Duyuru

Collapse
No announcement yet.

kıskançlığın sonu:(

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

nete çağırdı resmen elim ayağım titredi ayrılıyoruz diyetek bir şey soracam dedi ve sorduğu şey face ye bilmemkimi niye eklediği onu daha önce bana takılan biri vardı o sanmış bende cvbını verdim başka bişi demedi ya bu nasıl bişey madem uzak duruyoruz ne diye ilgilendiriyor onu eklediğim insanlr oda benim hiç sevmedğim şu para aldığı kızı eklemiş ben bir şey mi dedim arapsaçına döndü ya çocuk oyunu desek daha doğru heralde...

Yorum

Bir anda uzun sayılabilcek bir ilişkinin bitmesi elbette kolay değil.Zaten bu insanın yaptığı yanlış: içindekileri iyi kötü paylaşmamak anlatmamak.Sen bu durumda biraz daha dikkatli ol ve yelkenleri suya indrime sevin ama ümitlenme içinde yaşa o fırtınaları.Bu insan da seni seviyo ama düşünme aşamasında sensiz gecen günlerini yokluyo ilişkiyi tartıo belki.Bak bu yaşanan olay seni biraz daha güçlendirsin demekki sen hala aklındasın, seni takibe almış.Sen biraz geri adım at ve bekle bence.Hafif mantık kat ilişkiye

Yorum

hiç bir değişme yok şu an oda nette ama yazmıyor bile bana bende ona yazamıyorum.. resmi de değiştrdim ama.. ilgilenmiyor gibi yapsam da hiç bir işe yaramıyor galiba o gayet mutlu gözüküyor facede paylaştıklarından falan off yaa bir hafta oldu daha ne kadar sabır ve zaman gerek bana o bensiz hayatında mutlu hiç mi özlemiyor beni yine onu suçlamaya başladım işte..herkes kendinden sorumlu belki ama bu ikimizin ilişkisi değil miydi...

Yorum

merhaba arkadaşlar durumumuzda bir değişiklik yok ama bende var artık daha iyiyim. paylaşmak istedim.. 10 gündür kendimi yedim bitirdim de ne geçti elime yaşadığım anı mafettim ki bu ilşki için ben bunu daha önce de çok yaşadım artık dur diyebildim kendme elbet üzülüyorum yine ama düşünmemeye çalşıyorum artık... eğer seviyorsa özlüyorsa zaten gelip yanımda olur.. ben nasıl kendimi suçladıysam o da kendinde suç arayabilir.. bir ilşkiyi silmek bu kadar kolay olmamalı... oluyorsa da kaybeden o olacak... kimseyi hayatının merkezi yapmaya gelmiyor artık merkeze kendmi almak için uğraşıyorum.. teşekkürler yardımlarınız için ...

Yorum

azda olsa kendini toparlayabilmen, olayların gidişatını görebilmen harika bir gelişmeEger birazcık yardım edebildiysek ne mutlu bize gelişmeleri her zaman bekliyoruz saglıcakla kal................

Yorum

ıssız adamı izlemişsinizdir.. hep benzetmişimdir onu oradaki adama.. şimdi de ona tek diyeceğim
              karda donmak üzeresin uyumak tatlı geliyor ama sen öldüğünün farkında değilsin....
              ben herşeyin farkındayım artık.. umarım yakında daha mutlu bir şekilde yazacağım buraya hayat herşeye rağmen yaşamaya değer deli gibi özlesek de sevsek de yalnızlığa da alışmak lazım.. yalnız geldik yalnız gideceğiz ne de olsa...
              herşey gönlünüzce olsunn.. hayata yerleşebilmeniz dileğiyle

Yorum

1 hafta önce ilişkisini bitirmiş biri olarak yaşadıklarını çok çok iyi anlıyorum..başlamak da bitirmek de birbirinden zor şeyler,ama devam ettirebilmek ilişkinin gerektirdiği şeyleri yapabilmek bu çok önemli..
                ilk yazdığını ve son yazdığını okuduğumda bir an duraksadım olay suçlu suçsuz konumuna gelmiş.bana kalırsa ortada suçlu aramak yanlış bir davranış çünkü bu ilişkide iki ortaksınız siz konu da aşkınız..
                karşı taraf bence yaşadıklarını yada yaşattıklarınızı çok güzel ifade etmiş bu işkiye değer veriyor ki size açıkça sorunlaran bahsetmiş.farzedelim ki birşey söylemeden bitti artık dayanamıyorum diyebilirdi..
                kıskançlık yaşayana da yaşatılana da zor bir durum.seven insan kıskanır tabi ki ama dozunu ayarlamak çok önemli çünkü olay güvensizliğe kaybilyor güvensizlikde bir ilişkinin bittiği yerdir.
                bazen kendimizi karşı tarafın yerine koyarak yabi empati kurarak çözümleyebiliriz sorunlarımızı..
                çok uzattım sanırım ama bana kalırsa bir süresadece kendinize zaman ayırın..'Ben' biraz nefes alsın..etrafa baksın..dengelesin kendini sonra zaten bir şekilde yollarınız ya tekrardan buluşur ya da yol ayrımına gelinir ki bu sizi üzmeyecektir çünkü en doğru kararı yine siz vermişsinizdir.

