Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Evli arkadaşlarım bana nisbet yapıyor ...

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: ferman View Post
    evet ilginç bir yaklaşım olmuş senin ki....
    yazını okuyunca aklıma münir özkul ile adile naşitin bir filmi var o geldi aklıma neşeli günlerdi sanırım. çocuk babasına diyordu boşver be baba evlenip ne yapacan diyordu baba daoğluna sen hiç b.. yıkayan sultan gördün mü diyordu...

Hatırladım o filmi, çok güldüm yazdıklarını okuyunca resmen o sahne gözümde canlandı ...Artık çamaşır makineleri var En olmadı eve bir yardımcı alırsın... Bekarlık iyidir ya...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: badee
      niye nispet yapıyorlarki bu iş kader işidir
      benimde akrabalarım diyor ne zaman evleneceksin niye evlenmiyosun uyuz oluyor insan
      ama ben bekar olmaktan memnunum insan hazır olduğunda evlenmeli birileri söylüyor diye değil
      evet haklısın insan hazır olmalı böyle bir şeye ....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: .::yabancı::. View Post
        biraz gez gör, akraba ziyaretlerine gir.cok iyi biri desinler. yani çıkıp dolaşman lazım. göz gezdirmen gerek. evlilik cok güzel bişey eve eldiğinde huzurlu bir ortam, tavsiye ederim sana bak...bu yüzden az sosyal ortama gir akraba ziyaretlerinde bulun falan. tavsiyeme uy kesin hayırlı bir kısmet çıkar demedi deme.bu mutlulardan mahrum kalma yani.
        bendede o yok işte bende biraz asosyal bir insanım pek o tip alışkanlıkalrım yok ne yapacam bilmiyorum kafeye mafeye pek gitmem ne yapacam böyle ufff ...

Yorum

bendede o yok işte bende biraz asosyal bir insanım pek o tip alışkanlıkalrım yok ne yapacam bilmiyorum kafeye mafeye pek gitmem ne yapacam böyle ufff ...
          Cafede bulduğundan ne hayır gelirki! Ne varsa çevrede var bu zamanda

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Ben Böyle Değildim View Post
            Cafede bulduğundan ne hayır gelirki! Ne varsa çevrede var bu zamanda

doğru diyon bu zamanda kafedeki kızlar kaşar bunlar bizi aşar .....

Yorum

doğru diyon bu zamanda kafedeki kızlar kaşar bunlar bizi aşar .....
              Kafeye giden kızlar kaşar demedim, ordan bulacağından ne hayır gelir dedim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Ben Böyle Değildim View Post
                Kafeye giden kızlar kaşar demedim, ordan bulacağından ne hayır gelir dedim
                tmm bende sana haklısın diyom işte ... D:

Yorum

neyse boşverin arkadaşlar bu işler kafeden parktan açık kızdan kapalıdan ziyade gönül işi bu gider açık kızada konar kapalıyada onun için tartışmak yersiz olur ...

Yorum

yav arkadaşlar boşverin ben öyle kaşar kelimesini işin espiri anlamında yazdım büyütmeyin olaı ....

Yorum

sen bırak onları bi kendi hallerine bak bakayım 1 sene sonra neler oluyor,belliki tat alıyorlar bu durumdan,ama alışırsın onlar da alışacaklar evliliğin bir süre sonra eğlenceden ibaret olmadığını

Yorum

İşleniyor...
                      X