Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İntihar etmek istiyorum ..... :(

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: hale46
    Tam anlamıyla kurtulmadım tabi uzun sürecek tüm izleri silmek ama sabredeceğim ... Zaten koç adadım ben tamamen iyileşince kesicem . Sana arka bacağını yollarım olur mu ? =)
    inşallah tamamen kurtulursun işin sırrınıda burada açıklarsın ... ama ben koç burcuyum nasıl kurban edebilirsin bir koçu... o benim burcumu süsleyen bir varlık ama arka budu yollarsanda hayır demem yaani canımcım

KuzuZade
    Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
    BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
    Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

Orjinal yazı sahibi: enerji528 View Post
      Allah'a şükür son bir yıldır eskiye göre epey iyiyim kendimi aşırı değersiz ezik biri olarak gördüm uzun yıllar ama şu an öyle görmüyorum her kışın bir baharı vardır sözü gerçek.
      enerji Allah bozmasın sende ki değişimi görmemek mümkün değil

KuzuZade
      Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
      BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
      Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

Orjinal yazı sahibi: BeyZade View Post
        enerji Allah bozmasın sende ki değişimi görmemek mümkün değil
        Haha seninki laf sokmak oldu herhalde. Sen son bir haftaki değişimden bahsediyorsun de mi, yoksa geçen yıllarımı falan hatırlıyor musun?
        Her şey güzel olacak...

Yorum

batsın bu dünya bitsin bu dünya ....
          çekmediğim dertler çile kalmadı feryatsız gündüzüm gecem olmadı ....
          ağlamadık sokak köşe kalmadı yalnızım dostlarım yalnızım .. arayanımmız yok soranım zı yok sahip çıkanımız yok allah belasını versin böyle hayatın ...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: nikola_tesla View Post
            batsın bu dünya bitsin bu dünya ....
            çekmediğim dertler çile kalmadı feryatsız gündüzüm gecem olmadı ....
            ağlamadık sokak köşe kalmadı yalnızım dostlarım yalnızım .. arayanımmız yok soranım zı yok sahip çıkanımız yok allah belasını versin böyle hayatın ...
            Yahu arkadaşım hak veriyorum sana zor durumda olabilirsin ama daha önce de dediğim gibi bu dünyada görev merkezli çalışmak lazım haklı olana değil başarılı olana ödül veriyorlar. Sana kaç kez sordum ilaçlarını düzgün kulanıyor musun diye doğru dürüst bir cevap alamadım ilaç tedavisi en etkili yöntem yeni bir doktora gidebilirsin.
            Her şey güzel olacak...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: enerji528 View Post
              Yahu arkadaşım hak veriyorum sana zor durumda olabilirsin ama daha önce de dediğim gibi bu dünyada görev merkezli çalışmak lazım haklı olana değil başarılı olana ödül veriyorlar. Sana kaç kez sordum ilaçlarını düzgün kulanıyor musun diye doğru dürüst bir cevap alamadım ilaç tedavisi en etkili yöntem yeni bir doktora gidebilirsin.

içiyorum kardeşim içiyorum 9 senedir düzenli olarak içiyorum allah allah daha ben nedim sana ?
              o ilaçların allah belasını versin :8 ömrüm ilaç oldu şu genç yaşımda hastalık hastası oldum allah kahretsin allah belasını versin ....

Yorum

huzurum kalmadı fani dünyada yapıştı canıma bir kara sevda .....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: nikola_tesla View Post
                  huzurum kalmadı fani dünyada yapıştı canıma bir kara sevda .....
                  Evlen. bi an önce hehe.

Yorum

intihar çözüm değilki kardeşim bende aynı durumdayım dostlar içinde yalnız biriyim Allah'tan sabır dilemeliyiz.
                    <div><strong>Bir g&uuml;n d&uuml;nyaya ait b&uuml;y&uuml;k bir derdin olursa</strong><br /><strong>rabbine d&ouml;n&uuml;p, &laquo; benim b&uuml;y&uuml;k derdim var ! &laquo; deme</s

Yorum

Orjinal yazı sahibi: romantikserseri15 View Post
                      intihar çözüm değilki kardeşim bende aynı durumdayım dostlar içinde yalnız biriyim Allah'tan sabır dilemeliyiz.

kardeş sbaır taşı çatladı artık ...
                      sinirden stresten saçlarım ağrıdı . 23 yaşındayım ama görenler 30 yaşındamısın diyor. sinirden streten ne hale geldim ...

Yorum

doğru söylüyosun bende saç kalmad sabır edecek halimiz yok ama çare aramaya devam yılmamalılıyız.
                        <div><strong>Bir g&uuml;n d&uuml;nyaya ait b&uuml;y&uuml;k bir derdin olursa</strong><br /><strong>rabbine d&ouml;n&uuml;p, &laquo; benim b&uuml;y&uuml;k derdim var ! &laquo; deme</s

Yorum

intihar edenler cehennemlik olmasaydı çoktan gitmiştim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: eneszeren View Post
                            intihar edenler cehennemlik olmasaydı çoktan gitmiştim
                            aynen.ahiret inancım olmasa bende fazla meraklı değilim yaşamaya.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: seginer View Post
                              intihar ettiğin zaman kabir azabı yaşıyacaksın ve cehennemde yanacaksın bu çözüm değil.biraz güçlü olmak lazım hayatla inatlaşmak gerekiyor kolay hiçbirşey yok .

sana kişisel tavsiyem: namaza başla islama yönel ve "daha sağlıklı düşüneceksin" daha sonra sevdiğin dallar nelerdir wiki ansiklopedi bilim dallarında kendini geliştir.karşına kapılar çıkacak ve yolunu çizeceksin.

düşünün insan oğlu ne için yaratılmıştır? herkesin hayatı bir olabilir mi? şans yada şansızlık herkes de eşit olabilir mi? buna inanıyormusun?
                              Cehennem,kabir azabımı arkadaşım gittinmide bu kadar net konuşabiliyorsun,o yaşamı seçmeyi kimse tercih etmedi ama çekilmesi zorunlu kılındı ben seni bir çukara atayım çıkış yolun sadece bir hap içerek intihar etmek olsun sabırmı edersin yoksa intihar mı edersin eğer edersen seni o çukurdan daha beter azaplar bekliyor cayır cayır yakacam yani iki ucu b..lu değnek hertürlü çile çekiceksin.İnsan olmak gerçekten zormuş

Yorum

zaten müslüman olan eninde sonunda cennete girmeyecek mi? intihar etse de etmese de sonunda cennet yok mu? evet intihar ettiğin şekilde cehennemde, kabirde acı çektiğin doğru ama insan bazen yeter artık diyor! bu dünyada en zor şey yalnızlık. insanlar arasında yalnız olmak. varlar ama aynı zamanda yoklar. Allah inancım olmasa ve tek dayanağım yüce Rabbim olmasa şimdiye ölmüş olurdum.

Yorum

İşleniyor...
                                X