sevgiler
                ••♥

Yorum

elinden yapacak bir şey gelmeyince insan ister istemez suçlu aramaya başlıyor kafasında cevapsız sorular oluyor sürekli.. ama dediğiniz gibi suçlu aramanın bir önemi yok şimdi önemli olan ilşkimizin ne olacağı.. sorunlarını açıkça söylemesinin güzel olduğunu söylemişsiniz ya benim bu ilşkide en çok istediğim şey benden yana ilşkimizden yana bir sıkıntısı olursa mutlaka söylemeseydi ama o hep içine atıp biriktirip bir anda söyledi tüm bunları..kötü yanı o.
                  artık bunun yaşanması gereken bir süreç olduğunu düşünüyorum belki bu olay olmasaydı her şey daha kötü gidecekti onun da benim de biraz uzak kalmaya ihtiyacımız var belki ama beni üzen adını koymamamız ara verelim bir süre görüşmeyelim kafamızı toplayalım deyip bu sürece girseydik daha farklı olurdu belki böyle o kadar çok yıprattı ki bu belirsizlik beni ama artık daha kendimle barışığım daha umutluyum bitecekse de bunu ben değiştiremem ki...
                  bu arada sizin de mi ilşkiniz bitti?tam anlayamadım.. çok teşekkr ederim yorumunuz için

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ssecrett View Post
                    ıssız adamı izlemişsinizdir.. hep benzetmişimdir onu oradaki adama.. şimdi de ona tek diyeceğim
                    karda donmak üzeresin uyumak tatlı geliyor ama sen öldüğünün farkında değilsin....
                    ben herşeyin farkındayım artık.. umarım yakında daha mutlu bir şekilde yazacağım buraya hayat herşeye rağmen yaşamaya değer deli gibi özlesek de sevsek de yalnızlığa da alışmak lazım.. yalnız geldik yalnız gideceğiz ne de olsa...
                    herşey gönlünüzce olsunn.. hayata yerleşebilmeniz dileğiyle
                    Çok güzel sevindim senin adına ama şunuda söylemeden edemeyeceğim; eğer 1 hafta 10 gün sonra bu kadar rahat olabiliyorsanız eminim onu gerçekten sevmemişsiniz, o sevginin mutluluğunu yaşamamışsınız. Hani kötümü olmuş hayır güzel olmuş. Eğer o mutluluğu heyecanı gerçekten yaşamış olsaydınız şimdi eminim çoook daha kötü bir durumda olurdunuz. Yaşadığınız o mutluluğun bedelini öderdiniz...
                    "Kınamayınız, kınadığınız şey başınıza gelmedikçe ölmezsiniz" (Tirmizi)

Yorum

ben çok rahat ve mutlu oldğumu söylemedim ki sadece öyleymiş gibi yaparak öyle olmaya çalşıyorum... uğraşıyorum ama her an aklımda her an canım acımaya dvm ediyor ben sadece ayakta kalmaya çalışıyorum

Yorum

ben çok rahat ve mutlu oldğumu söylemedim ki sadece öyleymiş gibi yaparak öyle olmaya çalşıyorum... uğraşıyorum ama her an aklımda her an canım acımaya dvm ediyor ben sadece ayakta kalmaya çalışıyorum
                        secret helal olsun sana bukadar kısa sürede bukadar güçlü durabiliyosun ve doğru düşünebiliyosun..gerçekten büyük bir başarı..zaman herşeyin ilacı arkadaşım..sen kendini üzme..
                        :10:

Yorum

bir an geliyor hiç gücüm kalmıyor sabahları yataktan çıkmak istemiyorum hep uyusam hiç bir şey düşünmesem istiyorum..ama zorluyorum kendmi. ailemin yanında olduğum için onları üzmemek için güçlü olmaya çalşıyorum..
                          şarkımızı o günden beri dinlememiştim duymak istemiyordum tesadüfen duydum ve o bile beni ağlatmaya yetti.. düşününce gerçekten çok zor düşünmemek de zor ama uğraşıyorum işte...

Yorum

bir an geliyor hiç gücüm kalmıyor sabahları yataktan çıkmak istemiyorum hep uyusam hiç bir şey düşünmesem istiyorum..ama zorluyorum kendmi. ailemin yanında olduğum için onları üzmemek için güçlü olmaya çalşıyorum..
                            şarkımızı o günden beri dinlememiştim duymak istemiyordum tesadüfen duydum ve o bile beni ağlatmaya yetti.. düşününce gerçekten çok zor düşünmemek de zor ama uğraşıyorum işte...
                            tabiki başlarda seni zorlıcak,bu çok normal..hatta belki tahmininden uzun bir süre de zorlayabilir ama zaman her şeyin ilacı..gün gelecek daha çok sevebileceğin,seni daha mutlu edebilecek biri çıkacak karşına..ve o zaman iyi ki zamanında o acıları çekmişim ki şu an doğru insanı buldım diyeceksin inan

Yorum

yok yok başka birisini istemiyorumm ben zaman bizim ilşkimize ilaç olsun.. ben de düzeleyim biz de düzelelilm.. her şey güzel olsun... onsuz bir hayatı düşünerek güçlü duramam en azından uzun bir süre ...

Yorum

yok yok başka birisini istemiyorumm ben zaman bizim ilşkimize ilaç olsun.. ben de düzeleyim biz de düzelelilm.. her şey güzel olsun... onsuz bir hayatı düşünerek güçlü duramam en azından uzun bir süre ...
                                amin ozaman inşallah zaman sizin ilişkinize ilaç olur ve herşey daha iyi olur

Yorum

İşleniyor...
                                X