Duyuru

Collapse
No announcement yet.

seroquel kullananlar

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

DİSSOSYATİF

öncelikle herkese slm kabul ederseniz bende aileye katıldım ben dissasyon bozukluğu konmuş biriyim ve inanın bütün özelliklerini taşıyorum çocukluktan başlyan aile ilgisizliği dayak yok ama yetişkinliğe doğru üniversiteye gidecek ortamın aile tarafından verilmemesi dersane imkanı v.b ve en sonuncusu ve acı olanı dayanılmaz olanı askerlikte başlayan 7 yıldır devam eden sorunlar biliyor musunuz bazen ölüm en kolayı geliyor veya o meşhur tıp terimi öfke patlamasında inanın karşımda 20 kişi olsa öldürebilecek gücü bulabiliyorum şimdi dönüp bakıyorumda çocukluk zamanlarında inançla yani namaz ve iman gücüyle bazı şeylere sarılıp güç bulabiliyor muşum ama şu anda kendimde 13 yaşımdayken olan dayanma gücünü bulamıyorum aldığım ilaçlar hastalığın tetiklediği cinsel gücümü yok edip uyku sorunumu ruh gibi uyuyarak çözerek geçici bi rahatlama vriyor ben bu işin sonunu nereye varacağını bilemiyorum sürekli hayaller görüp kendimi meşhur bi nsan olarak tasvir ediyorum elimde ne zaman kağıt kalem bulsam teknik direktörlük olan hayalimin ürününü takım kadroları yazarak çizerek ortaya koyuyorum son 3 senedir en fazla 5 ay üst üste evimde kalmadım hep bi yerlere gittim hep kaçış içerisinde oldum sonrada evime geri dönüyorum ama artık yoruldum bu kaçışlarda hayallerden ve maalesef ki 90 yaşındaki insanlarda olan alzehimeri belirtisi olan unutkanlıklarımdan benim gibi olan veya benzeri arkadaşlarla mümkünse tanışmak dertleşmek isterim derler ya belki çivi çiviyi söker...

Yorum

Merhaba Arkadaşlar,

Seroquel ile ilgili bir sorum var ; ben yeni kullanmaya başladım daha 2 defa aldım günde 1 tane 25mg kullanıyorum.Ben bu siteyi görünce kendimi kötü hissetmeye başladım acaba yanlış ilaç mı verdi diye düşündüm doktor.

Ben de bi sorun yok psikolojik olarak, doktor anlayıp dinlemeden yazdı, okuduğum kadarı ile ağır bi ilaç öyle değil mi?..Bi de bu ilaç şizofreni ilacı demiş arkadaşlar doğru mu? ben şizofren miyim şimdi?..

İlacın bende bir yan etkisi oldu yerimde duramıyorum, sabit kalamıyorum ellerimi veya ayaklarımı sallıyorum bütün vucudum bir kutuya sıkışmış gibi sürekli germek zorunda kalıyorum kaslarımı, bu yan etkiyi yaşayan var mı diye soracaktım?

Yorum

rosden seroquel fazla ağır değil ve sadece şizofrenide kullanılmıyor bir çok psikiyatrik hastalıktada kullanılıyor kasılmalar felan ilk kullanımda her zaman olur bende şizofreni değilim ama kullanıyorum bana da başta 25 verildi şimdi 100 Mg kullanıyorum el ayak sallaması önceden varmıydı eger vardıysa sende de depresif atak vardır diye verilmiştir üstelik doktorun anlamadan dinlemeden ilaç yazacağınıda pek sanmıyorum
        Delilik kimliği ardına saklanmış bir bilgeyim ben!!!

Yorum

el ayak sallaması yoktu cedo, söylemek istediğim haraket isteği var içimde ama bi taraftanda yorgunluk var doping almış gibiyim

Sana bi sorum olacak ne zamandır kullanıyorsun? Başlarsam bırakamam diye korkuyorum.

Bu arada doktor hakikaten dinlemedi beni . mırt pırt etti direk yazdı.Doktorda da biraz problem vardı zaten.O da hasta Galiba

Yorum

..

rosden ilaç bağımlılık yapmıyor ben uzun zamandır kullanıyorum iyi bi ilaç. yani korkulacak olanlardan değil. yan etki yok. yada bende olmadı. rahatlatıyor ve uyutuyor. onu almadım mı uyuyamıyorum. ama ısrarla sordum doktora bağımlılık yapmıyor muş. korkma. ihtiyacın olmasa doktor yazmazdı o ilacı.

