Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Mutsuzum :(

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

'' böyle yapınca herşey güzel olsaydı psikolojiye ihtiyaç olmazdı diye düşünüyorum ''

sana bir soru sormak istiyorum Psikoloji neden doğmuştur.

bir sorunu çözmek için insanları anlamak için onların sorunlarına çare olmak için değil mi

peki şimdi sana sorarım bir bilgisayarı yapan insan onun tüm sorunlarını bilir mi ?

ilerde ne gibi sorunlar çıkarsa çıksın onu düzeltir değil mi ?

şimdi ise kendini düşün ?

senin yaratıcın kim ?

seni yaratan kim ?

hepimizi yaratan Allah (c.c) değil mi

madem öyle sorunumuzu en iyi O (c.c) çözer.

psikoloji bilimi - psikolog - doktor bunlar sadece bir araç

Yorum

psikologlar peygamber o zaman... of of değiş zihniyet değiş.Başka yerde tartışalım başlıktan tamamen saptı çünkü konu.Hatta tartışmayalım çünkü sana ne anlatsm sen allah c.c diyceksin bana.o yüzden iyi geceler diliyorum.

Yorum

mutsuzum
        böyle bı başlık bende açmıştım geçen yıldı
        ve bunu görunce bı tuhaf oldum

mutlu olursun inş.

http://elifnazmmislina.blogcu.com/

Yorum

İdrakı meali bu küçük akla gerekmez Zira bu terazi bu sıkleti çekmez

evet konu biraz saptı haklısın

sana da iyi geceler
          Last edited by ben_lik; 24-03-2010, 12:45 AM.

Yorum

Konuyu açan arkadaştan da şimdiden özür diliyorum.Saptırdığım için
            Last edited by oguzBLT; 24-03-2010, 12:44 AM.

Yorum

hepinize teşekkür ederim. ama ben hala ne yapacağımı bilmiyorum. doğru kararı verdiğimi düşünüyorum ama onu çok daha üzgün görünce kendime çok kızıyorum. hakkım yok onu bu kadar üzmeye. ya unutamazsak, ben belki ununtmak için bişeyler yaparım ama o yapmaz. özellikle ununtmamak için çabalar. ona bir mail yazdım. akşam göndercem, hemen gönder dedi. neden hep mutsuz olan benim ya. arkadaşlarım evlendi çocukları olacak ben hala mutsuzum. memur olmayı bile onun için istemiştim. ama hiçbirşeye çözüm olamadı. kararım kesin. ayrılık. ama bunu o ve ben nasıl kaldırcaz nasıl alışcaz bilmiyorum. bu karar yanlış olsa bile başka çarem yok.

Yorum

bu nasıl bişey ya

Yorum

sessiz- kendini birşeye adepte etme Olan işte bir hayır Olmayan bir işte 1000 Hayır var derler.

zaman herşeyin ilacı bak etrafına insanlar en sevdiklerini kaybediyor. ama yinede hayata tutunmak zorundalar. ve zaman onlara yardım ediyor.

hiç düşün dün mü ?

zaman neden yaratıldı diye ?

sen kendi içinde bir tabu oluşturmuşsun

mutlu olmak senin için neye bağlı ?

mutlu olmak için kendine belli bir sebep ve sonuç ilişkisi arama

ve dört dörtlük olmadığınıda asla unutma sen üzülen sevilen seven mutlu olan biriisn.

ben inannıyorum ki ilişkiniz çok daha iyi olacak

ben tüm kalbimle senin ve ilişkinin iyi olması için dua edeceğim.

çünkü sevgi kolay bulunan birşey değil

bulduğun zaman asla ve asla onu yitirme

ne olursa olsun

bazen öyle anlar olur ki hiç birşey düşünemez sin beynin durur.

işte o anlarda bile sevgini asla kaybetme

çünkü sevgi kolay bulunan birşey değil

günümüz insanının sorunuda aslın da bu

Allah (c.c) senin ve senin durumunda olan tüm müslaman kardeşlerimin yar ve yardımcısı olsun inşallah amin

Allah (c.c) a emanet olunuz.
                  Last edited by ben_lik; 25-03-2010, 12:01 AM.

