ben hala çok mutusuzum.. off yaa. yine arada bir konuşuyoruz ama ben kesinlikle ayrılmak istiyorum. kendimi suçluhssediyorum onu daha üzgün görünce
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Mutsuzum :(
Collapse
X
-
o dört duvardan kafanı kaldırıp dışarı bakmak da senin elinde aynen böle yakarmakta.. insanlar mutluluklarını ve mutsuzluklarını kendileri yaratırlar.. olayları ya mutlu edici bir olay olarak algılar yada üzücü... ama karar vermek tabiki zordur.. bir kere mutsuz olmak yada acıyı yaşamak her gün üzüntülü olmaktan iyidir...Orjinal yazı sahibi: sessiz- View Post
((((((( yalnızım mutsuzum. dört duvar arasında sıkışmış gibiyim. hiç arkadaşım yok. sevgilmden ayrıldım. off ya bu nasıl bir hayatBahar geldiğinde mi ben böyle olurum,yoksa böyle olduğumda mı gelir bahar???
Yorum
-
felsefi konuşmalar zaten cok saydam olan mutluluğu iyice anlamsızlığa itiyor.acık ve net..beklentimiz coksa mutsuz oluruz, amacımız yksa mutsuz oluruz,hayatın artık rütin,yani yarında, aynı işe gidip aynı saatte cıkınca mutsuz oluruz,kız arkadasımız ykken yalnızlıktan mutsuz oluruz,kız arkadasımız varken bunalıp mutsuz oluruz,paramız yokken mutsuz oluruz,paramız varken mutsuz oluruz vsvsvs ... hayatta ufak tefek ara boşluklardan faydalanalım,bazen hiç bişey yokken yüzümüz güler,moralli olurz hemde hiç bisebebi yokken,,imkanınız varsa köpek edinin ve onu besleyin ,,sizden hic bi beklentisi yokken genede sizi sevmesini hayretle izleyin,,yada yoldan geçerken güvercin besleyin ,odamı olmadı karşıdan karşıya gecen yaşlı teyzeye yardım edin,karşınıza cıkan ara bosluklardan faydalanın mutlu olun...fikirlerim beyanımdan ibaret
Yorum
-
offf daha olanaklı şeyler söyleyin ya
((((((((((((
tek başımayım. ailemden kilometrecelerce uzaktayım. yalnız yaşıyorum. ortama alışamadım. arkadaşım yok. temel ihtiyaçlar dışında bişey yapmıyorum. canım sıkılıyor. öylesine yaşıyor gibiyim. en azından eskiden sevgilim vardı.şimdi oda yok. sıkıldım bu saçmalıktan.
Yorum
-
Hep olumusz yazmışsın. Olumlu bakman gerek. Ben şimdi senin yerine geçip yazıyorum:Orjinal yazı sahibi: sessiz- View Post
offf daha olanaklı şeyler söyleyin ya
((((((((((((
tek başımayım. ailemden kilometrecelerce uzaktayım. yalnız yaşıyorum. ortama alışamadım. arkadaşım yok. temel ihtiyaçlar dışında bişey yapmıyorum. canım sıkılıyor. öylesine yaşıyor gibiyim. en azından eskiden sevgilim vardı.şimdi oda yok. sıkıldım bu saçmalıktan.
Ailem uzakta ama iyi ki varlar, yalnız olmak ne güzel karışanım görüşenim yok, arkadaşım yok ama bu durum geçici biliyorum, ihtiyaçlarımı giderebiliyorum ne mutlu bana, elim ayağım tutuyor sağlıklıyım, canımın sıkılmasına engel olmak için bir hobi bulmalıyım acaba ne yapsam, resim mi, bir enstrüman mı yoksa spora mı gitsem, yürüyüşe çıkmak ta güzel bir fikir, şu an sevgilim yok ama nasıl olsa olacak eski birlikteliğim bitmeliydi ve bitti, artık geçmişe dönmek yok, umarım karşıma iyi biri çıkar....
Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)
Yorum
-
iyi yazmışsınız güzel yazmışsınızda. ben ilçede kalıyorum. tek bir caddesi var. yürüyüş yapsam nereyi yapcağım. aynı caddeden iki kez geçsem acaip acaip bu napıyo derler. spor yapsam aslında çok güzel doğası var ama oolmaz dedikodu yaparlar tuhaf karşılarlarmış. hakkatende öyle. sen farkında olmadan eve ne zaman giriyorsun ne zaman çıkıyorsun bilirler diyorlar. diğerleride bana göre değil zaten. arkadaşımın olmaması geçici değil bence. ben buraya geleli 3,5 ay oldu. arkadaş bulabileceğim çevre yokki. sabah işe geliyorum odaya giriyorum. akşam çıkıp gidiyorum. kimseninde ark olmaya niyeti yok. kimisi nişanlı kimisi evli. ark a gerek yko gibi görüyorlar. şehir merkezinde değilim belki öyle olsa istediğim şeyi istediğim zaman yapardım. karışanım görüşenim yok derken bunun neyine sevineyimki. zaten bişey ypamıyorum.neye karışacaklardıki.anlamıyorsunuz beni.Orjinal yazı sahibi: iyimser View PostHep olumusz yazmışsın. Olumlu bakman gerek. Ben şimdi senin yerine geçip yazıyorum:
Ailem uzakta ama iyi ki varlar, yalnız olmak ne güzel karışanım görüşenim yok, arkadaşım yok ama bu durum geçici biliyorum, ihtiyaçlarımı giderebiliyorum ne mutlu bana, elim ayağım tutuyor sağlıklıyım, canımın sıkılmasına engel olmak için bir hobi bulmalıyım acaba ne yapsam, resim mi, bir enstrüman mı yoksa spora mı gitsem, yürüyüşe çıkmak ta güzel bir fikir, şu an sevgilim yok ama nasıl olsa olacak eski birlikteliğim bitmeliydi ve bitti, artık geçmişe dönmek yok, umarım karşıma iyi biri çıkar....
(((
Yorum
-
ben de sevmiyorum hayatı ve kendimi şartlar düzelse de bu durum değişmick gibi duruyor.her olayda olumsuz bir taraf görüyorum karamsarlık abidesiyim resmen
neyse geçeyim beni.sen iş sebebiyle mi ailenden uzaktasın? anladığım kadarıyla orası küçük bir yer ve çoğunluk birbirini tanıyor.bu da hayatını kısıtlamana neden oluyor dedikodu yaparlar vs diye aynı şeyi ben de yaşıyorum merkezden uzak burası imkan yok sıkılsam fln evden çıkıp gezceğim bir yer yok alışveriş yapcağım yr bile .d kafama göre bir arkdşım var o da olmasa delircem zaten.benzer durumlrdayız. arkdş bulmak için çevre yk diyorsun o zmn iş yerinden edin hiç mi yok anlaşabildiğin biri
Last edited by delideli; 14-04-2010, 04:43 PM.IşIk VER BANA !
Yorum
-
Sanırım ben anlıyorum. Önce bir gülümse , nedensizce kahkaha at , sonrada niye gülüyorum ben diye kendi kendine sor bir daha at. Bunun gibi aptal şeylerle bile olsa yinede önce yüzünü güldür. Her insanı mutlu eden caddede tur atmak değildir. Ne olsa mutlu olursun bunu düşün ? Sonrada bunları üşenmeden bir kağıt kalem al yaz. Son olarak istersen bunları gerçekleştirmek için neler yapabileceğimizi birlikte düşünebiliriz.iyi yazmışsınız güzel yazmışsınızda. ben ilçede kalıyorum. tek bir caddesi var. yürüyüş yapsam nereyi yapcağım. aynı caddeden iki kez geçsem acaip acaip bu napıyo derler. spor yapsam aslında çok güzel doğası var ama oolmaz dedikodu yaparlar tuhaf karşılarlarmış. hakkatende öyle. sen farkında olmadan eve ne zaman giriyorsun ne zaman çıkıyorsun bilirler diyorlar. diğerleride bana göre değil zaten. arkadaşımın olmaması geçici değil bence. ben buraya geleli 3,5 ay oldu. arkadaş bulabileceğim çevre yokki. sabah işe geliyorum odaya giriyorum. akşam çıkıp gidiyorum. kimseninde ark olmaya niyeti yok. kimisi nişanlı kimisi evli. ark a gerek yko gibi görüyorlar. şehir merkezinde değilim belki öyle olsa istediğim şeyi istediğim zaman yapardım. karışanım görüşenim yok derken bunun neyine sevineyimki. zaten bişey ypamıyorum.neye karışacaklardıki.anlamıyorsunuz beni
ι ωαηт тσ яє¢ση¢ιlє тнє νισlєη¢є ιη уσυя нєαят ؟
ι ωαηт тσ яє¢σgηιzє уσυя вєαυту ιѕ ησт נυѕт α мαѕк ؟
ι ωαηт тσ ѕαтιѕƒу тнє υη∂ιѕ¢lσѕє∂ ∂єѕιяєѕ ιη уσυя нєαят ؟
уσυ мαу вє α ѕιηηєя вυт уσυя ιηησ¢єη¢є ιѕ мιηє !
