Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Evli arkadaşlarım bana nisbet yapıyor ...

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: ferman View Post
    vallaha cinnet geçirecem aslında söyledikerinde haklısın ....
    ama insan en azından biraz daha dikkatli olur . mesela benim bekar yalnız olduğumu bilen bir yav bu adamın kız arkadaşı yoktur şimdi nisbet yapar gibi düğün resimlerini face vermiyiim der. mesela en basit örneği. veya benim yanımda eşine sevgilisine aşkım canım cicm demez ne bilim daha dikkatli olmaları gerekir bence bu aynı yeni boşanmış birine düğüne çağırmak gibi bişey oluyor ...
    çoook abartıyorsun. bu senin alınganlığın, ya da kıskançlığın diyelim face önemli değil burada, mesela yeni evli bir arkadaşının evine gitsen düğün albümlerini gösterirler, özellikle kızlar (: kimse de ben bekarım bunlar evlenmiş bir de resim gösteriyorlar diye krize girmez o albümleri evlilere göstermeyelim bekarlara gösterelim diye bir şey olmaz ki. hatta düğün fotoğrafını geçtim düğünün kendisine ne demeli ) hiç etrafta bekar mı var evli mi var demeden davullu zurnalı herkeslere duyurarak evleniyor insanlar kimse de gizli gizli evlenmiyor di mi, insanların düğün yapmasına da karşı mısın )

Yorum

değil mi ama fincan ? mutlu olmak lazım karşında ki ne güzel heyecanını mutluluğunu paylaşıyor bunda bir art niyet aramamak lazım.

KuzuZade
      Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
      BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
      Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

bence sen alınganlık yapıyorsun

insan mutluklarını faceden yazıyorrr resim koyuyorrr

bebek resmi koayanlar koymasın
        o zamann

Yorum

Bende özellikle bekar arkadaşlarıma bizim evlilik resimleri falan gösteriyorum.sonra canım hayatım kelimeleri kullanıyorum.Bakıyorum bekar olan arkadaşlarım mahçup falan ya işte ozaman cok zevk alıyorum. o evlenemiyor falan ben evlenmişim. mutluyum işim gücüm tas tamam ohh...
          ama daha mutlu olmak için başkalarının mutsuzluğunu alet ediyorum. napalım biz sadistiz arkadaş, yapımız bu...Huyumuz kurusun...
          "Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka

Yorum

hatta bunuda söylemeyi unuttum, yanlış anlamasın konu sahibi arkadaş ona nispet yapıyor gibi algılamasında. ama böyle sahilde el ele tutup, sahil boyu yürüyüp köşede kitap okuyup göz ucuyla bakan bekar insanları görünce daha mutlu oluyorum.YAzıkk diyorum onlarında mutlu olma ihtiyacı var ama olamıyorlar.sonra diyorum aman ne yapalım. herkes böyle...sonra faceme en şahşahlı düğün fotograflarımızı elbet ekliyoruz. geçen gün, nikah şahidi soru sorarken evet diyişlerimizin videolarını eklemişim bir arkadaş da demiş."inşallah bize de nasip kısmet olur onu demek" bende tabi lafı yapıştırdım. herkese nasip olur mu bilemem...
            demem o ki biz biraz hasta ruhluyuzdur bizleri takmıyacaksın. arada böle şeyler yaparız..
            sevgiler...
            "Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka

Yorum

Orjinal yazı sahibi: fincan View Post
              çoook abartıyorsun. bu senin alınganlığın, ya da kıskançlığın diyelim face önemli değil burada, mesela yeni evli bir arkadaşının evine gitsen düğün albümlerini gösterirler, özellikle kızlar (: kimse de ben bekarım bunlar evlenmiş bir de resim gösteriyorlar diye krize girmez o albümleri evlilere göstermeyelim bekarlara gösterelim diye bir şey olmaz ki. hatta düğün fotoğrafını geçtim düğünün kendisine ne demeli ) hiç etrafta bekar mı var evli mi var demeden davullu zurnalı herkeslere duyurarak evleniyor insanlar kimse de gizli gizli evlenmiyor di mi, insanların düğün yapmasına da karşı mısın )

