Duyuru

Collapse
No announcement yet.

korkagın biriyim

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: ferman View Post
    yaşın kaç senin hocam ?
    bak insan bazı şeyler zamanla düzelir olgunlaşır onun için sıkıntı yapma bak benbile 24 yaşındayım bende bile bazı şeyler yeni yeni oturuyor....
    ben 26 yaşındayim ocagın 13 ünde 27 ye girecem sosyalfobiliyim.bu yüzden elestirilmekten kaba konusmalardan veya kalabalık ortamlardan cok rahatsız oluyorum bi tartısma oldugu zaman kalp carpıntım oluyo tartismaya girdim zaman,bu yüzden uzak durmaya claısıyorum ve yorum yapmıyorum.cok sıkılıyorum ve nefes almamda deişiyo

Yorum

Orjinal yazı sahibi: suskun_styla View Post
      ben 26 yaşındayim ocagın 13 ünde 27 ye girecem sosyalfobiliyim.bu yüzden elestirilmekten kaba konusmalardan veya kalabalık ortamlardan cok rahatsız oluyorum bi tartısma oldugu zaman kalp carpıntım oluyo tartismaya girdim zaman,bu yüzden uzak durmaya claısıyorum ve yorum yapmıyorum.cok sıkılıyorum ve nefes almamda deişiyo

anladım geçmiş olsun .....

Yorum

kurtulmam lazım artık bu hastalıktan..............

Yorum

korku normaldir ama sürekli değildir. hayatının sonuna kadar ezilerek yaşayamazsın istesen bile.
          hayatında henüz eşik noktasına ulaşamamışsın. yaşadikça insan bazı şeyler öğreniyor. tavsiyem tekdüze bir hayattan uzak dur.

let me go

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kamiloglu View Post
            korku normaldir ama sürekli değildir. hayatının sonuna kadar ezilerek yaşayamazsın istesen bile.
            hayatında henüz eşik noktasına ulaşamamışsın. yaşadikça insan bazı şeyler öğreniyor. tavsiyem tekdüze bir hayattan uzak dur.
            doru söylüosunda hayatımı tekdüzeden nasıl cıkaracam kimse bana yanasmıyorki

Yorum

birilerine ihtiyacın olacağını sanmıyorum. bu sana kalmış

let me go

Yorum

İşleniyor...
              X