Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Aşk acısı yaşıyorum

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

sevgili denizyıldızı eski defterleri bir kenara bırak kendine yeni bir sayfa aç..evlendim boşandım dersin detaylara girmene gerek yok çıktığın yattığında sende kalsın bence kimseye söyleme bu kadar dürüst olmana gerek yok .sanki karşındaki erkek çokmu dürüst onun hiç sırları yokmu.. onun için üzülmene gerek yok..sevene canım feda dersin sevmeyene elveda ne geriyorsun bu kadar kendini...

Yorum

sevgili denizyıldızı eski defterleri bir kenara bırak kendine yeni bir sayfa aç..evlendim boşandım dersin detaylara girmene gerek yok çıktığın yattığında sende kalsın bence kimseye söyleme bu kadar dürüst olmana gerek yok .sanki karşındaki erkek çokmu dürüst onun hiç sırları yokmu.. onun için üzülmene gerek yok..sevene canım feda dersin sevmeyene elveda ne geriyorsun bu kadar kendini...

Yorum

merhaba tekrar
        kendimi hayır işlerine vermeye başladım
        sanırım bu biraz dikkatimi dağıtıp içimdeki vermek istediğim sevgi potansiyelini biryerlere kanalize etmem konusunda işe yaracaktır diye düşünüyorum.

sevgili secret83,
        evet içimde hala birşeyler var çok kırgın olsam da var
        gerçek sevgi unutulmuyor ki, unutulamaz ki

Yorum

Bu dünya çok fazla dürüstlüğü kaldırmıyor da haketmıyor da zaten
          Dediğim gibi kendimi artık hayır işlerine vereceğim
          Böylesi daha mutlu edecektir beni...
          Artık aşkın canımı acıtmasına izin vermek istemiyorum

Yorum

özlüyorum hem de çok

Yorum

Orjinal yazı sahibi: denizyıldızı View Post
              özlüyorum hem de çok
              Dönem dönem özleme krizlerine girersin.O an olduğundan dahada çok severisn onu.Bütün bunların temelinde alışkanlıkların var.Hayatında bir yer etmiş çünkü ve sen onu hayatının merkezine koymuşsun.Bir çeşitte bağımlılık yapmış.Düşünsene zamanında bir evlilik yapmışsın, muhtemelen bir zamanlar eşin olan o kişiyi sevmişsindir aynı evi paylaşmışsınız.Sonradan da ayrılığıda.Sen bunlara katlanıp,unuttuktan sonra hayatına renk veren bu insanında unutacaksın.Diğerleri gibi.Yeterki bu özlem anlarında ona ulaşmaya çabalama.Sonradan pişman olabilirsin ve yine üzülen sen olabilirsin.İnsan unutuyor zamanla,yoksa nasıl yaşayabilirdikki.Ama onu obsesyon(takıntı)haline getirmeden unutmaya bak..
              Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic

Yorum

Sevgili sonbaharr
                Her hücreme kadar onu çok sevmişim meğer
                Aşk ne güzelmiş herşeye rağmen
                Acısına rağmen
                Gözyaşlarım sel oluyor çozu zaman
                Her şarkı sanki onu bana söylüyor
                Zaman diyorum sadece
                Yüreğimdeki çocuk burnunu çeke çeke ağlıyor
                Duracak elbet gözyaşları
                Durmak zorunda

Yorum

Ağla yasını tut.Ama abartma.Sadece kendine edersin.Bu süreçtede lütfen aşk şarkıları dinleme,hatta yabancı müzik dinle.Çünkü böyle yaparak dahada üzüyorsun kendini.Geçecek elbet..sabret..
                  Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic

Yorum

gececek gececek gececek...
                    geçmeli...

Yorum

Yaşınız kaç bilmiorum ama benden büyük olduğunuz bir gerçek.. Mesajlarınızı okudum O kadar çok severken onu nasıl bu kadar kötüleyebilirsiniz anlıyorum içinizdeki sıkıntıyı atmak bu duygudan kurtulmak istiorsunuz fakat zamanında birçok şeyi paylaştığınız insanı nasıl kötüleyebiliyorsunuz neden onun da sürünmesini istiorsunuz içinde bulunduğunuz psikolojik durum sizi buna itiyor farkındayım. Ben de sevdim zamanında sevgi iliklerime kadar işlemişti 2 sene geçti hala aklıma geldiği oluyor ama emin olun ki geçiyor siz onu kötülemek yerine güzel günlerinizi hatırlayın kesinlikle kötülemeyin ve kimseye kötületmeyin onun hakkındaki dilekleriniz de sürünsün mahvolsun gibi değilde mutlu olması yönünde olsun tabik ilk başlarda zor olacak bu zor gelecek kızacaksınız öfkeleneceksiniz özleyeceksiniz ama göreceksiniz ki daha iyi olacak..=)) SEVGİYLE
                      Durakta üç kişi
                      Adam kadın ve çocuk
                      Adamın elleri ceplerinde
                      Kadın çocuğun elini tutmuş
                      Adam hüzünlü
                      Hüzünlü şarkılar gibi hüzünlü
                      Kadın güzel
                      Güzel anılar gibi güzel
                      Çocuk
                      Güzel anılar gibi hüzünlü
                      Hüzünlü şarkılar gibi güzel

