arkadaşlar risperdal 4mg ve prozac kullanıyordum bugün gittiğim doktor yanlış teşhis koyulmuş dedi ve efexor150 mg yazdı ilaç etkili mi nasıl faydasını görebilir miyim kullanan arkadaşlar bilgi verebilir mi acaba ?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
efexor 150 mg
Collapse
X
-
-
bana psikotik özellikli depresyon teşhisi konmuştu bugün gittiğim doktor sadece ansiyete bozukluğu yada okb olduğunu söyledi bakalım hangi doktor bilecek durumundayım yani en son risperdal ve psozac kullanıyordum şimdi sadece efexor verdi bakalım işe yarayacak mı..
Yorum
-
selam arkadaşlar bende 1 senedir panik atak tedavisi görüyorum.önce prozacla başladım.belirli bir süreden sonra doktorum ilacı yetersiz gördü ve efexor 75 mg yazdı.bi ara iyi oldum derken ataklar tekrar başladı.geçen hafta doktorum ilacın dozunu yükseltti.şuan da efexor 150 mg içiyorum.daha pek bi değişiklik göremedim ama inşallah iyi gelir diyorum.sizden bu ilaçlarla ilgili yorumlar bekliyorum.
Yorum
-
doktor bana da efexor verdi ama eczacım muadili olan venegisten verdi.. şuana kadar pek bi etkisini göremedim ama lustralden daha etkili bi laç olduğu kesin (benim bünyemde)Orjinal yazı sahibi: yaman_07 View Postselam arkadaşlar bende 1 senedir panik atak tedavisi görüyorum.önce prozacla başladım.belirli bir süreden sonra doktorum ilacı yetersiz gördü ve efexor 75 mg yazdı.bi ara iyi oldum derken ataklar tekrar başladı.geçen hafta doktorum ilacın dozunu yükseltti.şuan da efexor 150 mg içiyorum.daha pek bi değişiklik göremedim ama inşallah iyi gelir diyorum.sizden bu ilaçlarla ilgili yorumlar bekliyorum."sen hiçbir işe yaramaz değilsin. Seni senden çalan toplumdur."
Tezer
http://www.sinirda-hareket-var.blogspot.com/
Yorum
-
efexsor hayatımı mahveden ilaç........
aşırı derece uyku yapar iştah açar kilo aldırır terlem yapar v.s v.s...... daha büssürü şey şu sıra bırakmaya uğraşıyorum allah kurtarsın ......
Tek rakibim AMD", "Rahmetli de X386'ydı", "Bir sana hasretim bir de 3Ghz CPU hızına", "Windows'un ustasıyım Linux un hastasıyım.
Yorum

Yorum