Tabi ki aşk,sevgi.Aşkım sevgim olduktan sonra,sağlığım da olursa parayı her halükarda kazanırım.Param var ama mutsuzsam neye yarar.İnsanla parayı niye kazanıyorlar mutlu olmak için.Para insanı mutlu eder sadece geçici bir süre için ama sevgi,aşk bir ömür boyu.Sevgisiz yaşayabilir mi bir insan?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
aşk mı para mı ? :)
Collapse
X
-
Sevgisiz yaşamak zor ama yaşanılıyor [kendimden biliyorum].Orjinal yazı sahibi: happygirl View PostTabi ki aşk,sevgi.Aşkım sevgim olduktan sonra,sağlığım da olursa parayı her halükarda kazanırım.Param var ama mutsuzsam neye yarar.İnsanla parayı niye kazanıyorlar mutlu olmak için.Para insanı mutlu eder sadece geçici bir süre için ama sevgi,aşk bir ömür boyu.Sevgisiz yaşayabilir mi bir insan?
Geldik 28 yaşına ve hayatımız boyunca sevilmedik. Eloğlunun bir ton manitası oldu ve bir ton miktarında sevilme duygusunu tattılar ama biz bir cacık yaşayamadık daha ve çok iyi anladık ki 28 yaşına kadar bir cacık olmadıysa daha da bi cacık olmaz [kesinlikle olmaz]. Daha da bir cacık olmayacaksa dedik ki para kazanalım o zaman çünkü ilerde-yaşlılığımızda yalnız bir hayat yaşarken kendimizi baktıracağımız bakıcılara para vermemiz gerekecek !
Yorum
-
Sevilmedik demişsin.Peki sevdin mi bunu kendine bir sor bakalım.Vermeden almayı bekliyorsun.Sevmeden sevilmeyi bekliyorsun.Orjinal yazı sahibi: İNSANİ View PostSevgisiz yaşamak zor ama yaşanılıyor [kendimden biliyorum].
Geldik 28 yaşına ve hayatımız boyunca sevilmedik. Eloğlunun bir ton manitası oldu ve bir ton miktarında sevilme duygusunu tattılar ama biz bir cacık yaşayamadık daha ve çok iyi anladık ki 28 yaşına kadar bir cacık olmadıysa daha da bi cacık olmaz [kesinlikle olmaz]. Daha da bir cacık olmayacaksa dedik ki para kazanalım o zaman çünkü ilerde-yaşlılığımızda yalnız bir hayat yaşarken kendimizi baktıracağımız bakıcılara para vermemiz gerekecek !
Yorum
-
-
Orjinal yazı sahibi: SuperficielleNe ask ne para.Sadece iç huzur.
kesinlikle...Beni bir gün unutacaksan, bir gün bırakıp gideceksen, boşuna yorma derdi; boş yere mağaramdan çıkarma beni. Alışkanlıklarımı özellikle yalnızlığa alışkanlığımı kaybettirme boşuna. Tedirgin etme beni. Bu sefer geride bir şey bırakmadım. Tasımı tarağımı topladım geldim. Neyim var neyim yoksa ortaya döktüm. Beni bırakırsan sudan çıkmış balığa dönerim.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: İNSANİ View PostSevdim hem de 6 kere. Sevgililerimden 4'üne açıldım ve hepsi de reddetti beni. Anladın Happygirl ?
Do you understand ?
yazılarını takip ediyorumda en son yorumunda sevdim 6 kere demişsin benım nazarımda bir insan 6 kere sevmez aşık olmaz o sevgı deyıldır . sevgi öyle çabuk vazgeçilecek bir duygu deyıl + karşılıklı yaşanan bir duygudur + bir insan gerçekden severse o kişi için yaşar karşıdakide aynı şekilde onunla yaşlanır onunla ölür . Sen bence o yaşına gelmene ragmen sevgiyi tatmamışsın bilmiyorsun. Seninki sadece hoşlanmak ilgi duymak buda gayet normalLast edited by Yanlız38; 16-07-2012, 03:33 PM.
