Duyuru

Collapse
No announcement yet.

seroquel kullananlar

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Arkadaşlar ben 8 ay önca bir kutu seroquel xr 50 mg kullandım yani bu ilaçtan sonra hiç kullanmadım ve son olarak eylülün 20si ile ekim 20 arasında bi kutu daha kullandım ve prospektüsünde yan etkilerinin çok olduğunu gördüm ve ailesinde şeker hastası olanlara zarar verebileceğide yazıyordu.zaten kandaki şeker oranını yükselttiğide yazıyor.ve ben bu kasım 2010 da şekerimi ölçtüm ve 126 nın üzerinde çıktı.ve biliyorsunuz iki defa 126 yı geçerse şeker hastası olmuşsunuz demektir.yani ben bu ilacı kullandıktan sonra şeker hastası oldum.zaten ilacın prospektüsünde yazıyordu ailenizde şeker hastası varsa şeker hastası olabilirsiniz diye.benim babamda 30 yıllık şeker hastasıydı.yani söylemek istediğim ailesinde şeker hastalığı olanlar kullanmasınlar bu ilacı.bu ilacı kullanırsanız şeker hastası olma ihtimaliniz çok yüksek.bu ilacı kullandıktan sonra 22 yaşımda şeker hastalığına yakalandım yani yeni şeker hastası oldum.sizleri uyarmayı vicdani bir görev olarak gördüm.çünkü şeker hastalığı hayatı çok zorlaştıran ve insanı çökerten bi hastalık babamdan biliyorum.lütfen bu mesajımı kopyalyın ve insanları uyarın.

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: kibrit View Post
      ben bu degisimden memnun degilim, kaba saba biri olmak istemem. dönemlik bir etkidir herhalde.

seraqulerin muadili seroxat dediler bu konuda bilgisi olan var mı? seroxat daha ucuz.
      seroquel atipik antipsikotik seroxat antidepresan çok farklı bunlar
      http://www.facebook.com/profile.php?id=100002010729542

mertt@london.com

Bir Çaresi Bulunur Elbet Çıkmazların yeniden yaşamalı

İyileştim İyiyim

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: ayılırsınveanlarsın View Post
        bende 3 aydır 25 mg ketilept yani ketiapin kullanıyorum bendede aşırı derecede tatlı isteği yaptı ilaç bende şüphelenmeye başladım bu şeker başlangıcı mevzusuna
        bunların dışında iyi geldimi bu ilaç bi faydasını gördün mü ?

bende alıp kullanmayı düşünüyorumda ?
        http://www.facebook.com/profile.php?id=100002010729542

mertt@london.com

Bir Çaresi Bulunur Elbet Çıkmazların yeniden yaşamalı

İyileştim İyiyim

Yorum

• 400 mg. kullandım. saatlerce uyutuyor.ama engellemedi gördüklerimi.yani.
          işe yaramaz.para harcadığınıza değmez.
          loading...:105:

Yorum

• bende kullanmak istiyorum ama phalı uyku sorunum var stres yapıyorum ya bu ilaç bağışıklık yapıyor mu

Yorum

• seroquel ketiapin denilen etken maddeyi içerir kilo aldırmasının nedeni nöroadrenalin, adrenalin ve histamin reseptörlerini çok güçlü şekilde bloke etmesinden kaynaklanır. Who ( Dünya Sağlık Örgütünün) raporlarında birçok veri mevcuttur.

Bu reseptörlerin Blokasyonu ( Etkisinin Durdurulması) ile;

nöroafrenalin reseptörleri : uyuşukluk, uyku yapmasının nedeni.
              Adrenalin: Organizmanın yavaşlaması, yağ ve kalori yakımında azalma.
              Histamin : artmış iştah ve bazal metabolizma hızında yavaşlama.

Ayrıca tiroid hormonlarında geçici düşme yapar.

Engellemnin yolu çeşitli antidot ilaçlar kullanmaktır. ( AMA DOKTOR GÖZETİMİNDE.......)

beta adrenalin agonisti olan "salbutamol hcı"
              ve histamin agonisti " betahistin" kullanımı ile kilo ve iştah probleminin önüne ciddi biçimde geçileceği çeşitli uzmanların ve WHO raporlarında, makalelerinde mevcuttur... isterseniz araştırabilirsiniz.teşekkürler..

Bu ilaçlar bilinçsiz kullanılınca tehlikeli ilaçlardır...LÜTFEN UZMAN GÖZETİMİNDE KULLANINIZ!!!!!

Yorum

• Oral yolla alınan narkozdur bence.Öyle kafaya göre kullanılmaz,uyku versin diye yazılmasına inanamıyorum,hele depresyon ve anksiyetesi olanlara.

Yorum

• 2 kere yazdılar,2 kere denedim.Tecrübeyle sabittir.Bipolar hastalar 600 mg gibi dozlarda kullanırmış da bişey olmazmış.Doktorumun gerekçesi buydu.5o mg beni tepetaklak etti 10 dakika içinde,belki o kadar da değil hatırlamıyorum.Bu arada ben bipolar değilim.Doktorunuz vermediyse sakın kafanıza göre uyku için kullanmayın,bir süre sonra misliyle depresyon olarak dönebilir,düzeltilmesi de epey bir zor olabilir.Bipolar olmadığınız halde size bunu reçete eden olduysa da koşarak uzaklaşın,arkanıza bile bakmayın.

Yorum

• ben uyku sorunu yüzünden kullandım bana yaramadı ve bıraktım.
                    ........

Yorum

İşleniyor...
                    X