En azından dostlarınız olmasa bile kardeşleriniz vardır mutlaka haksız mıyım ?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Derdime çare olun :( AŞK MESELESİ DEĞİL
Collapse
X
-
Haklısınız : (Orjinal yazı sahibi: deniz_eylul View PostCanım,
Benim hiç çoooook iyi bir dostum olmadı. Hani olur ya sabah akşam birrlikte, yediğin içtiğin ayrı gitmez falan.. Hayır olmadı. Ben girdiğim ortamlarda hep dışlandım. Çünkü onlarla içmedim, onlara uymadım, onların gece gezmelerine katılmadım. İyi bir ilişkim vardı, düzenli bir hayatım vardı. Ailemle aram iyiydi. Bu yüzden beni emocan gruplarına alamadılar. Sonra bende girmeye çalışmakla ne kadar saçma birşey yaptığımı farkettim.
Keni kendime o kadar mutluyumki. Kimsenin dertleriyle, garip tuhaf sorunlarıyla uğraşmıyorum. Şimdiki gençlerde biraz tuhaf zaten. Bardan bara, kulüpten kulübe koşuyorlar. Ne kızı kız, ne erkeği erkek inan. Senin tarzın olan biri sana ayağıyla gelir zaten. Gelmeyendende uzak ol.
Yorum
-
Bulunduğum yer kendimi tanıttığım yerde belli , yeni insanlarla tanışmak insana birşey kaybettirmezOrjinal yazı sahibi: aloneman View PostMerhaba
17 Yaşında bir tek çocuğum.
Kardeşim yok yani, hadi kardeşi geçtik neden muhabbet edeceğim bir erkek kankam yok?
Liseye ilk başladığımda bütün sınıftaki erkekleri tek tek gözlemleyip kendime en uygun dostu seçebilecek kadar seçici oldum artık. Tek çocukluğun getirdiği iç ses kardeşimle iç hesaplaşma yaşar oldum bunla dost olursan senin için kötü olur sen iyi birisin seni yoldan çıkarabilir diye. Diyeceksiniz ki aa ne kadar güzel böyle gençler kaldı mı hayatta?
Evet ne yazık ki kaldı keşke böyle olan birçok kişi olsaydı da yanlız kalmasaydık.
Benim gibi kavgadan uzak, gezmeyi seven, küfürün k si bile ağzından çıkmayan (Bazı durumlar hariç tabi
kafa dengi birini bulmak ne kadar zormuş bu İstanbul'da...
Doğduğumdan beri İstanbul'luyum. Tek çocuk olduğumdan sokak kültürümde yok aslında (Ailenin sosyete çocuğu gibi yetiştirme tarzından dolayı. Sosyete miyiz tabiki hayır.. )
Kuzen , Yeğende yokki kafa dengi gidip arkadaşlık kuralım..
Birisiyle tam dost olduk derken onu kendime uygunluğunu test etmemden dolayı onuda kaybettik.
Arkadaş seçmek çok kötü birşey bu devirde ama bulacağıma inanıyorum.
TEK BAŞIMA İSTANBUL'UN GÜZELLİKLERİNDEN FAYDALANMAK İSTEMİYORUM BANA KARDEŞ GİBİ OLACAK KANKA LAZIM
...
Servislerimizden birine bin gel , sana okulumu gezdireyim , sohbet edelim , sorunun çözümü bu kadar basit

ι ωαηт тσ яє¢ση¢ιlє тнє νισlєη¢є ιη уσυя нєαят ؟
ι ωαηт тσ яє¢σgηιzє уσυя вєαυту ιѕ ησт נυѕт α мαѕк ؟
ι ωαηт тσ ѕαтιѕƒу тнє υη∂ιѕ¢lσѕє∂ ∂єѕιяєѕ ιη уσυя нєαят ؟
уσυ мαу вє α ѕιηηєя вυт уσυя ιηησ¢єη¢є ιѕ мιηє !
Yorum
-
Neymiş senin için bu kadar zor olan şey?Orjinal yazı sahibi: aloneman View Post
Keşke o kadar basit olsa herşey ..

