Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Aşk acısı yaşıyorum

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Aşk acısı yaşıyorum

Çok sevdim kayıtsızca sevdim
    O benim herşeyim oldu
    dünya oldu
    on hediye alırken mutluydum
    onun sevincini sıkıntısını paylasırken mutluydum
    yolladıgı binlerce mesajı okurken mutluydum
    onu koklayarak uykuya dalmaktan mutluydum
    ama sonra ne oldu bılemeden benım sesımı 2 saat duymadana yapamayan kişi
    hiç aramamaya başladı
    evet bu ilişkiyi bitiren ben oldum ama bitirten o oldu
    ben ağlayarak hoşçakal dedim
    hayır olmaz kabul etmıyorum demedı bıle bana
    sonra ne bır mesaj ne bır telefon
    gunler sonra benım yazdıgım maıle ayıp olmasın dıye yazılan bır cevap
    ardından "bu ayrılıgı nasıl atlattın bna da oğret yapamıyorum cunku" dıye yazılan mesaja ıse tek kelıme cevap yoktu
    belli iplerin kopması hoşuna gitmişti
    çok sevdim suç mu bu?

Ona bu kadar değer veren birileri olacağını sanmıyorum hiç bu kadar şartsız seven birisi de sanmam ki olsun
    sizce bir süre sonra döner mi bana?

Onu o kadar hayatınızın merkezine koymuşsunuzki..gereğinden fazla da değer vererek kendinizi hiçe saymışsınız.Giden gitmiştir artık.Arkaya dönüp bakmak niye.Seven insan yanınızda olmalıdır,uzağınızda değil.Bence şimdi geri dönermi? den ziyade yaralarınızı sarmayı öğrenin derim.Onsuzda nefes alabileceğinizi de.Hiç kimse vazgeçilmez değildir,böle yaparak işleri dahada zora sokuyorsunuz.Sevmesini biliyorsanız unutmasınıda bilirsiniz.Tıpki onun yaptığı gibi..
    Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic

Yorum

arkadaslar ben onunla yattım
      ve bundan dolayı benı yanlıs anladı belkı de

ben bosanmıstım ama evlılık dısı boyle bır ılıskıyi sadece onunla yasadım

Yorum

BENDE AŞK ACISI ÇEKİORUM ÇOK FENAYIM EKLEYN BENİ. gokcegrafik@hotmail.com

Yorum

Bu durumla ilgili kendinizi suçluyorsunuz.Vicdanen rahat değilsiniz.Onun bu davranışlarının ardında, onula beraber olduğunuz sebebiyle kendinizi yiyip paralamayın.Gideceği vardı gitmiş.Tipik erkek modeli işte,istediğini aldı ve gitti.
          Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic

Yorum

ben başkasıyla yaşamadım hiç, onunla yasadıklarımı
            canım cok sıkkın çok
            yattım diye değiştiğini düşünüyorum
            çok üzülüyorum
            onu o kadar cok sevdım kı
            onu mutlu eden herseyı yapmak ıstedım hayatta
            yatma konusunda da zorlamadı ben de ıstedım
            ama sonra tüm büyü bozuldu

Yorum

diliyorum Allahtan ınsallah bana yasattıgı üzüntünün cok daha fazlasını çeker
              inşallah ayaklarıma kapanıp pişman olur
              çok istiyorum onu sürünürken görmeyi
              sanki beni diğer kızlarla aynıymışım gibi bir tuttu
              ben kimseyle yatmadım ondan başka

zaten boşandım uzun bir süreç yaşadım ve zorlu bir süreç
              o kadar yara aldım ki
              ve herşeyi bilmesine rağmen bana bu darbeyi vurdu
              yazıklar olsun

Yorum

sevgili ilksen ve secret83

yazılarınızı okudum
                dogru beni kullandı katılıyorum cunku ben zaten bır savastan cıkmıstım
                duygusal bosluk ıcındeydım
                ona tutundum onu sevdım
                eger aynı sevgıyı hıssetseydı benımle yasadıgı cınsel bırlıktelık benım gıbı onu da bana cok baglardı
                ama aksi oldu
                tabı bu benım gorusum yanı yattıgımız için benden ayrıldıgını dusunuyorum
                cunku hiç bir sorun yoktu ya da onun aklında bırseyler varsa da benle paylasmadı

kimseyle evlılık dısı bırlıkte olmamaya yemın ettım
                bu hatayı ılk ve son defa yaptım
                cok sevınce cok asık olunca onu mutlu etmek ıcın herseyı yaptım
                cunku onunla o cinsellıgı paylasmak da benı mutlu ettı
                ınsan sevdıgıyle herseyı paylasmak ıster
                ama duygularımı haketmedı bu ınsan

