Duyuru

Collapse
No announcement yet.

kıskançlığın sonu:(

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• kıskançlığın sonu:(

daha önce kıskançlık güvensizlik başlıklı bir konu açmıştım. kendimce ve psikologla bunu yenmeye çalşışrken artık herşey bitti... Hesap vermekten nerde olduğunu kimle olduğunu söylemekten çok yorulduğunu söyledi... bıktın mı dedim bıktım artık boğuyorsun beni dedi.. attığım her adımda acaba üzülr mü kızar mı diye seni düşünmekten bıktım dedi... nikahlı karım değilsin sadece sevdiğimsin dedi... hiç bir şey umrumda değil biterse bitsin kafamdan atmam kolay ama yüreğimden atamam dedi...benim zaten bildiğim yenmek için uğraştığım şeylerdi ama ondan duymak öyle zor geldi ki...ayrılık konuşmas yapmadk adını ayrlık koymadık ama akşamdan beri ses yok.. o aramadan ben arayamam gururum kırıldı artık... söylediklerinde de haklı bırakayım özgür kalsın yapmam gereken bu ama severken bunu yapmak öyle zor ki... senin istediğin gibi olmak için uğraşacağım dedim ben istiyorum diye değişmeni istemiyorum dedi bana... o hep benim tam tersimdi yaptığının yanlış olduğunu düşünsen yapmazsın der karışmazdı özgür bırakırdı ama ben ona bir köle gibi davranmışım.. hem çok pişmanım hem ona kızgınım özgürlüğü için benden geçiyor diye.. tattil için ailemin yanına geldim onların olanlardan haberi yok yansıtmamaya çalşıyorum ama öyle zor ki ağlayasım geliyor bir şey yiyemiyorum kaçıp gitmek istiyorum yaşamak isteniyorum... onsuz canım acıyor çok tutunamıyorum hayata. yardımlarınınızı bekliyorum

İnsanların üstüne fazla düşmek iyi olmuyor, sende biliyorsun.Kendiside demiş beni boğuyorsun diye.Haksızda sayılmaz.Biraz kendine engel olmalısın, değişmelisin yoksa hep üzülürsün.Erkekler biz kadınlar gibi ince ve ayrıntılı düşünmezler,biraz zaman ver kendinede onada..bu süreçte toparlan ve değişeceğine inandır kendini..
    Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic

Yorum

ya bir daha hiç bir şey eskisi gibi olmazsa ya düzelmezse... o olmadıktan sonra değişeceğime nasıl inandıracağım kendimi...düzeleceğine inanınca iyi hissediyorum kendimi ama onsuzluğu düşününce boğuluyorum.. bazı şeyleri abartmıştım belki ama uzakta olunca nerde kimle olduğunu bilmeye hakkım var gibi gelmişti... kimle olduğunu sorduktan sonra kızları söyleyince trip de yapmadım ona kendi kendimi yedim hep bi yanım bu kadar ağır sözleri haketmedim diyor bir yanım ona kıyamıyor nasıl bir çelişki bu böyle ya

Yorum

Bence şimdilik üstüne gitme oluruna bırak kendindeki hataları biliyorsan bunları düzeltmeye çalış yardım al eğer hiçbir şekilde olmuyorsa zorlamanın bir anlamı yok acıda olsa ayrılığa dayanmalısın...

Yorum

Serbest bırak kuşunu eğer seninse dönüp sana gelecektir, gelmezse zaten hiç senin olmamıştır...
          Bende sevgilimi çok bunaltmıştım (tabi senin kadar bile değil) oda beni bırakmıştı, 2 yıldır çook üzülüyorum.
          Pisk. ilaç falanda kulandım ama ne fayda. Giden geri gelmiyor
          Umarım sen böyle bir acı çekmezsin.

