Çok üzüldüm yazdıklarınıza yok yattım da oldu yatmadım da oldu ne bu canım!...Kendinize haksızlık ediyosunuz . Bir adam için bir kadınla yatmak oysaki ne doğal.Evlenmiş bir kadında cinselliğini yaşamaya alışmıştır ve bunu devam ettirmeyi isteyebilir.Adam belki narsist ve yattıktan sonra ilişki onun için bitiyor bir de bu yanından bakın .Lütfen kendinizi böyle suçlamayın,gidecek olan zaten gider kalacak olan da kalır bu dünyada genelevde çalışan kadınlar la evlenen adamlar var(ki kendilerine saygı duyuyorum)Umarım bir de bu yönüyle bakarsınız.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Aşk acısı yaşıyorum
Collapse
X
-
sevgili denizyıldızı arkadaşım yazdıklarını okudum ve çok üzüldüm, ama bir yandanda bu ilişkinin bitmesine kendimce sevindim, bu kadar kişininde hemfikir olduğu bir konu varki buda o kişinin seninle birlikte olduktan hemen sonra ayrılmasının sebebi seni bu anlamda elde etme çabasından kaynaklanıyor. hiç üzülme bence ve tüm erkekleri de bu yönde suçlama içine tutma. hayatta karşına çok çok daha farklı insanlarda çıkacaktır elbet.
bende birini sevdim onunda başından daha önce bir evlilk geçmiş,bir sene kadar konuştuk görüştük ve sonra benim yanıma geldi ziyarete, 4 günlüğüne geldi,deniz kenarında manzaralı bir otelde oda tuttum, aynı odada kaldık konuştuk sohbet ettik tv seyrettik,tamam belki biraz yakınlaşmamız oldu samimi anlamda ama işi cinselliğe taşımadık, taşısakda ikimizinde buna rızası olurdu, eğer dedim ciddi düşünüyosam bunun bir özeli olmalı vakti olmalı,büyüsünü şimdi kaybederse ki çok özeldir o anı yaşamak, aşk denilince neden akla hemen cinsellik geliyor diye serzenişte bulunmuştu bi arkadaşımız,geliyor işte insanın aklına öpüşelim sevişelim aman sabahlar olmasın diyiveriyor insan. ama bunu demenin bir vakti olsun,evlenilsin düğün dernek oynansın, yalnızca ikinize ait bir eviniz olsun, orda istediğiniz kadar istediğiniz şeyi yaparsınız. o zamana kadar birlikte olmamaya karar verdik ve şimdi evliliğimizin hazırlığındayız, aşksa aşk,romantizmse romantizm,cinsellikse cinsellik,bunu yaşayacak çoook vakit var önümüzde.
benim bu yazdıklarım gibi düşünen o kadar çok erkek varki bu erkek milleti deyiverip içine koyduğunuz küfeden fırlayacak ne yiğitler ne evlatlar var memlekette,yeterki içinize kapanmayın insanlara küs olmayın, kendinizi bu kimlikle dolaşmaktan rahatsız hissetmeyin.ÖMÜR, UMUTTAN ÖNCE BİTMELİ...
Yorum
-
Okuduğum ve anlattığın kadarıyla kendini bu kadar üzmene değmeyecek şeyler yapmış.Sen kurtarmak için çabalamışsın ama o bi adım bile atmamış.Senin yerinde olsam bi daha asla aramaz,sormazdım.Seni böyle silip atabildiyse hiç değmez kendini yıpratmaya.Ama bu benim kararım tabi.Hayat senin ve alacağın kararlar seni nasıl etkiler en iyi sen bilirsin.Benimki sadece bi öneri,görüş.
Yorum
-
Çok özel değilse bitirme sebebinizi öğrenebilir miyiz, ona göre bir kaç kelam edeceğim naçizane.. Belki geçmiş sayfalarda yazmışsınızdır bilemeyeceğim... Ama zamanım biraz kısıtlı olduğu için konunun tamamını okuyamadım.. TeşekkürlerOrjinal yazı sahibi: denizyıldızı View PostÇok sevdim kayıtsızca sevdim
O benim herşeyim oldu
dünya oldu
on hediye alırken mutluydum
onun sevincini sıkıntısını paylasırken mutluydum
yolladıgı binlerce mesajı okurken mutluydum
onu koklayarak uykuya dalmaktan mutluydum
ama sonra ne oldu bılemeden benım sesımı 2 saat duymadana yapamayan kişi
hiç aramamaya başladı
evet bu ilişkiyi bitiren ben oldum ama bitirten o oldu
ben ağlayarak hoşçakal dedim
hayır olmaz kabul etmıyorum demedı bıle bana
sonra ne bır mesaj ne bır telefon
gunler sonra benım yazdıgım maıle ayıp olmasın dıye yazılan bır cevap
ardından "bu ayrılıgı nasıl atlattın bna da oğret yapamıyorum cunku" dıye yazılan mesaja ıse tek kelıme cevap yoktu
belli iplerin kopması hoşuna gitmişti
çok sevdim suç mu bu?
Ona bu kadar değer veren birileri olacağını sanmıyorum hiç bu kadar şartsız seven birisi de sanmam ki olsun
sizce bir süre sonra döner mi bana?Takma kafana her şeyi!
Yorum
-
arkadaşlar aşk dediğin belli bir süre yaşanan yoğun bir hissiyat, ama sonunda bitiyor bu hissiyat, eğer aranızda gerçek bir sevgi, saygı bağı oluşmamışsa, karşılıklı güven oluşmamışsa, sadakat yoksa bu ilişki temeli çürük bina gibi çöküyor iştehayat, problemlerden ibaret değildir, bakabilene problem odaklı çözümlerden oluşan bir zihin haritasıdır aslında. (inevitable)
:RpS_cool:
Yorum
-
aşık olsa bile yattıgı kızlardan soguyan geri kafalı erkek tipine rastlamışsın. daha çok ortadoğu ülkelerinde görülür. sebebi türk aile yapısıdır. çocukluktan beri erkeklerin kafasına evlenmeden yatan kız orospudur ondan hayır gelmez seni iki günde aldatır düşüncesi itinayla yerleştirilr. kızların kendi düşüncesi özgürlüğü olamaz sürekli baskı altına alınır ve sonunda erkeklere babaları tarafından mal olarak sunulur.görücü evliliği bunun yansımasıdır ztn.Orjinal yazı sahibi: denizyıldızı View Postben başkasıyla yaşamadım hiç, onunla yasadıklarımı
canım cok sıkkın çok
yattım diye değiştiğini düşünüyorum
çok üzülüyorum
onu o kadar cok sevdım kı
onu mutlu eden herseyı yapmak ıstedım hayatta
yatma konusunda da zorlamadı ben de ıstedım
ama sonra tüm büyü bozuldu
erkeklerde bu düşünceyle yetiştrldigi için kızın biriyle yattıgını anladıgı an ondan sogur basit oldugnu fln düşünür. sonuçta sapık olabilir.
Yorum

Yorum