evet aslında alıngan bir yapım olduğunu söyler arkadaşlarım.
              ama kıskanıyorum dediğin gibi hee özellikle böyle telefonda sağda solda gizli kapaklı mesajlaşanları konuşanları görünce dei oluyorum cinnet geçiriyorum şerefsizim bir cinnet herşeyi halleder... !!!!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: .::yabancı::. View Post
                hatta bunuda söylemeyi unuttum, yanlış anlamasın konu sahibi arkadaş ona nispet yapıyor gibi algılamasında. ama böyle sahilde el ele tutup, sahil boyu yürüyüp köşede kitap okuyup göz ucuyla bakan bekar insanları görünce daha mutlu oluyorum.YAzıkk diyorum onlarında mutlu olma ihtiyacı var ama olamıyorlar.sonra diyorum aman ne yapalım. herkes böyle...sonra faceme en şahşahlı düğün fotograflarımızı elbet ekliyoruz. geçen gün, nikah şahidi soru sorarken evet diyişlerimizin videolarını eklemişim bir arkadaş da demiş."inşallah bize de nasip kısmet olur onu demek" bende tabi lafı yapıştırdım. herkese nasip olur mu bilemem...
                demem o ki biz biraz hasta ruhluyuzdur bizleri takmıyacaksın. arada böle şeyler yaparız..
                sevgiler...
                bence yaptıpın çok yanlış ....
                o zaman eşinle tartışınca kavga edince aran bozuk olunca onuda herkese ilan et faceden duyur eşimle kavga ettim de uyar mı ???

Yorum

biz bir birimize sesimizi dahi yükseltmiyoz desem.inanir misin kardeşim.

Yorum

biz bir birimize sesimizi dahi yükseltmiyoz desem.inanir misin kardeşim.

vallaha hayat bu insana ne zaman ne getireceği belli olmaz.....

Yorum

bunlari yasama istegini,özenmeni kiskanmani bi nebze anlasamda onlarin bunu kasti yaptigini dusunmen bence cook yersiz..heleki yakin arkadaslarinsa sana bunu neden yapsinlarki? ayrica esleriyle yada sevgilileriyle canimli cicimli konusmalari gayet dogal,asker arkadasimi yahu bunlar bence kiskanma duyusunu ileri dozda yasiyosun.bu sadece iliski degil hayatin her boyutunda karsina cikicaktir..bence uzman destegi al

aci cekmekten korkan biri,zaten korktugundan aci cekiyordur..!

Yorum

allah sana da nasip etsin kardeşim. çok güzel bir duygu evlilik. akşamları film izlemek falan. bir yerlere yemeğe gitmek. kiskanmana gerek yok sadece olayı çöz senin de olunca bizi anlarsın.

Yorum

allah sana da nasip etsin kardeşim. çok güzel bir duygu evlilik. akşamları film izlemek falan. bir yerlere yemeğe gitmek. kiskanmana gerek yok sadece olayı çöz senin de olunca bizi anlarsın.

ahhhh ahhhh nerde o günler yalnızlık tak dedi canıma bende evlensem ama istediğim gibi bir kız çıkmıyor karşıma ...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: psikofan View Post
                            bunlari yasama istegini,özenmeni kiskanmani bi nebze anlasamda onlarin bunu kasti yaptigini dusunmen bence cook yersiz..heleki yakin arkadaslarinsa sana bunu neden yapsinlarki? ayrica esleriyle yada sevgilileriyle canimli cicimli konusmalari gayet dogal,asker arkadasimi yahu bunlar bence kiskanma duyusunu ileri dozda yasiyosun.bu sadece iliski degil hayatin her boyutunda karsina cikicaktir..bence uzman destegi al

uzman desteği almayalı uzun zaman oldu hoşş gerçi en son gitmemde beni hasteneye yatırmak istiyordu aslında yatmamda gerek çünkü şu sıra hastalığımın en ateşli dönemini yaşıyorum ... hastaneye yatmam lazım ama bunu çevreme nasılaçıklarım annem babam bile bilmiyor bu durumu ...

Yorum

bekarlık sultanlıktır bee boşver takma
                              Never Back Down

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ferman View Post
                                ahhhh ahhhh nerde o günler yalnızlık tak dedi canıma bende evlensem ama istediğim gibi bir kız çıkmıyor karşıma ...
                                biraz gez gör, akraba ziyaretlerine gir.cok iyi biri desinler. yani çıkıp dolaşman lazım. göz gezdirmen gerek. evlilik cok güzel bişey eve eldiğinde huzurlu bir ortam, tavsiye ederim sana bak...bu yüzden az sosyal ortama gir akraba ziyaretlerinde bulun falan. tavsiyeme uy kesin hayırlı bir kısmet çıkar demedi deme.bu mutlulardan mahrum kalma yani.

Yorum

İşleniyor...
                                X