Yorum

artık ilişkimizin iyi olma ihtimali yok. ayrıldık... biz farklı zamanları farklı yerlerde tanışmalıydık ama sanki ilerde onunla tekrar beraber olacakmışım gibi. onsuz tek bir hayalim yoktu. şimdi hayallerde bitti... ben aşka yenik düştüm. herkes gibi oldum sonunda. aşkı değil mantığı seçtim. sevginin gücü yetmedi. ((((((((

Yorum

Demek ayrılık kararı aldınız..Ne diyelim hakkınızda hayırlısı olsun canım. Üzülme bu kadar..
                      Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sessiz- View Post
                        artık ilişkimizin iyi olma ihtimali yok. ayrıldık... biz farklı zamanları farklı yerlerde tanışmalıydık ama sanki ilerde onunla tekrar beraber olacakmışım gibi. onsuz tek bir hayalim yoktu. şimdi hayallerde bitti... ben aşka yenik düştüm. herkes gibi oldum sonunda. aşkı değil mantığı seçtim. sevginin gücü yetmedi. ((((((((
                        Daha çok gençsin. Şu an üzgünsün ve sanki dünyada bir tek o var gibi geliyor onu kaybedince hayatın bitti, mahvoldun, başka biri olamayacak gibi düşünüyorsun. Halbuki bu böyle değil. Zaman geçsin kendini iyi hissedecek ve belki de bu yazdıklarına şaşıracaksın.
                        Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)

Yorum

çok üzgünüm. son hali geliyor gözümün önüne.yıkıldı resmen.annemle konuştumç o ne dedi yazık yaa diyo((((((((((((( ben nasık kıyıyorum ona. çok seviyordu beni. bende onu. ama uymuyoruz. bu verilmesi gereken bir karardı...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sessiz- View Post
                            Çok mutsuzum. Hiçbirşeyden memnun olamıyorum. Her zaman üzülecek, kafaya takacak bir sorun buluyorum
                            Kendinize, sorunlarınızı unutturacak meşgaleler edinseniz?
                            Takma kafana her şeyi!

Yorum

arkadaşlar son bir yıl içinde 3 psikolog/psikytr tanıdım ve bu insanlar devlet hastanesinde çalışan insanlar.....Açıkçası onlarla hasta -doktor ilişkisi olarak tanışmadım yani arkadaş ortamında tanıdğım insanlar oldular..İşin garip tarafı şu . bu insanlar o basit konuşuyor ve kendi kişisel gelişimlerini tam tamamlayamamış embriyolar gibi gözüktüler gözüme....ayrıca anlattıklarına göre yaptıkları şey hastaya ilaç verip bişekile göndermek....hastayı dikkate alıp dinlemek gibi lüksleri yokmuşmuş.....Doğru teşhis ve kesin çözüm için iyi bir dinleyici olmak yerine farklı bir bakış açısı sergiliyorlar....
                              Açıkçası sen netten birini tanıdım aşık oldum dersen ve bahsettiğim karaterde bi doktor olursa tabiki güler hatta dalga geçer....ayrıca senin durum psikologluk filan değl...herkesin başına gelebilecek bişey....Bende netten tanıştım..yanıma geldi. görüştük .ve şu an güze bir ilişkimiz var....herşey yolunda giderse belkide evlenirim ....internet bir aracı artık....kendini boşa üzüyorsun...ama karşı taraftan sana karşı bi ışık yoksa fazla uzatmada beynini resetlemeye bak..en azından dene

Yorum

Herkeste bir mutsuzluk modasıdır gidiyor be kardeşim

Bakın beni örnek alın biraz... Ağlayacak çok şey var ama herşeyin geçici olduğunu düşünerek gülüyorum inadına. 3 kuruşluk insanlar mı, aileniz mi kim soğuttu sizi bu kadar hayata? Münasebetsiz birinin bir sözüyle boşu boşuna kendinizi yıprattığınız bir günde o adamın umrunda oldu mu hiç. Siz kendi kendinizi üzdüğünüzle kaldınız. Misal sadece...

Ne kadar önemli birşey gibi görüyorsunuz şu hayatı ya. Çünkü öyle büyütüldünüz. Ben de öyle büyütüldüm. Ama şimdi şimdi anlıyorum ki bugüne kadar en büyük sıkıntıyı kendi kendime vermişim. Çok düşünmüş, çok dert etmişim. Bitiyor işte abi... Ömür bitiyor... Saçma şeylerle sıkmayın canınızı ya. İnanın hiç birşeye deymiyor.

Takın bir film açın. En sevdiğiniz müziği tekrar tekrar dinleyin... Yoksa nasıl çıkar hayatın tadı.

Ha bir de "Mümkün oldukça yalnız kalmayın. İnsan kendini dinledikçe delirecek gibi oluyor. Sürekli düşünce üreten bir beyin, dünya kadar soru, tek bir beden." Dünyanın yükü var sanki omuzlarımızda. Atın şunları da hafiflesin hayat.

Yorum

İşleniyor...
                                X