Yorum

Selam arkadaşlar.ilaç isminden arama yapar iken tesadüfen buldum bu siteyi ve hemen üye oldum.Birkaç yıldır uykusuzluk problemi çekiyorum.Son 2 yıldır artık iyice dengem bozuldu.Hem çok geç uyuyorum ,hem uykuya dalmakta zorluk çekiyorum, yorgun yatıp dahada yorgun uyanıyorum.Artık dayanamayacak hale gelince pisikiyatriste gittim ve uyuyamadığımı söyledim oda bana 25 mg. seroquel verdi.Birkaç gün çok rahat uyudum yıllardır ilk kez dinlenerek uyandım dedim.Yaklaşık 1,5 aydır kullanıyorum .Belki yanlış ama kendi kendimi sınamak için birkaç gün içmedim ama o birkaç günde uyuyamadım.Acaba ilaçsız uyuyamayacakmıyım artık? Bağımlılık yapacakmı bu ilaç ve nekadar kullanmam gerekir bilemiyorum.Bulunduğum ilde doktorlar yeterince iyimi bilemiyorum.Ben uyuyamıyorum dedim dr nedenini bile sormadan ilacı kullan 1 ay sonra gel dedi.İlkkez pisikiyatriste gittim hep böylemi olur bilemiyorum.Ya da bu benim başıma gelen bir talihsizlikmi ? Bu arada tip 2 diyabetim var özellikle belirttim dr ilaç yazarken ve eğer aşırı kilo almama sebep olur ise kullanmam dedim zaten kilo sorunum şeker rahatsızlığımıda körüklüyor.Kaş yaparken göz çıkarmak istemiyorum.Belki çok uzun oldu ama bir şey daha danışmak isterim iyi niyetinize sığınarak bu tür ilaçlar nekadar süre kullanılıp ne şekilde bırakılmalı ve en önemlisi nekadar zamanda etkileri vücuttan atılabilir.Çünkü ikinci çocuğumuda dünyaya getirmek istiyorum ve ilacın etkileri devam ettiği sürece hamilelik fikrimi ertelemem gerekecek.Saygılarımla.

Yorum

..

semele o denemeyi bende yaptım ve her doktora gittiğimde bağımlılık yparmı düyorum yapmaz diyor amam ben onu 2gün üst üste almadım ve gözümü bile kırpmadım. iğrenç başa ağrılarım oluyor ve bu ilacı almadan uyuyamıyorum. aldığımda da uyuyorum yarım saate kadar. bi ara 100mg alıyordum etkilemedidiye 2oo oldu şimdi yorgunluktan geberen bi şekilde yatıp kuş gibi kalkıyorum tavsiyem gece yatmak için çok geç alma 10 gibi al 10 .30da uyu. sabah uyanmak kolay oluyo o zman. kilo yapmıyo sanırım. ben zateb kiloluyum ama kilo almadım.

Yorum

Ne kadar büyük bir nimetmiş kendiliğinden rahat rahat uyuyabilmekte kaybetmeden anlayamamışım.Uzun zaman direndim belki bigün herşey normale döner diye ama olmadı.Şimdi ise her seferinde acaba hatamı yapıyorum diye alıyorum bu ilacı.Ben günde 1 tane alıyorum ilk gün doktor genelde 2 tane kullanılır ama sen 1 taneyle başla ve yatmadan önce al dedi.10:30 gibi aldım akşam yatmadan önce.İlk gün yarım saatte önce kendimi çok iyi hissettim sonra eşimin anlattığna göre olduğum yerde sızıp kalmışım resmen.Sabah okadar zor olduki uyanmam anlatamam.Öğleden sonra ancak ayılabildim.şuan akşam 8 gibi içiyorumda 11 gibi ancak uyuyabiliyorum.Bünyem alıştı rahat uyanabiliyorum ama dediğim gibi artık 2-3 saatte ancak etki ediyor.Uykusuzluk şekerimi körüklüyor şeker ise kilomu o yüzden benimde kilo sorunum zaten varolduğundan ve bu uykusuzluk nedeniyle tüm dengem altüst olduğundan kilo aldırdımı anlayamadım doğrusu.Bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete .Bakalım bu işin sonu nereye varacak? İlaç içmeyi sevmem çok zorda kalmadıkça hiçbirzaman ilaca başvurmam ama bu ilaç olmadan uyuyamıyorum.Kendimi çok zavallı hissediyorum.Offfffffffff.

