Orjinal yazı sahibi: MrJapan
View Post
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Yardim edin çaresizim
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
her canlı ölümü tadacaktır. katledilirsen en azından canını isteyecek birisi olacak öteki tarafta. düşünsene cehenneme gideceksin tam, ordan birini getiriyolar, diyolar ki bu senin canını aldı. senin günahların eksiltilip onun günahlarına eklenecek. sonra bi bakacaksın onların birlerine yani sevapların günahlarına galip gelecek. hoop cennettesin
bundan daha zevkli birşey olabilir mi ?
Yak bi sigara...
Yorum
-
Muhakkak bir kliniğe yatırılmalı ve aynı evde kalıyorsanız, bir yolunu bulup en azından geceleri farklı evlerde konaklamalısınız.Saldırganlığı ve tehditi varsa dikkatli olmak lazım.Birine birşey olduktan sonra ah vah etmek faydasız.allah yardımcınız olsun.Orjinal yazı sahibi: sevda83 View Postarkadaşlar bi yakınım akıl hastası tedaviyi kesinlikle kabul etmiyor.bizleri öldürmek istiyor başkalarının yanında normal.ne yapacağımı şaşırdım.ne yapabilirim.akıl verin nolur
Yorum
-
hakılısın.sağol yinede cevap verdiğin içinOrjinal yazı sahibi: MrJapan View Posther canlı ölümü tadacaktır. katledilirsen en azından canını isteyecek birisi olacak öteki tarafta. düşünsene cehenneme gideceksin tam, ordan birini getiriyolar, diyolar ki bu senin canını aldı. senin günahların eksiltilip onun günahlarına eklenecek. sonra bi bakacaksın onların birlerine yani sevapların günahlarına galip gelecek. hoop cennettesin
bundan daha zevkli birşey olabilir mi ? 
Allah büyük yapcak bişeyim kalmadı .sağol kardeşOrjinal yazı sahibi: dreamer8 View PostMuhakkak bir kliniğe yatırılmalı ve aynı evde kalıyorsanız, bir yolunu bulup en azından geceleri farklı evlerde konaklamalısınız.Saldırganlığı ve tehditi varsa dikkatli olmak lazım.Birine birşey olduktan sonra ah vah etmek faydasız.allah yardımcınız olsun.
Yorum
-
Tedaviyi kabul etmiyorsa irade gösterecek durum da olduğu anlaşılıyor demekki akıl hastası değil.. Zaten kendiniz de belirtmişsiniz kendi isteği doğrultusun da ancak tedavi için hastaneye yatabilir diye.Orjinal yazı sahibi: sevda83 View Postarkadaşlar bi yakınım akıl hastası tedaviyi kesinlikle kabul etmiyor.bizleri öldürmek istiyor başkalarının yanında normal.ne yapacağımı şaşırdım.ne yapabilirim.akıl verin nolur
Başkalarının yanın da normal sizin yanınızda anormal ise muhtemelen sizlerin üzerinde psikolojik baskı uygulamaya çalışıyor.. Sizlerin üzerinde psikolojik üstünlük kurmak istemesinin nedenini ancak sizler bilebilirsiniz..
Orta yaşlarda saldırgan davranış sergileyen tipler genelde asosyal veya madde bağımlısı kişilerdir.. Bahsi geçen yakınınız Amerika gibi ülkerde olsaydı gerekirse gözetim altında tutulurdu.. Türkiyede bu durum maalesef bu şekilde işlemiyor hatta devlet tarafından koruma altına alınan kadın kocası tarafından öldrüldükten sonra polisin haberi oluyor.
Adli olarak yakınınıza yapabilecek birşeyiniz yok.. Yapılabilecek başka bir uygulama ise, nush ile uslanmayanı etmeli tekdir tekdir ile uslanmayanı hakkı kötektir.
Yorum

Yorum