Duyuru

Collapse
No announcement yet.

+Sendromu..

Collapse
This topic is closed.
X
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: fincan View Post
    sen bu sitenin huzurunu bozuyosun! küçücük kıza ettiğin laflara bak
    hayır kızın içindeki karanlık kalmış yanıda açıyorum, bu yüzden ilerde pişmanlık duymasın : P ne küçüğü bir kere eskiden 13 yaşında evleniyorlardı 19 yaşında az mı haha ama bak ona yol göstermiyorum sadece kendi fikrimi açıyorum hani artısıyla eksisini görsün ona göre karar versin.ama yaş farkı cok var...) 25 yaşında filan olsa neysede
    "Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka

Yorum

Orjinal yazı sahibi: luthe View Post
      hayır kızın içindeki karanlık kalmış yanıda açıyorum, bu yüzden ilerde pişmanlık duymasın : P ne küçüğü bir kere eskiden 13 yaşında evleniyorlardı 19 yaşında az mı haha ama bak ona yol göstermiyorum sadece kendi fikrimi açıyorum hani artısıyla eksisini görsün ona göre karar versin.ama yaş farkı cok var...) 25 yaşında filan olsa neysede
      ben de ironi yaptım canım, küçücük kız değil tabi reşit. ama "dermiyimhiçdemem" gaza gelme şimdi, onun yanında hala küçücüksün

Yorum

Orjinal yazı sahibi: fincan View Post
        ben de ironi yaptım canım, küçücük kız değil tabi reşit. ama "dermiyimhiçdemem" gaza gelme şimdi, onun yanında hala küçücüksün
        Bende onun için diyorum.19 yaşına gelmiş reşit. yani kararını verirken iyi düşünmesi lazım.Ama eğitimini bitirsin sonra duruma göre şekillenir herşey...
        "Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka

Yorum

[QUOTE=luthe;316422]Dur biraz aklınızı karıştırayım! peki ya ilerde neden açılamadım derseniz? keşke o zaman herşeyi açıklayıp söyleseydim deseydiniz ne olacak.Belkide bizler yanılıyor olabiliriz...Şimdi beni insanları yanlış yola teşvik ediyorum diye banlama uyarısı gelirse şaşırmam haha

Demem sanırım çünki o da farkediyor olmalı. Ben olgun sevdiğimi sık sık dile getiriyorum yanındayken.. Anladığına eminim. Ama kendine yakıştıramıyor benım yaşımdaki bi kız çocuğunu! Ama bilmiyor ki ben yaşıtı kadınlardan daha çok seviyorum Söylemeyeceğim. Söylersem daha çabuk kaybederim.
          ihihi)), sizinki de olaya farklı bi bakış açısı, tşk

Yorum

Sizce şuan onu kazanıyormusunuz? yanınızda olmakla ne değişiyor ki? Sizin aranızda cok büyük bir duvar zaten var...Cok uzakta olup yüreğinizde olması daha önemli...lütfen size yol gösteriyorum manasında demiyorum yanlızca fikirlerim bunlar..

Yorum

''küçücük kızzz, çocuk, tatlı cocuk'' kelimeleriii çok dokunuyor banaa artık)
              sevdiğimi hareketlerimden anlıyor olmalı işte. soylemıcem. zaten olmicak bişey konusmanın alemı yok. benı ıstemıcegne adım gibi eminim-.-

Yorum

Şuan siz tepkilere göre cevap veriyorsunuz.Aslında oda belkide kendi içinde ikilemler arasında gidip geliyordur.Oda sizin gibi yaş farkından dolayı bu durumu onaylayamıyordur.Ama sizi seviyor olabilir.Küçük çocuk demesinin nedeni belkide kendi içinde bu duyguyu bastırıp uzaklaştırmak istemesi olabilir.Buda mümkün öyle değil mi? ha siz yok böylesi daha iyi platonik takılayım. ben onu seveyim yanımda kalsında varlığı yeter derseniz elbette böyle devam edin.ama ilerde evlenip çocuğu olur ve çocuğunu severse sizde bunu görürseniz o zaman içinizde acı olursa gelip bu forum yazdıklarımı tekrardan okursunuz)