Hakkında hayırlısı olsun.
          "Kınamayınız, kınadığınız şey başınıza gelmedikçe ölmezsiniz" (Tirmizi)

Yorum

sana rahat ol düşünme sıkma olayların peşine düşme kıskanma demek oturmus bir kişilik için söylenmesi sadece sözde kolay olan sözcukler olur.Ama bu süre icinde biraz kafanı rahatlatmak daha mantıklı düşünmek adına paylaşmından dinlemesinden ve sana verdigi fikirlerden mutlu oldugun birni secebiliri olayları empati kurarak onun da yardımıyla bi düzene sokabilirsin.Heşeyden önce kendi eksik yanlarını görmeli nası en aza indirgeyebilirmin çabasını vermelisin.Onu rahat bırak demek sana ve ilişkiye verdiğin degere haksızlık etmek olur Zaman ve sabır bu sürecte senin icin oldukca önemli iki kavram.onu mutlu etmek icn yaptıkların senıde mutlu edıyorsa sorun yok demektır.Ama onun mutlu oldugu seyler icin kendini sınırlandırman kendini kasman ve huzursuz etmen biraz üzerinde düşünülmesi gereken bir konu.O yüzden ikinizinde aynı anda mutlulugu ıcın bır uzmandan yardım almalısın o bızım goremdıgımız farkında olamadıgımız konulara degenecegı gıbı bizim icin çok kücük ve önemsiz gibi görünen aslında çok önemli olan noktalara bakamn ve üzerinde yogunlaşman gerektigini anlatabilri sana.Umarım herşey bir an önce diledigin yolda ilerier iyi geceler......

Yorum

teşekkürler yorumlar için.. belirsizlik gerçekten zor onsuzluk da öyle. küs uyumayalım derdik hep şimdi iki gündür habersiz.. dayanmak çok zor.. dediğiniz gibi zaman ve sabır lazım psikoloğa da ancak tatil dönüşü gidebileceğim yanımda paylaşabileceğim hiç kimse de yok sadece kendimle kaldım o yüzden buraya yazıyorum teşekkr ederim yorumlarınızla destek olduğunuz için.. her şey insanın kendinde bitiyor belki ama yine de bazen olaya uzaktan bakan birilerinden fikir almak iyi oluyor..
              gerçek sevgi sevdiği için kendisinden vazgeçebilmek midir, beklentisiz sevebilmek midir? böyle düşündüğümde ona hak veriyorum dayanamyıp msj atsam mı seni sıktım haklısın ama değiştirmeme izin ver desem mi diyorum...
              bi yanım da bunu gurursuzluk olarak görüyor kendimi küçük düşürmek olarak geliyor beni böyle kabul etmeliydi diyorum arayamıyorum... ayrıldık mı zamana mı bıraktık benden vazgeçti mi onu bile bilmiyorum

Yorum

stresli bir sürece adım atmışşsın.Ypman gerekn kendine öz elleştiriyi biraz daha arttırmak.Mesela bir kalem kagıt alıp ilşlikinz sürsesince senin hatalı oldugun veya onun için ödün veremedigim olayları yazıp, yazdıktan sora başkasının gözüyle okumaya çalışmak(sanki onları sen değil başkası yazmış gibi okumak amacın hatayı daha objektıf eleştırı yaparak görebilmek.)İlşkinde gururdan gururlu olmakdan bahsetmişşin peki sevdigin önem verdigin onu kaybetmekten üzüldüğün bir insan için gururu harakete gecirmek ne derece dogru olur.O senin sevdigin insan onun sevgisine paylaşımına samımıyetıne ınanıyorsan eger; o neden senin için gurur kavramını dile getirsin ki .Belki de cok mutlu olucak. İişkiniz adına yapıcı olmak istiyorsan gururu biraz geri plana atmalısın.Onu aramak neyı değiştirir ne kaybettrir sana bunu düşün daha sora onu aramak olumlu bir gelişmeye öncülük edebilir mi sence, içtenlikle ciddi anlamda kıskanclık duygunu silip atabilceksen buna eminsen hç durma şimdi ara.Ama hayır kendime guvenemıyorum başa dönebilrim diyorsan biraz daha kendinle kal sadece onunla birlikte olmak artık mutluluk getirmez ikinizede. ciiddi anlamda sergiledigin tavırdan vazgecersen ve bunu hıssettırebılırsenn ilk adımı atanın hic bi önemi olmaz..

