evde TV karşısında geçirecektir günlerini... Ya siz onu kendi yaşınıza çekip, adamı kalpten öldüreceksiniz Yada siz onun yaşına inip, erken yaşta yaşlanıp, ruhunuz çökecek... Şimdi sevginizden bu fark için, "seviyorum önemli değil" diyorsunuzdur da... O arkadaşım da öyle demişti... Ama şimdi pişman olmakla birlikte, yaşıtı erkeklerle bile birlikte olamıyor.. İlk aşkın yıkımı, hep derindir çünkü...

Bir de, 34 yaşındaki o adam evli değil sanırım... Ama o yaştaki bir adamın 18 yaşındaki bir kıza efendilikle ne derece yaklaşır bilemiyorum ama, erkekler genç yaştaki kızları görünce, niyetleri pek de masum olacağını sanmıyorum...O kişiyi tanımam, huyu nasıldır bilmiyorum...Kimse için öyledir diyemem... Ama doğru olan birşey varsa, size kızı-kardeşi gözüyle göreceği yerde, farklı gözle bakması hiç de hoş değil...

Size tavsiyem, o kişiden uzak durmaya çalışın.. Yüzünü görmemeye, bulunduğu mekanlara gitmemeye, karşılaşmamaya, konuşmamaya çalışın... Gözden uzak olan, gönülden de uzak olur demişler.. Bu deyiş her ne kadar seven biri için imkansız gelse de, doğru olanı yapmak için çaba gerekli.. Ve biraz yaşıtlarınızla takılın... Arkadaşlarınızla gezin, dolaşın... Ve aslında önünüzde üniversite sınavı var..Ona çalışın, ona odaklanın.. Üniversitede ne kişilerle tanışacaksınız O zaman bu kişiyi hatırlamayacaksınız bile
    I've been alone all along

Yorum

seviyorum vazgeçmem diyorsan eğer 25 yaşına kadar evlenme

KuzuZade
      Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
      BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
      Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

anlaşıldı sen tam bir başbelası olma yolundasın ailen için verdiğin ve vereceğin bütün kararların arkasında dur ve kimseyi abuk subuk işlerin için yorma.....

Yorum

cok gencsin kızlar bazı dönemlerde kendin büyük erkeklere aşık olduğunu sanabiliyor ama genelde bu hayranlıktır. Yukarıda anlatılan öğretmenine arkadaş olan kız gibi. Sakın acılayım falan da deme gecer. Seni anlayan senin gibi zevkleri olan kişilerle flört edeceksin. O yaştaki biriyle hayat enerjisi, zevkler bir olmaz en başta sen cocuksu kalaaksın ona göre, aranızda birşeyler başlarsada ikiniz icinde heves olur bu. Sen onun bebeği olursun o senin amcan
          Sussak ölüm, konuşsak intihar...

Yorum

daha cok küçüksünüz bu yüzden bu bir hayranlık olma ihtimali cok yüksek biraz daha zaman tanıyın kendinize duygularınızın değişeceğinden eminim..
            "Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka

Yorum

herkese tavsiyelerinden dolayı teşekkür ederim.. Dediklerinizde haklısınız.
              Geçer belki de haklısınız. Fakat ben onunla illa sevgili olmak istemıyorum. Onunla aram iyi olsun falan istiyorum. Yani en azından bana değer versin istiyorum. Zaten gidip de ona açılamam. Cesaretliyimdir ama söylersem onu kaybetmekten korkuyorum. Hem ona karşı boş olmadığımı farketmiştir. Onun da ilgisi olsa bi şekilde bu konuları açardı:29:
              Bi de bana sık sık ''çocuk'' diyor. Sanırım ''bu iş olmaz,vazgeç sen daha çocuksun'' demeye getiriyor. :21:
              Hem herkesin bi beğeni anlayışı vardır. Bende 30 yaş üstü beğeniyorum, napiyim daha karizmatik geliyorlar. Olgunlar falan yae hoşuma gidiyor. Kendi yaşıtlarımı beğenmiyorum, güvenemiyrum ((
              Sonra da böyle +ların acısını çekiyorum, o ayrı mevzu. Bazen kendime de kızmıyor değilim. :20:
              Yazdıklarınız açısından düşününce daha da saçma olduğunu farkettim. Neyse artık zamana bırakacağım. Umarım geçer diyeceğim ama geçsin,bitsin de istemiyorum ne yalan söyliym :'( :/

Yorum

saçma değilde hani insan öğretmenlerine aşık olurda büyüğünde ne komikmiş deriz ya, buda öyle bişey. ileriki zamanlarda cok komik olduğunu sende görürsün.Zaten bu yaşlarda bunlara benzer aşklar oluyor. Bi cok konu görmüşüm bunun hakkında buna benzer.Siz zamana bırakın herşey hal olur emin olun.
                "Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka

Yorum

+sendromu

ahhhhh çok kötüymüş arkadaşınızın halii.. Öğretmeni de nasıl bi adammış ya :@ Bir insanın hele ki bayanın duygularıyla oynanması, ümit verilmesi ne kötü. Benim sevdiğim adam öyle değil ama cidden cok efendi bi insan yakışıklılığından ziyade artık bunu seviyorum.:RpS_blushing:
                  Evet, evli değil. Yaşça büyük severim tamam ama evli insanlarla işim olmaz. Allahım o yanlışa götürmesin gönlümü.. Belki de kücük kız kardeş olarak görüyordur. Daha çözemedim kendisini.
                  Arkadaş çevremde yaşıtlarım var. Üniversitedeyim zaten. Ama ben yaşıtlarımı kardeş olarak görüyorum. Yaaaae ben onu coook ama cook seviyorum. Sevgi bu değil mi zaten? Olmayacak birşey de olsa yanlış da olsa o benımciin cok degerli. Kalbimde o var. Daha nolsun.
                  Last edited by şuşu; 08-03-2012, 03:11 PM. Reason: tekrar yazacağım