ι ωαηт тσ яє¢ση¢ιlє тнє νισlєη¢є ιη уσυя нєαят ؟
ι ωαηт тσ яє¢σgηιzє уσυя вєαυту ιѕ ησт נυѕт α мαѕк ؟
ι ωαηт тσ ѕαтιѕƒу тнє υη∂ιѕ¢lσѕє∂ ∂єѕιяєѕ ιη уσυя нєαят ؟
уσυ мαу вє α ѕιηηєя вυт уσυя ιηησ¢єη¢є ιѕ мιηє !
Yorum
-
her insanın kafa dengi birileri vardır, yada her ortama uyabilen her tiple bi şekilde kafa dengi olabilenler vardır. gider biriyle tanışırsın çok iyi anlaşırsın, onun sınırları daha geniştir başka tür arkadaşlarla da kafa dengi olabilmektedir, sana gelir onlardan gördüğü birkaç davranışı yapmak ister, sende aslında sana uymadığını senin gibi düşünmediğini düşünürsün onuda kaybedersin.
seçici olmak güzel şey,seçebilmek, kendi gibi insanlarla birlikte olmaya çalışmak, herhangi birisi olsun yeterki olsun dememek çok güzel. ama illa şurası böyle olsun bundan hoşlanan olsun.. karışık kuruyemiş almıyosun ki abi fındık koy badem olmasın desen. haksız mıyım ?ÖMÜR, UMUTTAN ÖNCE BİTMELİ...
Yorum
-
ben de tekim. biz tek çocuklar oldukça şanssızız değil mi? kafa dengi bir dost bulman gerçekten de şans işidir. mesela benim sadece 1 tane kafa dengi dostum var ve benim gibi bir adam kolay kolay kafa dengi dost bulamaz, bulsa da bırakmaz. onunla felsefe, din, siyaset, teknoloji ne varsa konuşuruz. içeriz, gezeriz. ancak ne tür bir arkadaş istiyorsan o türde insanların bulunacağı ortamlara takılmalısın. sporsa dağcılık, bisiklet. siyasetse parti gençlik kolları v.s. bu işini çabuklaştırır. ama mutlaka bir yerde kafa dengin vardır.
Yorum
-
bende tekim
ve bunun eksikliğini hep hissettim .. gerçek hayatta bulamadım öyle beni abi gibi koruycak kavga etsekte kırsakta kaybetmeyeek bi kişi çok aradım.. realde bulamadım sanalda aradım ama yok.. ıııhh olmuyor.. hiç birşey canından kanından olanın yerini tutmuyor malesef.. öyle sevgi anca bizim yüreğimizde var.. diğerleri sen iyisen iyi oluyorlar sen biraz surat asınca kaçacak delik arıyolar buluyolarda bi bahane bi sebeb bi delik...
Yorum
-
dipsiz kuyu ve aberko dediklerimi en iyi anlayanlardan biri siz olmalısınız. Aberko sen bulmuşsun şansın yaver gitmiş, dipsiz kuyu beni daha da iyi anlar senin durumun nasıl dipsiz kuyu yani psikolojikmen durumun nasıl yazdıklarıma uyuyormusun. Burda anladım ki Dünyada bu durumu yaşayan tek ben değilmişim bu mutlu etti aslında. İlk fırsatta "niye ben?" demeyeceğim sanırım..
Yorum
-
Zaten problemlerinden biri hazır cevap olamamam.... : (Orjinal yazı sahibi: düttürü dünyamesela kendimden örnek vereyim arkadaş konusunda yada kanki diyim , kanki olmak yada bir dost bulmak kolay bişey değldir çok yönden benzeşmeniz lazım arkadaş desen kolay o çok bulunur benim var bi kanki arada bir oturup sohbet ediyor canımızı sıkan şeyler varsa konuşuyoruz , elbetteki önemli hatta tek çocuk içn dahada mühim bir şey bence, hissettiklerini anlayabiliyorum ama şu da bi gerçekki öyle iyi bir arkadaş durduğun yerde gelmez , ben msela kankiyle eski çalıştığım işmerkezinde tanıştım, yani değişik ortamlarda sürekli bulunmak lazımki birşeyler oluşmaya başlasın. tabiki durum senin için daha zor hele bu devirde kötü alışanlıkları olmayanı kızlarla ilgilenmiyeni ağzında laf olmayanı sanırım pek birşey yerine katmıyolar ama tabi bunlar benim fikirlerim herkes farklı düşünür
Bu yöndende var ama düzeltemiyorum ne yapsamda.. : (
Yorum

Yorum