Duyuru

Collapse
No announcement yet.

aşk mı para mı ? :)

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: cemetery View Post
    sen zengin olda ben seni bulurum merak etme öyle tanımam falan ben anlamam %10 kar payı:RpS_flapper:
    Amaaaan istediğin para olsun
    Kendin ol yeter.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: iremea View Post
      Siz hangisini seçersiniz aşk mı para mı ? kimler için hangisi değerli. hadi eğlenelim biraz
      Bin sene yaşasam ve aşksız kalsam ölmem.

Bin sene yaşasam ve parasız kalsam; açlıktan ölme ihtimalim çok yüksek.

________

Materyalist beyinlerin hakim olduğu bir dünyada yaşıyoruz. Öyle bir dünya oldu ki bu dünya; sanki herkes sülük ve sanki bu sülüklerin üzerine tuz basmışlar ve acıdan kıvranıyorlar !

Paran yoksa kısacası; yaşama hakkın da yok. Aşık olma hakkın da yok. Sağlık sisteminden yararlanma hakkın da yok. Vesaire yokoğlu yok işte. O yüzden hakikaten Napolyon'un şu sözüne katılıyorum. "Para para para".

Tabi helal para. Helalinden zengin olmak en çok istediğim şeylerden birisi. Çünkü helalinden zengin olursam; daha fazla müstakil olan bir hayat kuracağım kendime İnşallah.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: İNSANİ View Post
        Bin sene yaşasam ve aşksız kalsam ölmem.

Bin sene yaşasam ve parasız kalsam; açlıktan ölme ihtimalim çok yüksek.

________

Materyalist beyinlerin hakim olduğu bir dünyada yaşıyoruz. Öyle bir dünya oldu ki bu dünya; sanki herkes sülük ve sanki bu sülüklerin üzerine tuz basmışlar ve acıdan kıvranıyorlar !

Paran yoksa kısacası; yaşama hakkın da yok. Aşık olma hakkın da yok. Sağlık sisteminden yararlanma hakkın da yok. Vesaire yokoğlu yok işte. O yüzden hakikaten Napolyon'un şu sözüne katılıyorum. "Para para para".

Tabi helal para. Helalinden zengin olmak en çok istediğim şeylerden birisi. Çünkü helalinden zengin olursam; daha fazla müstakil olan bir hayat kuracağım kendime İnşallah.
        haklısın allah gönlüne göre versin
        Kendin ol yeter.

Yorum

ikiside önemli değil simit satarım karnım doyar , kedimi severim muhabbet kuşlarımı sever mutlu olurum yeğenlerimi sever mutlu olurum gezerim tozarım mutlu olurum ... aşkta neymiş , parada neymiş 15 bin tl borçluyum vay öldüm bittim demiyorum keyfimden bir şey eksilmiyor çalışır öderim ihtiyacım kadarı bana kafi ne eksik ne fazla gözüm yok ... arabamı alacağım biraz fazla çalışır alırım ... yeter ki ben emek vereyim mutluluk emek göstermekte hala bunu anlamıyormusunuz aşkta yalan parada ....

KuzuZade
          Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
          BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
          Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

Orjinal yazı sahibi: BeyZade View Post
            ikiside önemli değil simit satarım karnım doyar , kedimi severim muhabbet kuşlarımı sever mutlu olurum yeğenlerimi sever mutlu olurum gezerim tozarım mutlu olurum ... aşkta neymiş , parada neymiş 15 bin tl borçluyum vay öldüm bittim demiyorum keyfimden bir şey eksilmiyor çalışır öderim ihtiyacım kadarı bana kafi ne eksik ne fazla gözüm yok ... arabamı alacağım biraz fazla çalışır alırım ... yeter ki ben emek vereyim mutluluk emek göstermekte hala bunu anlamıyormusunuz aşkta yalan parada ....
            yogamı yapıyorsun aga sen ne bu mutluluk yahu

Yorum

Böyle düşünebiliyorsa gerçekten mutlu
              Kendin ol yeter.