Yorum

Arkadaşlar çevreme bakıyorum. Akranlarım ilişkilerinde hep mutsuzlar. Ya aldatılıyorlar ya partnerlerinin bitmek bilmeyen tripleri. Bunlar çok üzücü. Ben böyle olsun istemiyorum. Hoşgörü denen şey yok hic ilişkide. Bu açıdan yaşıtım olsa ne olur olmasa ne olur.
                  Sırf yaşından ötürü sevdiğim insandan vazgeçemem yae :/ Zamana bırakabilirim ancak. Elimden birşey gelmez. Evlenir, ben uzaktan bakarım. Canım yanar :'(

Yorum

[QUOTE=dermiyimhiçdemem;316431]
                    Dur biraz aklınızı karıştırayım! peki ya ilerde neden açılamadım derseniz? keşke o zaman herşeyi açıklayıp söyleseydim deseydiniz ne olacak.Belkide bizler yanılıyor olabiliriz...Şimdi beni insanları yanlış yola teşvik ediyorum diye banlama uyarısı gelirse şaşırmam haha

Demem sanırım çünki o da farkediyor olmalı. Ben olgun sevdiğimi sık sık dile getiriyorum yanındayken.. Anladığına eminim. Ama kendine yakıştıramıyor benım yaşımdaki bi kız çocuğunu! Ama bilmiyor ki ben yaşıtı kadınlardan daha çok seviyorum Söylemeyeceğim. Söylersem daha çabuk kaybederim.
                    ihihi)), sizinki de olaya farklı bi bakış açısı, tşk
                    bence söylememekle doğru yapıyorsun. sadece yaş farkı olduğu için değil. iki insan karşılıklı birbirini seviyorsa zaten kendiliğinden gelişir her şey. onu gördüğün zaman gözlerinin içi gülüyorsa, yanında mutluysan, biraz da heyecanlanıyorsan zaten sevgini belli ediyorsun demektir. zaten ima da yapıyormuşsun, bence fazlasına gerek yok.

Yorum

yazı tura atalım

KuzuZade
                      Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
                      BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
                      Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

Şuan siz tepkilere göre cevap veriyorsunuz.Aslında oda belkide kendi içinde ikilemler arasında gidip geliyordur.Oda sizin gibi yaş farkından dolayı bu durumu onaylayamıyordur.Ama sizi seviyor olabilir.Küçük çocuk demesinin nedeni belkide kendi içinde bu duyguyu bastırıp uzaklaştırmak istemesi olabilir.Buda mümkün öyle değil mi? ha siz yok böylesi daha iyi platonik takılayım. ben onu seveyim yanımda kalsında varlığı yeter derseniz elbette böyle devam edin.ama ilerde evlenip çocuğu olur ve çocuğunu severse sizde bunu görürseniz o zaman içinizde acı olursa gelip bu forum yazdıklarımı tekrardan okursunuz)
                        İnsallah dediğiniz gibidir. Ama ben ona gidip söylesem üzücü bi cevap almaktan korkuyorum. Umutsuz vaka.. Evlenir sanırım. O da baba olmak isteyecek her erkek gibi :'(

Yorum

[QUOTE=fincan;316439]
                          Orjinal yazı sahibi: dermiyimhiçdemem View Post

bence söylememekle doğru yapıyorsun. sadece yaş farkı olduğu için değil. iki insan karşılıklı birbirini seviyorsa zaten kendiliğinden gelişir her şey. onu gördüğün zaman gözlerinin içi gülüyorsa, yanında mutluysan, biraz da heyecanlanıyorsan zaten sevgini belli ediyorsun demektir. zaten ima da yapıyormuşsun, bence fazlasına gerek yok.
                          kesinlikle. aslında soyle de bir durum var. hani ben ona senii cok sevıyorum dedım fakat aşkını ıtıraf etmek gibi değildi bu. nasıl insanlar birbirini sever işte onun gibi soyledim. :/ ''sen de cok tatlısın'' demişti sanırım. ''bende seni'' falan demedi -.-