Yorum

Evet, bende çok arastırıyorum bu konuyu.. Zamana bırakacağım ama sevmeye devam edeceğim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sorun
                      duygulardan sıyrılıp düşünmeye çalış. aynen 18 yaşında 34ünde birine aşık olmuştum. ama şöyle bir gerçek var ki bu yaş farkı, bu yaş döneminde kadının aleyhine işliyor. henüz duygusal gelişim devam ettiği için. yani benim algılayışımla adamın algılayışı çok farklı çıktı. yani adam ilgileniyor bile olsa, hiç farketmez, o yaştaki bir adamın algılama şekli 18 yaşındaki bir kız için son derece kırıcı ve yaralayıcı.
                      ben ucuz kurtulduğumu düşünüyorum. tavsiyem, kapılma, gönülünü hoş et ama sakın kaptırma. ayrıca biz 18inde sevgi aşk ile ilgili büyük laflar ediyoruz ama birkaç sene sonra başka insanlarla tanışınca, karakter gelişince, büyüyünce onlar tamamen geride kalıyor söyleyim. ileride aaa sevgi buymuş diyorsun. yani gaza gelme. 18 yaşında bir kız için 34 yaşında bir erkeğin ilgisi kendini değerli ve önemli hissetmesine sebep olur, özel hisseder. bu çok normal. bu ihtiyaçları da hesaba katmak lazım.
                      kendini koru, ileride pişman olacağın şekilde hareket etme, kendini her zaman ağırdan sat, aşkından ölsen bile.
                      Hmm:/ Demek sizde benımle aynı durumdaydınız. Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için.

Yorum

Hoşbuldumm)
                        ahhhhh çok kötüymüş arkadaşınızın halii.. Öğretmeni de nasıl bi adammış ya :@ Bir insanın hele ki bayanın duygularıyla oynanması, ümit verilmesi ne kötü. Benim sevdiğim adam öyle değil ama cidden cok efendi bi insan yakışıklılığından ziyade artık bunu seviyorum.
                        Evet, evli değil. Yaşça büyük severim tamam ama evli insanlarla işim olmaz. Allahım o yanlışa götürmesin gönlümü.. Belki de kücük kız kardeş olarak görüyordur. Daha çözemedim kendisini.
                        Arkadaş çevremde yaşıtlarım var. Üniversitedeyim zaten. Ama ben yaşıtlarımı kardeş olarak görüyorum. Yaaaae ben onu coook ama cook seviyorum. Sevgi bu değil mi zaten? Olmayacak birşey de olsa yanlış da olsa o benımciin cok degerli. Kalbimde o var. Daha nolsun.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dermiyimhiçdemem View Post
                          Evet, bende çok arastırıyorum bu konuyu.. Zamana bırakacağım ama sevmeye devam edeceğim.
                          Dur biraz aklınızı karıştırayım! peki ya ilerde neden açılamadım derseniz? keşke o zaman herşeyi açıklayıp söyleseydim deseydiniz ne olacak.Belkide bizler yanılıyor olabiliriz...Şimdi beni insanları yanlış yola teşvik ediyorum diye banlama uyarısı gelirse şaşırmam haha

Yorum

ne çok yaşayan varmış bu durumu ben de yaşadım aynen. çok sevmiştim. ve aynen senin gibi bana değer vermesi benim için yeterliydi. o bir şekilde hep hayatımda olsun, diye düşünüyordum. zaten abi diye hitap ediyordum ona ilişki filan yoktu. olmasını da istemiyordum, hani sen 25-30 yaşlarında olsan yaş farkı o kadar kötü görünmüyor ama 18-19'ken çok farklı. aradan zaman geçip büyüdüğümde dönüp bakınca, değişen hiç bi şey yok komik filan gelmiyor en çok sevdiğim insan o oldu şimdiye kadar. yeniden başkasını sevsem bile onun kadar sevemedim. bir köşede kaldı o. zamanla geçer filan hikaye. tabi her ilişki için bu farklıdır. insanın zamanla unuttukları da olur ama bazen unutmaz. ama unutmadın diye farklı bir şey olmuyor, yani görüşmüyoruz şu an ve yapacak bir şey yok.

sorun'un dediği gibi ilgisi olsa bile kırıcı olmaktan kaçınmayabiliyorlar. umarım seni üzmez. ben büyüdükçe yaş farkının kapandığını düşünüyorum. yani şu an sen çocuksun onun yanında. ama 5-10 sene sonra iki yetişkin olacaksınız. o zamana kadar kim bilir neler değişir. benim tavsiyem şu an ondan bir ışık gelse dahi bir ilişkiye başlama. gerçekten küçüksün onun yanında. ilerde hala şartlar aynıysa duruma göre bakarsın.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: luthe View Post
                              Dur biraz aklınızı karıştırayım! peki ya ilerde neden açılamadım derseniz? keşke o zaman herşeyi açıklayıp söyleseydim deseydiniz ne olacak.Belkide bizler yanılıyor olabiliriz...Şimdi beni insanları yanlış yola teşvik ediyorum diye banlama uyarısı gelirse şaşırmam haha
                              sen bu sitenin huzurunu bozuyosun! küçücük kıza ettiğin laflara bak

Yorum

İşleniyor...
                              X