Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İntihar etmek istiyorum ..... :(

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: hale46
    5 vakit namaz kılan orucunu tutan haccına giden depresyon hastaları okb hastaları borderline hastaları da çok . Buna ne diyeceksiniz ?

Ben mesela,ama hakkını veremediğimi düşünüyorum da neyse...
    Beni bir gün unutacaksan, bir gün bırakıp gideceksen, boşuna yorma derdi; boş yere mağaramdan çıkarma beni. Alışkanlıklarımı özellikle yalnızlığa alışkanlığımı kaybettirme boşuna. Tedirgin etme beni. Bu sefer geride bir şey bırakmadım. Tasımı tarağımı topladım geldim. Neyim var neyim yoksa ortaya döktüm. Beni bırakırsan sudan çıkmış balığa dönerim.

Yorum

Ya ben gençliğimi verdim bu hastalığa . Aşklarımı umutlarımı bütün güzel günlerimi . 11 yılldır boğuşuyorum . Henüz intihar etmedim eder miyim bilmiyorum . Sadece şunu bil bu sıkıntıları sadece sen yaşamıyorsun bende biz de yaşıyoruz . Belki bu iyi hissettirir .
      hale neden hep intihar başlıklarına yazıyorsun ... ufkunu aç bir çok konu var farklı tartışmalara da gir ... bana bağır çağır mesela ( bende kaşınıyorum ) ... şaka bi yana düşüncelerinle rahatsızlıklarını birleştirmekten artık vazgeçmelisin ... yoksa kurtuluş yolu zor ?!

KuzuZade
      Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
      BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
      Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

Hata mı denir ne denir bilmiyorum ama beklentimiz çok ve bu yüzden iç huzuru yakalayamıyoruz...Para,aşk bunlar bizim için ikinci planda öncelikle iç huzuru yakalamalıyız...Kendnize sürekli sizi iyi edecek sözler söyleyin,sizi mutlu eden insanlarla takılın,sizi depresyona sürükleyecek kitap,şarkı,filmleri terkedin...

Aklınıza bile getirmeyin depresyonu ve hiçbir zaman aciz görünmeyin,insanlar aciz gördüklerini daha iyi kullanmaya çalışıyorlar çünkü,kendinize merhamet edin...
        Beni bir gün unutacaksan, bir gün bırakıp gideceksen, boşuna yorma derdi; boş yere mağaramdan çıkarma beni. Alışkanlıklarımı özellikle yalnızlığa alışkanlığımı kaybettirme boşuna. Tedirgin etme beni. Bu sefer geride bir şey bırakmadım. Tasımı tarağımı topladım geldim. Neyim var neyim yoksa ortaya döktüm. Beni bırakırsan sudan çıkmış balığa dönerim.

Yorum

Ativan kullan

Var Tabi benimde yaslı sözlerim
          Akar Kanı cennetin bekledikleri
          Atar Gibi kalbime girmek İstedi
          Kendimi Kabrime Gömmek İstedim...

Yorum

Ben kurtuldum sayılır . Yeni bir iş kurdum . İyiyim 1 aydır . İntihar başlıklarına yazıyorum çünkü durumu ciddi hastalara destek olmak istiyorum .

Senin adına çok sevindim gerçekten...

Yorum

Hale sevidim kurtulmna, herkes çok sağlıklı değil, olmıcak birşey yok demekki
              3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen 2 kuruşa seni satar.

When you lose small mind, you free your life..

Yorum

hale bunu kutlamalıyız bir horoz kesip kanını akıtmalısın o kanıda alnımıza sür bizde kurtulalım bu dertlerden

KuzuZade
                Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
                BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
                Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

5 vakit namaz kılan orucunu tutan haccına giden depresyon hastaları okb hastaları borderline hastaları da çok . Buna ne diyeceksiniz ?

hay azğını öpim vallaha tam kitabın ırtasından konuştun ....

Yorum

batsın bu dünya bitsin bu dünya böyle dünya böyle hayat batsın yerin dibine lanet olsun ....

Yorum

Ruhun kabz ve bast halleri vardır..İmtihan dünyası..

Yorum

burası yerimi bilmiyorum.
                        Hz.Mevlana'nı bir sözü var.Yeniden inşa etmek için yıkmak gerek.

İşte 20-21 yaşlarında girdiğim depresyon bunun meyvesiydi...
                        3 yıldır yeni bir kimlik oturtmaya çalışıyorum Allah bozmasın... İyi sonuçlar alacağım gibi.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: nikola_tesla View Post
                          batsın bu dünya bitsin bu dünya böyle dünya böyle hayat batsın yerin dibine lanet olsun ....
                          Duhan571 haha....

cümlelerinden tanırım . lol

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Bedbin View Post
                            burası yerimi bilmiyorum.
                            Hz.Mevlana'nı bir sözü var.Yeniden inşa etmek için yıkmak gerek.

İşte 20-21 yaşlarında girdiğim depresyon bunun meyvesiydi...
                            3 yıldır yeni bir kimlik oturtmaya çalışıyorum Allah bozmasın... İyi sonuçlar alacağım gibi.
                            Allah'a şükür son bir yıldır eskiye göre epey iyiyim kendimi aşırı değersiz ezik biri olarak gördüm uzun yıllar ama şu an öyle görmüyorum her kışın bir baharı vardır sözü gerçek.
                            Her şey güzel olacak...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Bedbin View Post
                              Duhan571 haha....

cümlelerinden tanırım . lol

iyi tanıdın mı la kötü hahan :

Yorum

nikola şu an nasılsın iyi misin moral olarak?
                                Her şey güzel olacak...

Yorum

İşleniyor...
                                X