Yorum

Yıllar önce delice birine aşıktım...Ama nasıl bir sevgi anlatamam.Ben küçüktüm ama o benden büyüktü.Ben ona sayfalarca yazı yazardım.yazdıkça yazasım gelirdi.iyi bir dilim olduğu söyledikçe ben sayfalar dinlemez yazardım. 4 yıl boyunca ben onu sevgim ama o hep başka şekilde beni gördü. ne ben açıldım nede o kabullendi benim gibi birini sevdiğini, Yaş farkımız ve hayata bakışımız onun mesleği vsvs hep etkendi bir arada olmamıza...ama yıllar sonra kendi kendime söylendiğim tek bir şey var.keşke bir tek kelime bile olsa adam akıllı söyleseydimde uzaklaşıp giyseydik...en azından ben elimden geleni yaptım fakat olamdı diye bilseydim...Ama belkide bir 10 kitap yazacak kadar yaışmalarım oldu tek bir cümle olsun duygularımı ona açmadım. hep içimde kaldı.Şimdi sevdiğim dediğim birileri var ama bazen bakınca geriye asla onun beni sevdiği kadar seven olmadı....Ben bu yüzden bu konuda biraz hassas davranıp son pişmanlık işe yaramaz mevzusu öne getirdim...
                            Saygılar en kötü karar kararsız kalmaktan iyidir...Sizin için en iyi olanı neyse onu yapın elbet...

Yorum

[QUOTE=fincan;316439]
                              Orjinal yazı sahibi: dermiyimhiçdemem View Post

tabi her insanın düşüncesi farklı olabilir.

Yorum

Yıllar önce delice birine aşıktım...Ama nasıl bir sevgi anlatamam.Ben küçüktüm ama o benden büyüktü.Ben ona sayfalarca yazı yazardım.yazdıkça yazasım gelirdi.iyi bir dilim olduğu söyledikçe ben sayfalar dinlemez yazardım. 4 yıl boyunca ben onu sevgim ama o hep başka şekilde beni gördü. ne ben açıldım nede o kabullendi benim gibi birini sevdiğini, Yaş farkımız ve hayata bakışımız onun mesleği vsvs hep etkendi bir arada olmamıza...ama yıllar sonra kendi kendime söylendiğim tek bir şey var.keşke bir tek kelime bile olsa adam akıllı söyleseydimde uzaklaşıp giyseydik...en azından ben elimden geleni yaptım fakat olamdı diye bilseydim...Ama belkide bir 10 kitap yazacak kadar yaışmalarım oldu tek bir cümle olsun duygularımı ona açmadım. hep içimde kaldı.Şimdi sevdiğim dediğim birileri var ama bazen bakınca geriye asla onun beni sevdiği kadar seven olmadı....Ben bu yüzden bu konuda biraz hassas davranıp son pişmanlık işe yaramaz mevzusu öne getirdim...
                                Saygılar en kötü karar kararsız kalmaktan iyidir...Sizin için en iyi olanı neyse onu yapın elbet...
                                (((
                                ama o sevginizin farkındaydı yani? şu an ne durumdasınız hani hıc konusuyor musunuz? aranız nasıl?
                                ben ondan uzaklaşmaya dayanamam kii onun ıcın soyleyemıyorum belkı. cevabından korkuyorum. ''bu iş olmaz'' deme ihtimali çok yuksek ve ben bunu kaldıramam..

Yorum

İşleniyor...
                                X