Yorum

Sevgi böyleyse, eksik kalsın. Ama ben buna sevgiden ziyade saygısızlık derim. İlişki böyle yürümez. Bu tür kıskançlıklar, kişilerin hayatını kökünden dahi değiştirir. Yapmayın böyle şeyler. Karşınızdakini üzmekten başka bir şey yapmıyorsunuz. Güvenin biraz. İçinizi rahat tutun. Olmuyorsa, olmuyordur. Sıkmayın, rahat bırakın.
                  Cevizin kabuğunu kırıp ozune inmeyen, cevizin hepsini kabuk zanneder.(Gazali)

Yorum

aradım ama konuşmak istemediğini, hiç bir şey düşünmediğini söyledi yalnız kalmak mı istiyorsun dedim bilmiyorum dedi daha fazla üstelemeden kapattım.. Bugün 5. gün ve hiç bir düzelme yok.. ama zaman bana biraz daha iyi geldi.. sevgi böyleyse eksik kalsın demişsiniz de tamam benim ki biraz abartı olmuş ama yine de ben bazı şeyleri bilmeye hakkım olduğunu düşünüyorum eğer uzakta yaşanan bir ilşki ise özellikle... Ki ben anlatmak için sormasını beklemem karşıdakinin ama ona sorunca söylemek bile ağır geliyordu artık...ama onun da yapısı buydu bense tam zıttı.. İlk başta en çok kendimi suçladım ama bence suç iki taraftada.. Ama artık yapacak bir şey yok beklemekten başka... sevgi herşeyin üstesinden geliyorsa eğer yina yanımda olur ama eğer eksikliğimi hissetmiyor beni özlemiyorsa kalsın istemem. Ben onu boğmaktan başka işe yaramadım mı? Hiç güzel şey yaşatmadım mı? Böyle bir şeyden 2 yıllık bir ilşkiyi silmek kolay mı? ki ben hatamı kabul etmişim bu yüzden psikolğa bile gitmişim...off herşey yokuna girse artık...

Yorum

facebooktan ikimizn resmi profildi onu da değiştirmiş güçlüyüm diyordum bunu görmek yine yıktı beni ben düzelecek derken daha kötüye gidiyor galiba herşey...

Yorum

sanırm onu aradğın zaman net açık bir şekilde konuşamadın sadece onu dinledin ve sesiz kaldın galİBA.O sana biraz zaman istiyorum derken sen sormadın mı bu zamanın süresi nedir içinden gecenler ne duyguların nedir sorunumuzu bir kere daha yüzyüze konuşmalıyız gibi ifadelerde bulunmadınmı hiç. Biraz kopuk bir konuşma olmuş ki belirsizlikler yaşıyosun onun ciddi anlamda ne istedğini beklentisini öğrenip o teli öyle kapaman senin kafandaki soru işaretlerini az da olsa çözebilirdi..
                        Last edited by beyzazeynep84; 03-02-2010, 09:14 PM.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: beyzazeynep84 View Post
                          sanırm onu aradğın zaman net açık bir şekilde konuşamadın sadece onu dinledin ve sesiz kaldın galİBA.O sana biraz zaman istiyorum derken sen sormadın mı bu zamanın süresi nedir içinden gecenler ne duyguların nedir sorunumuzu bir kere daha yüzyüze konuşmalıyız gibi ifadelerde bulunmadınmı hiç. Biraz kopuk bir konuşma olmuş ki belirsizlikler yaşıyosun onun ciddi anlamda ne istedğini beklentisini öğrenip o teli öyle kapaman senin kafandaki soru işaretlerini az da olsa çözebilirdi..
                          tartıştığımız zamanlarda onun genel huyudr konuşmak istememek kendi köşesine çekilmek sadece bana karşı değil herkese karşı öyle ve ben ne yaptıysam değiştiremedim bunu.. aradığımda o beni dinledi konuşmadı ki.. ne zamana kadar böyle konuşmadan duracağız dedim bilmiyorum dedi.. ya zaman iyi gelir diye aramadım ama özledim seni dedim ne yapayım dedi... ona rağmen sinirlenmedim ben hatalı davranmışım seni boğmuşum ama telafisini yapmaya haızrım dedim yine bir şey demedi.. yüzyüze konuşamayız ki zaten şu an benden 7 saat uzakta... evet çözebilirdi ne olduğunu öğrensem ama çözülmeyen bir düğüm gibi hep o. kafamda bir şeyle kurmaktan yoruldum.. bir önceki yaziyi yazarken olumluydum ama şimdi yine hiç gücüm kalmadı. yaşamak bile istemiyorum sanki..

