Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Mutsuzum :(

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: iyimser View Post
    Daha çok gençsin. Şu an üzgünsün ve sanki dünyada bir tek o var gibi geliyor onu kaybedince hayatın bitti, mahvoldun, başka biri olamayacak gibi düşünüyorsun. Halbuki bu böyle değil. Zaman geçsin kendini iyi hissedecek ve belki de bu yazdıklarına şaşıracaksın.
    şimdi msn-de arkadaşımla konuşurken yazdıklarını iletiyim size.öyle kötümser ki.
    dedim ki kız konularını konuşalım ,ne alemdesin diye?bana dedi ki; " karnımızı zor doyuruyoruz,ne kızı şimdi"
    anlayın işte Öyle Kötü yönetiliyoki hayatımız,ancak su ve yiyecek buluyoruz.
    Evet şaka gibi ama gerçek bu !!!!
    Doğum yapan herşey dişidir. Kadınların ezelden beri bildiği kainatin dengelerini erkekler de anlamaya başladıkları zaman, dünya daha iyi bir dünya olmak üzere degişmeye baslamış olacaktır.

Yorum

hayatın gerçekleri değil mi... moralim bozuldu yine yaaa

Yorum

evet öyle ama yinede inat işte ...!! bak ben artık inatla ilerliyorum diyebilirim sana. herşeye rağmen zamanımızı beklememiz lazım.elbet bizimde istediğimiz şeylerin olduğu gün gelicek.
        Doğum yapan herşey dişidir. Kadınların ezelden beri bildiği kainatin dengelerini erkekler de anlamaya başladıkları zaman, dünya daha iyi bir dünya olmak üzere degişmeye baslamış olacaktır.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: gothica View Post
          evet öyle ama yinede inat işte ...!! bak ben artık inatla ilerliyorum diyebilirim sana. herşeye rağmen zamanımızı beklememiz lazım.elbet bizimde istediğimiz şeylerin olduğu gün gelicek.
          elbette ilk bakışta zor görünür ,alıştım ben.hani bi söz var ya " alışmış kudurmuştan beter " diye.
          aslında koşullar gereği bu alışkanlık faydalı..
          ne bilim kötü günlerden sora iyi şeyler olunca ne kadar seviniriz bir düşün..

Yorum

İşleniyor...
          X