Yorum

..

semele. kaygılanma ilaç konusunda sadece düşünmeden iç erken alırsan eğer. sabah uyanmakta zorlanmazsın. problem yapma. mg sine de takılma. kilo yapmıyor bu ilaç. rahat ol.

Yorum

Teşekkür ederim moral oldu gerçekten.Nekadar kullanmam gerekir yani daha önce hiç bu şekilde bir ilaç kullanmamıştım.Bu yüzden nekadar süre sonra kurtulurum ilaç almaktan merak ediyorum.Tekrar teşekkürler desteğiniz için.

Yorum

..

ne kadar süre kullanacağını bilemem ama rahatsız olacağın bi ilaç değil bu. hepimiz ilaçsız bir yaşam düşlüyoruz amma bizi iyi ettiği sürece kullanmakta sakınca yok bence. o ilacı aldığımda rahat bir uyku çekiyorum. ve bu bana yetiyor.

Yorum

ölüm nefsimüdafa...

o lanet ilaca yeni başladıgımda birşeyler yazmıştım foruma. kafamda binlerce soru işareti vardı cevabını bulamadıgım. gerçekler yalanlar hayatımda fazlasıyla yer aldı. günde 600 mg kullandım yan-ında bir kaç ilaç daha. sonuç mu : yatarak tedavi görmemi istiyorlar. boş yatak bekliyorum. o lanet ilaçlara neden başladım bilmiyorum ve neden bırakamıyorum . özgürlügümü aldılar beni bagımlı yaptılar . evden dışarı çıkmak bir yana odamdan dışarı mecburi istekler dışında çıkmıyorum. ellerim sinirden beni aglatacak kadar şiddetli titriyor. geceleri kabuslarımdan korktugumdan dolayı yaklaşık bir aydır uyumuyorum. sabah havanın aydınlanmasını bekliyorum yataga girmek için. açık bir bilinçle uyudugumu sanıyorum. bütün rüyalarımı görebiliyorum, farkındayım. istedigim zaman uyanıp istedigim zaman uyuyamıyorum. velasıl bok gibiyim. ölüm kapımı çalıyor. ölmek nefsi müdafada yediremiyorum kendi canımı almaya.

Yorum

..

sero nun bağımlılık yaptığı konusunda benim de şüphelerim yok değil. Buna rağmen uyuyabiliyorum onun sayesinde. gerisi hikaye.

tahic17 yatarak tedavi görmen gerekiyorsa yatarak tedavi ol. bende yatarakk tedavi oldum ama şimdi iyiyim. sero yu 200mg alıyorum. kabus her zamn görüyorum. uyumaktan korktuğum da oluyor. bu ilaç sayesinde uyuyakalıyorum. ben başlayalıben kullanmaya başlayalı6-7 ay kadar oluyor.

yedirmemeye devam et kendini öldürmeye. bu çok gereksiz. ölmek ne ki. önemli olan kalıp yaşayabilmek.

Yorum

ben uyuyamıyorum. 5 saatlik açık bilinçli bir uykuda en az 3 defa kabus görüyor ve uyanıyorum. Allaha inanıyormusun bilmiyorum ama ben inanıyorum yada inanmıyorum emin degilim. ama eger varsa öldügümde karşısına çıkıp ona neden ben diye soracagım. sonra cennet cehennem filan çok saçma geliyor.. neyse fazla girmeden derinlere eger yoksa o zaman pişman bile olamıyacagım. yaşasaydım şöyle olurdu bunlar olurdu bile diyemiyecegim. öldügümün farkında bile olmıyacagım. ölmekten korkmuyorum. ama bu korkusuz tavrımdan korkmaya başladım. bu haplar bagımlı yapıyor. özelliklede uyku konusunda . hııı bir şey daha sakın bu hapla intihar etmeye kalkışmayın bir boka yaramıyor. 3 gün boyunca felçli gibi yataktan çıkamadım ama yaşıyorum.

Yorum

Vallaha bende 5-6 ay oldu kullanıyorum bir 100 mg a cıkarıyor doktorum bir 25 mg a indiriyor bir 200 mg a vuruyor vel hasıl kelam tedaviye verdiğim yanıta göre oynanıyor mg larda suanda 25 kullanıyorum ben kullanmadığımda kabuslar görüyorum ve uyuyamıyorum bagımlılık yaptıgını hiç bir doktor söylemez söylerse hasta bırakmaya calısır ben öyle düsünüyorum ki bana kilo aldırdı cipralex ve Teril Cr 200 de kullanıyor extradan
                                Delilik kimliği ardına saklanmış bir bilgeyim ben!!!

Yorum

İşleniyor...
                                X