Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yardim edin çaresizim

Collapse
This topic is closed.
X
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: MrJapan View Post
    bence sen daha fazla sıyır. kafayı yemiş gibi yap. onu öldürecek gibi tavırlara bürün. sonra bigün mesela uykusundan boğazına bıçak dayayıp uyandır. keseymmi lan seni kafam bozuldu akşam akşam et yeriz oturur falan deliliğe vur. bak nası kuzu oluyo gör
    Sonra o beni öldürmeden ben onu öldürüyüm diye düşünsün ve bir an önce konuyu açan arkadaşı öldürsün değil mi
    Her şey güzel olacak...

Yorum

her canlı ölümü tadacaktır. katledilirsen en azından canını isteyecek birisi olacak öteki tarafta. düşünsene cehenneme gideceksin tam, ordan birini getiriyolar, diyolar ki bu senin canını aldı. senin günahların eksiltilip onun günahlarına eklenecek. sonra bi bakacaksın onların birlerine yani sevapların günahlarına galip gelecek. hoop cennettesin bundan daha zevkli birşey olabilir mi ?
      Yak bi sigara...

Yorum

Muhakkak bir kliniğe yatırılmalı ve aynı evde kalıyorsanız, bir yolunu bulup en azından geceleri farklı evlerde konaklamalısınız.Saldırganlığı ve tehditi varsa dikkatli olmak lazım.Birine birşey olduktan sonra ah vah etmek faydasız.allah yardımcınız olsun.
        Orjinal yazı sahibi: sevda83 View Post
        arkadaşlar bi yakınım akıl hastası tedaviyi kesinlikle kabul etmiyor.bizleri öldürmek istiyor başkalarının yanında normal.ne yapacağımı şaşırdım.ne yapabilirim.akıl verin nolur

Yorum

Orjinal yazı sahibi: MrJapan View Post
          her canlı ölümü tadacaktır. katledilirsen en azından canını isteyecek birisi olacak öteki tarafta. düşünsene cehenneme gideceksin tam, ordan birini getiriyolar, diyolar ki bu senin canını aldı. senin günahların eksiltilip onun günahlarına eklenecek. sonra bi bakacaksın onların birlerine yani sevapların günahlarına galip gelecek. hoop cennettesin bundan daha zevkli birşey olabilir mi ?
          hakılısın.sağol yinede cevap verdiğin için

Orjinal yazı sahibi: dreamer8 View Post
          Muhakkak bir kliniğe yatırılmalı ve aynı evde kalıyorsanız, bir yolunu bulup en azından geceleri farklı evlerde konaklamalısınız.Saldırganlığı ve tehditi varsa dikkatli olmak lazım.Birine birşey olduktan sonra ah vah etmek faydasız.allah yardımcınız olsun.
          Allah büyük yapcak bişeyim kalmadı .sağol kardeş

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sevda83 View Post
            arkadaşlar bi yakınım akıl hastası tedaviyi kesinlikle kabul etmiyor.bizleri öldürmek istiyor başkalarının yanında normal.ne yapacağımı şaşırdım.ne yapabilirim.akıl verin nolur
            Tedaviyi kabul etmiyorsa irade gösterecek durum da olduğu anlaşılıyor demekki akıl hastası değil.. Zaten kendiniz de belirtmişsiniz kendi isteği doğrultusun da ancak tedavi için hastaneye yatabilir diye.

Başkalarının yanın da normal sizin yanınızda anormal ise muhtemelen sizlerin üzerinde psikolojik baskı uygulamaya çalışıyor.. Sizlerin üzerinde psikolojik üstünlük kurmak istemesinin nedenini ancak sizler bilebilirsiniz..

Orta yaşlarda saldırgan davranış sergileyen tipler genelde asosyal veya madde bağımlısı kişilerdir.. Bahsi geçen yakınınız Amerika gibi ülkerde olsaydı gerekirse gözetim altında tutulurdu.. Türkiyede bu durum maalesef bu şekilde işlemiyor hatta devlet tarafından koruma altına alınan kadın kocası tarafından öldrüldükten sonra polisin haberi oluyor.

Adli olarak yakınınıza yapabilecek birşeyiniz yok.. Yapılabilecek başka bir uygulama ise, nush ile uslanmayanı etmeli tekdir tekdir ile uslanmayanı hakkı kötektir.

Yorum

İşleniyor...
            X