Orjinal yazı sahibi: ferman
View Post
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
korkagın biriyim
Collapse
X
-
ben 26 yaşındayim ocagın 13 ünde 27 ye girecem sosyalfobiliyim.bu yüzden elestirilmekten kaba konusmalardan veya kalabalık ortamlardan cok rahatsız oluyorum bi tartısma oldugu zaman kalp carpıntım oluyo tartismaya girdim zaman,bu yüzden uzak durmaya claısıyorum ve yorum yapmıyorum.cok sıkılıyorum ve nefes almamda deişiyo
-
Orjinal yazı sahibi: suskun_styla View Postben 26 yaşındayim ocagın 13 ünde 27 ye girecem sosyalfobiliyim.bu yüzden elestirilmekten kaba konusmalardan veya kalabalık ortamlardan cok rahatsız oluyorum bi tartısma oldugu zaman kalp carpıntım oluyo tartismaya girdim zaman,bu yüzden uzak durmaya claısıyorum ve yorum yapmıyorum.cok sıkılıyorum ve nefes almamda deişiyo
anladım geçmiş olsun .....
Yorum
-
doru söylüosunda hayatımı tekdüzeden nasıl cıkaracam kimse bana yanasmıyorkiOrjinal yazı sahibi: kamiloglu View Postkorku normaldir ama sürekli değildir. hayatının sonuna kadar ezilerek yaşayamazsın istesen bile.
hayatında henüz eşik noktasına ulaşamamışsın. yaşadikça insan bazı şeyler öğreniyor. tavsiyem tekdüze bir hayattan uzak dur.
Yorum

Yorum