Yorum

isteyende aşkta olsun parada ama yetinmesini bilen mutlu olur anlatmak istediğim buydu... para sahibi olan daha çok olsun isteyecek isterse ben dünyanın en mütevazi insanıyım desin, aşık olan daha daha aşık olmak ister ama sonuç nedir biliyormusun bir ayrılık olur ölür biter dertler ızdıraplar onu yet bitirir... para biter nereden başlayacağını ne yapacağını bilemez intihar eder uyuşturucu alkol vs.ye dalar ... belki hayalen böyle şeyler yazıyorsunuz ama ben hayalimi bile gerçekçi tutarım

KuzuZade
                Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade

Yorum

isteyende aşkta olsun parada ama yetinmesini bilen mutlu olur anlatmak istediğim buydu... para sahibi olan daha çok olsun isteyecek isterse ben dünyanın en mütevazi insanıyım desin, aşık olan daha daha aşık olmak ister ama sonuç nedir biliyormusun bir ayrılık olur ölür biter dertler ızdıraplar onu yet bitirir... para biter nereden başlayacağını ne yapacağını bilemez intihar eder uyuşturucu alkol vs.ye dalar ... belki hayalen böyle şeyler yazıyorsunuz ama ben hayalimi bile gerçekçi tutarım
                  üstünü işaretlediğim fenaydı yalnız takdire şayan

Yorum

bizde mutlu olmak için hayal ediyoruz arkadaşım yoksa çok param olsun gibi bi düşüncem yok
                    Kendin ol yeter.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: omen
                      ikisi de mutluluktan çok acı verir,
                      huzursuz eder insanı; çünkü sürekli ikisini bulma peşinde koşarsın,
                      Başkasındaysa kıskanırsın neden benim olmuyorlar diye
                      Elde edersin; bu kez kaybetme korkusu yaşarsın..
                      Kaybedersin; herşeyini yitirmiş bi halde anlamsız bir dünya kalır sana..

Ancak ikisini de elde edememiş özellikle aşkı tatmamış biri hep yarım hisseder kendini.
                      Aşk insan beyninin evrimidir, derim ben..
                      güzel güzel bir bakış
                      Kendin ol yeter.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: omen
                        ikisi de mutluluktan çok acı verir,
                        huzursuz eder insanı; çünkü sürekli ikisini bulma peşinde koşarsın,
                        Başkasındaysa kıskanırsın neden benim olmuyorlar diye
                        Elde edersin; bu kez kaybetme korkusu yaşarsın..
                        Kaybedersin; herşeyini yitirmiş bi halde anlamsız bir dünya kalır sana..

Ancak ikisini de elde edememiş özellikle aşkı tatmamış biri hep yarım hisseder kendini.
                        Aşk insan beyninin evrimidir, derim ben..
                        evet omen dediğinde doğru

Kişiler sevgililerinin resmine baktıklarında, beyinlerinde aktif olan bölgelerden birinin kokain alındığında aktif olan bölgeyle aynı olduğu ortaya çıkmış! aşkın beynin şiddetle arzulayan kısmında oluştuğunu belirtiyor. O parça çikolatayı mutlaka istemek, işinde illa o pozisyona terfi etmekte tutturmak gibi bir şey aşk.

Alıntıdır

Yorum

Çag çok degişti tabiki para.Eskiden telli turnam selam söyle sevgilimin diyarına diye türküler bestelenir söylenirken,son yıllarda para para para diye şarkısı söyleniyor
                          Geçen sene çok kibirliydim ama bu sene mükemmelim...

Yorum

Para aşkı getirir.

Yorum

@iremea naptın seninkileri ? hangisinde karar kıldın ? ikisinimi koluna takacaksın yoksa seçtin mi birini ?

KuzuZade

Yorum

@iremea naptın seninkileri ? hangisinde karar kıldın ? ikisinimi koluna takacaksın yoksa seçtin mi birini ?
                                zamana bıraktım ben onları nasıl iyi mi ?
                                Kendin ol yeter.

Yorum

İşleniyor...
                                X