Dönmesini cok istiyorum cunku kırılan gururumu kurtarmak için, onu süründürmek için.
                Ben bosandıktan sonra ve bu ınsanla tanısmadan once çok hırçındım, çok kişiyi peşimden koşturup onlara yüz vermeyerek kendimi iyi hissediyor belki de hayattan intikamımı alıyordum, ama kimsenin canını yakmadım, flört tekliflerini kabul etmedim, sadece bana takılmaya çalışmaları hoşuma giderdi.
                Yine aynısını yapmak istiyorum, işte bu yüzden de onun pişman olup dönmesini istiyorum, isteyip de alamamak neymiş anlasın.
                Ben bu insanla sosyal hayat, iş dünyası, işindeki stresler vb yüzlerce şey paylasırdım. Birlikte kongreye makale yazıp sunum yapacaktık, resepsiyonlara katılacaktık, onun sahip oldukları umrumda olmadı, bir sürü hediye aldım ona.
                Hiç bi zaman mutluluğu lüks mekanlarda aramadım, yağmurun altında bir parça simiti paylaşarak da mutluydum ben onunla.
                Beni üzdü, Allah da onu üzsün

Yorum

size geçmiş olsun diyorum.kusura bakma ama bazı erkekler böyle işte aşkın değerini anlayamıyorlar ...bütün çabaları sevgileri arzuları tutkuları elde edene kadar sizi elde ettikten sonra içlerinde ne sevgiden nede aşktan hiç bir kırıntı kalmıyor.unutmaktan başka yapacak bir şey yok .bence unutun herşeyi,hayattan ümüdünüzü kesmeyin karşınıza sizi anlayan sizi çok seven birisi muhakkak çıkacaktır.

Yorum

arkadaşlar verdiğiniz destek için teşekkür ederim
                    evet haklısınız
                    çok haklısınız
                    zaman sanırım en iyi ilaç olacak
                    hayatımda ilk defa evlilik dışı cinsellik yaşadığım için çok zorlanıyorum bu kadar.

umarım zaman yaralarımı sarar

Yorum

ayrıca, eğer en ufak bir gelişme olursa sizlerle paylaşacam mutlaka
                      burası o kadar sıcak bir atmosfer ki
                      tanımadığım yüzlerce kişi bilmediğim yüzler ama aslında herkesten daha yakın bana...

Yorum

evet burası akıl almak ıcın cok ıyı bır platform
                        cunku herkesın bakıs acısını ogrenmek mumkun
                        herseyı akısına bırakacam
                        bakalım zaman ne getırecek
                        ama en ufak bı olayı da burda sızlerle paylasacagım

Yorum

sevgili forte-donna
                          çünkü yattıktan sonra değişti bu adam, bu yuzden ben de ilişki yaşadıgı için bittiğini düşünüyorum...

Yorum

evlenmeden ilişki yaşamamak ,yaşatmamak en doğrusu ...yattıktan sonra dahada bağlanması gerekirken tersini yapmış arkadaş ..bence şöyle düşünmüş olabilir ...benle yattığına göre kim bilir kaç kişiylede daha yatmıştırr diye yanlış bir saplantı içine girmiş olabilir.keşke evlenmeden yaklaştırmasaydın böylece arkadaşın kafasındaki namuslu tanımına uymuş olacaktın

Yorum

aynen dogru dıyorsun oz_gur_11
                              adam benım ıcın 180 derece farklı dusunmus de olabılır
                              ıste bu noktada kendımı cok farklı tanıttıgıma uzulurum

yalnız benım aklıma dun soyle bırsey de geldı
                              daha dogrusu bır ruya gordum
                              ruyamda annesı uzanmıs yatıyordu, kadının yanagına bir sinek konmuş rüyamda
                              bu benimki de yanında ayakta duruyor elinde bir kutu ile
                              ben kadının yanına gittim
                              "sen beni istemedin ama bak sonua ne oldu" dedim ve uyandım

ve bu rüyanın ardından şunu düşündüm bugun
                              ben annesıyle hıc tanısmamıstım, ama benden annesıne bahsettiğini soylemıstı
                              annesıne benden detaylı bahsedıp evlenıp bosandıgımı soyleyınce annesı acaba kesınlıkle benden ayrılması konusunda baskı mı yaptı ki diye dusundum
                              Sonuc onemlı tabı
                              Ne olursa olsun bu onu affettirmez, annesinin lafına bakacak kadar zayıf bir kişilkte de olabılır
                              bilemiyorum...

Yorum

İşleniyor...
                              X