Yorum

İikniz de anlaşılması ve çözümü zor karakterlersiniz.Onun için yapabiliceğin bir kaç şeyi yapmışsın.Arayıp, düzeleceğini ve onu özledigini bile dile getirmişsin.Ama olumlu yada olumsuz bir yanıt yok.Sana onu bırak unut sil hayatından çıkar at diyemem.Bu tür kararları vermesi gereken insan sensin. Ama sadece bir kaç hatırlatmada bulanabilrim.İlişkiniz süresince baş rol oyuncusu kimdi neden? ön cok yıpranan kimdi, en çok sevgi gösterip fedakarlık yapan, bişeylerden ödün veren yapıcı ve pozitif davranan???....Bu bir kaç soruyu ilişkinizin ilk başlarına dönerek bir düşün.Belki onun kadar sen de yoruldugunu hissedecek ve biraz zamana ihtiyacınız oldugunu sende göreceksin.Her ilişkide inişli çıkışlı anlar yaşanır bu evliliklerde bile olur.Bi ilişki bitiyorsa ve bitecekse hatayı tek bir tarafta aramak ve bir insan üzerinde yoğunlaşmak ne kadar dogru olur?Biraz empati yapmayı dene belki onun bu davranaşını haklı bulacaksın.Sakin sakin düşün, hayatın merkezi haline geritme onu çünkü sen kaybedebilrisin.Bu zaman sürecenin sadece onun için değil senin için de cok dogru bir karar olabileceğine sende inan.umarım herşey bir an öce düzelir ve yoluna girer inan aklıma daha fazla birşey gelmiyo....

Yorum

cvpların için çok teşekkür ederim beyza.. yardımcı oluyorsun en önemlisi de paylaşmak.. seni dinleyen anlamaya çalşan birilerinin olduğunu bilmek...onu unutmak istemiyorum ama hayatımın merkezinde olması bana zarar veriyor bunu psikolog da demişti hayatının merkezine sadece kendini koyacaksın dedi ama iki yıldır merkezi o olmuşken bir anda ben yapmak çok zor... baş rol oyuncusu bana göre bendim o herşeyi içinde yaşardı söylemeden anlamamı beklerdi bir sorun olduğunda da kaçmayı seçerdi.. ilk başlarda böyle değildi tabi bana göre yıpranan bendim ama belki de ona sorsak oydu ama bilemedim ki karşıdakinin düşüncelerini kendine saklaması gerçekten çok zor ben tam tersi her düşündüğümü söyledim kendimce dürüst oldum ama galiba maske takıp dolaşmak lazımmış... ben sadece onu da suçlamıyorum kendimde de suç buluyorum öyle olmasa senden bıktım diyen birisini hangi bayanın aramaya yüzü olurdu ki...
                              zaman ve sabır bana gereken bu iyi gelecek olan da bu.. yaşadıklarım için pişman olmayan biriyimdr aslında yaşamamaktansa yaşamış olmayı kar sayardım ama bu kez keşke bu kadar sevmeseydim keşke bu kadar bağlanmasaydım diyorum...o zaman hem onu özgür bırakabilridmm hem kendim daha rahat olurdum.. ama böyle olması gerekiyormuş değişmiyor işte geçmiş..

Yorum

İşleniyor...
                              X