Yorum
-
Senin nazarında !Orjinal yazı sahibi: Yanlız38 View Postyazılarını takip ediyorumda en son yorumunda sevdim 6 kere demişsin benım nazarımda bir insan 6 kere sevmez aşık olmaz o sevgı deyıldır . sevgi öyle çabuk vazgeçilecek bir duygu deyıl + karşılıklı yaşanan bir duygudur + bir insan gerçekden severse o kişi için yaşar karşıdakide aynı şekilde onunla yaşlanır onunla ölür . Sen bence o yaşına gelmene ragmen sevgiyi tatmamışsın bilmiyorsun. Seninki sadece hoşlanmak ilgi duymak buda gayet normal
Yorum
-
Ayran gönüllü felan değilim. Ortalama her 3 senede bir aşık oldum. Aşık olunamaz mı yani ? Saçmalıyorsun benim nazarımda.Orjinal yazı sahibi: Yanlız38 View Postevet kibarcası benim nazarım fakat halk dilindede ayran gönüllüde derler
Evet kibarcası benim nazarımda lakin halk dilinde "hareçten gazel okuma da" derler.
Yorum
-
kelime manası orda canım benım sevilmedim yaşamadım bılmıyorum dıyorsun sonrada 3 senede bır aşık olurum dıyorsunOrjinal yazı sahibi: İNSANİ View PostAyran gönüllü felan değilim. Ortalama her 3 senede bir aşık oldum. Aşık olunamaz mı yani ? Saçmalıyorsun benim nazarımda.
Evet kibarcası benim nazarımda lakin halk dilinde "hareçten gazel okuma da" derler.
ayrıca yorum yazma sebebım harecden gazel okumak deyıl yanı konunun ne oldugu bılıyorum onun ıcın yorum yapıyorum sadece burada bunu okuyan yüzlerce insanıın herseyın paradan ıbaret olmadgını sevgının ayran gonulluluk olmadgını gostermek ıcın yazıyorumLast edited by Yanlız38; 16-07-2012, 07:06 PM.
Yorum
-
Taylan: Seni seviyorum çiçeğim.Orjinal yazı sahibi: cemetery View Postbaya uzamış konu ya aşkta lazım parada aşk=para lafın en güzeli ben ortaya karışık alayım. ve unutmadan fakirlik kapıdan girdiğinde,aşk pencereden kaçar gider
Merve: Ben de seni bebeğim.
___
3 ay sonra Taylan iflas eder ve çok zor duruma düşerler.
Merve: Taylan efendi bu faturalar ne zaman ödenecek ? Kira ne zaman ödenecek ? Vesaire.
Taylan: Hayatım en kısa zamanda. Ben 'parayla mutluluk olmuyor gerçeğiyle uyananlar' kulübüne üyeyim bu arada.
Merve: Senin kulübüne de başlarım sana da. Parasız yaşasana hadi.
Taylan: Ama hayatım biraz sabret bugün yarın giriyorum bir işe.
____
15 gün sonra Merve Taylan'ı terkederek babasının evine gider.
____
Para kazanmak kolay değil bu devirde. Ve para çok çok çok önemli. O kadar önemli ki hayati. Ama her zaman dediğim gibi helal para.
Yorum
-
Yine saçmalıyorsun canım benim daha doğrusu dikkatsizsin. Polemiği seviyorsun galiba ama ben sevmiyorum. Biraz daha detaya gireyimde aydınlan en iyisi.Orjinal yazı sahibi: Yanlız38 View Postkelime manası orda canım benım sevilmedim yaşamadım bılmıyorum dıyorsun sonrada 3 senede bır aşık olurum dıyorsun
Ben aşkın ne olduğunu biliyorum lakin sevilmeyi bilmiyorum diyorum. Yani sevilmek duygusu. Hiç tatmadım. Yani bir sevgili tarafından sevilmek. Ama yaş oldu 28 yani insan yaşlandıkça daha da önemli şeylere önem veriyor. Helalinden para kazanmak gibi şeyler.
Yorum
-
Ben Napolyoncu değilim; Napolyoncu olsaydım çok para kazanın ve ne yoldan olursa olsun kazanın derdim. Ben helalinden kazanın diyorum.Orjinal yazı sahibi: Yanlız38 View Postsenınle tartısmayacagım Napolyoncu kardesım iyi gunler .
Ben Napolyoncu değilim; ben gerçekciyim.
Napolyon gerçekci değildi.
Yorum

Yorum