Yorum

aşk

yalnış kişilerl karşınıza çıkarsa,,yalnış yollra girersiniz,,yalnış yolllara girerseniz, sonunda üzülürsünüz.... fakat burada sizinde hatanız var....hemde çok..bir kızın evlilik dışı bir ilişkisi yaşaması çok üzücü bir durum....bence siz aşk filan yaşamamışsınız yaşadığınız şeyin aşk olduğunu sanmışsınız......neden insanlar illa aşk dendiğinde ((AKILLARINA CİNSELLİK GELİR))öpüşme gelir,,mahrem kuonular gelir......cinsellik aşkın mezesidir....amaç salt cinsellik olursa aşk sadece cinselliğin üzerine kurlursa o aşk bir anda uçup gider.
                        ben eğer sevdiğim olursa beraber çay içerkende haz alırım.....onunla balık tutsamda haz alırım....onunla yürüyüştende cinsellik gibi haz alırım çünkü gerçekten aşıksanız beraber yaptığınız her eylem size haz verir.....sonuçta aşk iki bacak arasında değildir......AŞK GÖNÜL GÖZÜ VE BEYNİNLERİN BİRLEŞMESSDİR.................BEDENİNİN DEĞİL RUHUN BİRLEŞMESİ....
                        Last edited by biyolog; 04-12-2009, 03:37 PM.

Yorum

evt

evt arkadaşlar neden sürekli erkekler kötüleniyor anlıyamıyorum sürekili bu aşk gönül işlerinde erkekler suçlanıyor............ hiç duygu yok ,hiç insanlık yok,,hiç acıma yok sanki erkeklerde......burada bayanlar sürekli erkekleri kötlüyolar...
                          burada aklıma nasreddin hocanın bir fıkrası geldi.....nasreddin hocanın evine hırsız girmiş.... herkez nasredin hocayı suçlamış.
                          --neden evinnin kapısına kilit koymadın
                          --neden altınlarını evine bıraktın
                          --neden pencerini kapatmadın
                          ---neden evini yalnız bıraktın
                          nasreddin hoca birden bağırmış YAHU TAMMAM YETER ARTIK HİÇMİ BU HIRSZIN SUÇU YOK.......

Yorum

aldatmanın kadını erkeği olmaz secret83 bu her iki taraf için büyük bir karaktersizliktir....dönüşü yoktur...insanın kendi benliğinle ahlakınla olan savaşı kaybetmesidir.

Yorum

ben aşık olmuştum ama gercekten olmustum
                              aramdakı seyler elbettekı sadece seks degıldı
                              onunla herseyı paylasmaktan mutluluk duydum
                              yagmurda yuruduk o zaman da mutluydum, sabah kahvaltıda da mutluydum
                              evet evlılık oncesı ılıskı yanlıstı hem de cok yanlıstı
                              o konuda hatam cok
                              ben cok sevdıgım ıcın kendımı onunla paylastım, bellı bır noktada duramadım kalamadım

O da beni devamlı bu tarz seylerı yasayan biri oldugumu sandı, sanırım.
                              sonra bır sogukluk ve ayrılık...

Gecenlerde cok bunaldım, cok ozledım hala da ozluyorum ve asıgım
                              Aradım konustuk ama sadece nasılsın falan demek ıcın aradım o da gayet ıyı normal konustu

dun işimle ilgili cok guzel bır gelısme oldu, bu mutlulugu da çevremde bırcok kısıyle paylastım, isterdım kı onunla da paylasayım ama yok kı yanımda

Yorum

Orjinal yazı sahibi: denizyıldızı View Post
                                ben başkasıyla yaşamadım hiç, onunla yasadıklarımı
                                canım cok sıkkın çok
                                yattım diye değiştiğini düşünüyorum
                                çok üzülüyorum
                                onu o kadar cok sevdım kı
                                onu mutlu eden herseyı yapmak ıstedım hayatta
                                yatma konusunda da zorlamadı ben de ıstedım
                                ama sonra tüm büyü bozuldu
                                bence büyü falan bozulmadı
                                o istediğini elde edene kadar iyiydi
                                elde ettikten sonra çekti gitti.
                                üzülmene hak veriyorum ama suçu kendinde arama olacağı buydu.Erkekler böyle maalesef bunu kabullenmeliyiz
                                ben insnıyorumki çok güzel ve çekici olssanda ,mükemmel karakterin olsada o niyetteki bir erkekle karşılaştığında aynı şeyleri gene yaşarsın çünkü niyeti o.
                                senin yapabileceğin bir şey yok.
                                kendine iyi bak.

Yorum

İşleniyor...
                                X