Daha öncede toplu görüşme yapılmıştı, eğlendiklerini söylemişlerdi arkadaşlar. Toplu görüşme bana uygun değil, ama bu siteden iki mükemmel arkadaş sahibi oldum... Birisi aze biriside canım kardeşim özlem ermaid... Onlarla devamlı görüşüyorum...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Buluşma konusunda....
Collapse
X
-
haklısın ethanhunt...ben de zaten bugün gelirim diyen arkadaşlarımızın isimlerini liste şeklinde yapıcaktım..hatta şimdi yapıyorumOrjinal yazı sahibi: EthanHunt View PostMavimavi istersen ilk msjına kesin gelirim diyenlerin isimlerini bi liste şeklinde ekle. Sonra sonra eklemeye devam edersin, sayı 10-15 arası bişey oldumu buluşuruz.. oki?
tamam sayımız 10-15 olunca buluşuruz
:10:
Yorum
-
olur tabi 27 haziran gibi yada haziranın sonu gibi olur..üçüncü kişi derken gelecek baya bir arkadaş var alında.şuan 7 kişi olduk...onlara da soralım..Orjinal yazı sahibi: ClipperTamam o zaman tarihi netleştirelim 20 haziran olabilir mesela veya 27 haziran Buluşma yerimiz de Taksim AKm önü veya Kadıköy'de iskelenin orası olabilir. Şimdi gelirim diyenler fikir değiştirmezlerse güzel bir buluşma yapabiliriz. Sen de buluşma tarihi ve yeri konusundaki önerini yazar mısın ? Diğer üçüncü arkadaş kimdi ? O da yazsın netleştirelim zamanını...:10:
Yorum
-
arkadaşlar buarada kızmazsanız birşey dicem ben...şimdi haklı olarak hem fikir senden çıktı hem organizasyonu sne yapıyoun hem de sonra böyle diyorsun olurmu hiç diyeceksiniz ama...
benim forumda da daha önceden dertleşme amaçlı yazdığım gibi şuan evliliğim sıkıntıda..hatta boşanma aşamasına geldik..oyüzden boşanmayla ,ilgili gelişmeler olabiliyor..mesela avukat müsiat olunca bizi arıyacak konuşmaya gitcez..avukat kesin bir tarih bildirmiyor şuan çok doluymuş,bizi arıyacakmış..oyüzden kesin bi tarih yok..
yani demek istediğim bu boşanmayla ilgili gelişme bizim buluşcağımız güne rastlarsa beni o gün için affedersiniz dimi?:.biliyorum fikri ortaya atan ve organizasyonu yapan benim oyzüden benim mazaret bildirmemem laızm ama hak verirsiniz bu konu istisna,hayati bir konu..yoksa ben asla gelmemezlik yapmam zaten kesin gelirim..ama boşanma ile ilgili eglişme sırf benim elimde olmadığı için şuan kesin bişi diyemiyorum,bir engel çıkar diye..
kızmadınız dimi?
:10:
Yorum
-
haklısın sizopentera ama biz tıkandık sanırım..olmuyo yani ikimiz de üzülüyoruz ama tıkanınca olmuyor..zaten boşanma kadın için daha zor..ben oyüzdne buara çok sıkıntılıyım..hayırlısı..Orjinal yazı sahibi: sizopantera View Postsiz boşanmadan önce tekrar bi düşünün derim 2nizde genç insanlarsınız hem boşanıp napcaksınız?:10:
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: mavimavi View Posthaklısın sizopentera ama biz tıkandık sanırım..olmuyo yani ikimiz de üzülüyoruz ama tıkanınca olmuyor..zaten boşanma kadın için daha zor..ben oyüzdne buara çok sıkıntılıyım..hayırlısı..
sıkşınca hayırlısını basarız hemen şimdide başka bişi söyleyemeyeceğim hayırlısı nasiip diyelim mavimavi masmavi.
Yorum

Yorum