Yorum
-
Anlamıyorsunuz beni diye suçlayıvermişsin. Pardon özür dilerim seni anlayamamış olabilirim.Orjinal yazı sahibi: sessiz- View Postiyi yazmışsınız güzel yazmışsınızda. ben ilçede kalıyorum. tek bir caddesi var. yürüyüş yapsam nereyi yapcağım. aynı caddeden iki kez geçsem acaip acaip bu napıyo derler. spor yapsam aslında çok güzel doğası var ama oolmaz dedikodu yaparlar tuhaf karşılarlarmış. hakkatende öyle. sen farkında olmadan eve ne zaman giriyorsun ne zaman çıkıyorsun bilirler diyorlar. diğerleride bana göre değil zaten. arkadaşımın olmaması geçici değil bence. ben buraya geleli 3,5 ay oldu. arkadaş bulabileceğim çevre yokki. sabah işe geliyorum odaya giriyorum. akşam çıkıp gidiyorum. kimseninde ark olmaya niyeti yok. kimisi nişanlı kimisi evli. ark a gerek yko gibi görüyorlar. şehir merkezinde değilim belki öyle olsa istediğim şeyi istediğim zaman yapardım. karışanım görüşenim yok derken bunun neyine sevineyimki. zaten bişey ypamıyorum.neye karışacaklardıki.anlamıyorsunuz beni.
(((
Sadece olaylara tersinden bakabilmen için yardım etmek istemiştim.Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)
Yorum
-
teşekkür ederim ilgi ve alakanız için. yanlış anlamayın lütfen içinde bulunduğum durum beni agresifleştiriyor. bu kadar iyimser biri görünce hayal aleminde yaşıyorum gibi geliyorç olaylara bukadar iyi yönden bakamıyorum.Orjinal yazı sahibi: iyimser View PostAnlamıyorsunuz beni diye suçlayıvermişsin. Pardon özür dilerim seni anlayamamış olabilirim.
Sadece olaylara tersinden bakabilmen için yardım etmek istemiştim.
Yorum
-
iş yerindede yok. bitek komşum var. benim yaşıtım insanlar varda kafa dengi yok.Orjinal yazı sahibi: delideli View Postben de sevmiyorum hayatı ve kendimi şartlar düzelse de bu durum değişmick gibi duruyor.her olayda olumsuz bir taraf görüyorum karamsarlık abidesiyim resmen
neyse geçeyim beni.sen iş sebebiyle mi ailenden uzaktasın? anladığım kadarıyla orası küçük bir yer ve çoğunluk birbirini tanıyor.bu da hayatını kısıtlamana neden oluyor dedikodu yaparlar vs diye aynı şeyi ben de yaşıyorum merkezden uzak burası imkan yok sıkılsam fln evden çıkıp gezceğim bir yer yok alışveriş yapcağı m bakkal bile .d kafama göre bir arkdşım var o da olmasa delircem zaten.benzer durumlrdayız. arkdş bulmak için çevre yk diyorsun o zmn iş yerinden edin hiç mi yok anlaşabildiğin biri
Yorum
-
Rica ederim benim amacım sana yardımcı olmak. Yoksa hiç bir çıkarım yok buraya yazmakta hatta zaman harcıyorum karşılıksız hiç tanımadığım ama mutsuz birine bir nebze de olsa yardım edebilirsem mutlu olacağım.Orjinal yazı sahibi: sessiz- View Postteşekkür ederim ilgi ve alakanız için. yanlış anlamayın lütfen içinde bulunduğum durum beni agresifleştiriyor. bu kadar iyimser biri görünce hayal aleminde yaşıyorum gibi geliyorç olaylara bukadar iyi yönden bakamıyorum.
Bir şeyi kırk kere söylersen olur demiş atalarımız. Bir de sürekli mutsuzum dersen mutsuzluğu çağırırsın derler, sürekli hastayım dersen hastalığı, anlatabiliyor muyum bilmem.
Etrafa pozitif enerji yaymalısın, gülümsemelisin, en ufak bir şeyden mutlu olmaya çalışmalısın. Nefes almak örneğin ne büyük mutluluktur bilir misin? Boynum kazık gibi tutulduğunda anlamıştım bunu, hiç hareket edememiştim, nefes alırken acı duymuştum. Karda düşmüş kemiğimi çatlatmıştım da rahat oturup kalkmanın ne büyük bir mutluluk olduğunu anlamıştım.
Mesela insanlar param yok diye yakınır sürekli, etrafa olumsuz ve zavallı görünmek için parasızlıktan şikayet ederler ve herşeyin bereketini kaçırırlar.
İşte bu yüzden mutsuzum deme mutsuzluğu çağırma, ne dersin?
Benim adım iyimser evet iyimserim ama o kadar çok derdim var ki, anlatsam ağzın açık kalır, bu saydıkların bir hiç kalır.Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)
Yorum

ne garip di mi..sırıtabiliorum hala
Yorum