ezolog senin gibi dostum olsun 100 milyar borcum olsun..başka bişey istemem
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
çok yanlızım
Collapse
X
-
kurulan iki grup da suçlu,grup derken diyeceksiniz...şu anda konunun içinde ister istemez bir bloklaşma seziyorum...yorum yapan arkadaşlar kendilerinin nerde olduklarını biliyorlardır zaten,itilaf ittifak gibi ayırmayalım=)
Neyse bi grubun yanlış yaptığı nokta şu,adam sadece yanlız olduğunu belirtmiş,bu iki üç cümleyle adamın kötü biri olduğunu çıkartıp,art niyyet arayan arkadaşlar,tebrik ediyorm sizi...önce bi sorun tamamen açsın derdini tasasını...
Diğer grup ise adama tam manasıyla teslim olmuş=) yahu tamam fedakarsınızdır,yardımseversinizdr de bu kadar kolay da olmasın yani,siz de derdini biraz daha açmasını söyleyebilirdiniz,birbirinize laf atmanıza gerek yok=) hem de hiç beklemediğim kişiler yani...
ben de yalnızım ya,ben de bu konunun takipçisiyim,haberiniz olsun=)
Yorum
-
pesımıstık sende durumu cok farklı yere goturdun.tarıh dersınde degılız ıttıfak ve ıtılafat yok.herkes konuya farklı yerden baktı.derdını sorduk anlatsa herkes cozum bulabılır arkadasımız bı noktaya odaklandı ve konu acmıycam soyledı yardım ısterse herkes yardımcı olacaktır zaten(ısra etmenın faydası yok)Orjinal yazı sahibi: pesimistik View Postkurulan iki grup da suçlu,grup derken diyeceksiniz...şu anda konunun içinde ister istemez bir bloklaşma seziyorum...yorum yapan arkadaşlar kendilerinin nerde olduklarını biliyorlardır zaten,itilaf ittifak gibi ayırmayalım=)
Neyse bi grubun yanlış yaptığı nokta şu,adam sadece yanlız olduğunu belirtmiş,bu iki üç cümleyle adamın kötü biri olduğunu çıkartıp,art niyyet arayan arkadaşlar,tebrik ediyorm sizi...önce bi sorun tamamen açsın derdini tasasını...
Diğer grup ise adama tam manasıyla teslim olmuş=) yahu tamam fedakarsınızdır,yardımseversinizdr de bu kadar kolay da olmasın yani,siz de derdini biraz daha açmasını söyleyebilirdiniz,birbirinize laf atmanıza gerek yok=) hem de hiç beklemediğim kişiler yani...
ben de yalnızı ya,ben de bu konunun takipçisiyim,haberiniz olsun=)
Yorum

bu kaderin bir oyunu.
Yorum