Orjinal yazı sahibi: MSTFBKCK
View Post
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İlaç Bana Kendimi Kötü Hissettiriyor!
Collapse
X
-
az dua ediyorum, sosyal aktivite yokOrjinal yazı sahibi: dogu52 View Postilacın bi yere kadar yettiğini nerden anladın?Birazda kendinden bişeyler kat ozaman.(dua,sosyal aktivite,spor daha bir çok şey)
ama sosyal aktiviteler ilerde olacak inşallh.. bide hiçbişey düşünmemek için kendimi ve beynimi zorluyorum hiçbişeyi takmamak için ki bilinç altındaki düşüncelerde yok olsun..
Yorum
-
Adam şizofreni değilmiş ki kendinden örnek verdin.Kendinden adama örnek verdiğin içinde şizofreni olduğunu anlayamam heralde.Orjinal yazı sahibi: ayılırsınveanlarsın View Posther spor yapan sossyalleşen şizofreni hastası iyileşiyor demekki ha bunuda senden duydum.
Laflarımıda cımbızla çekme."Benim yalnızlığım, insanlarla dolu."
Franz Kafka
Yorum
-
Doktorun seni neden kandırsın arkadaş
Sen buna takılırsan zaten kafadan iyileşememeye proglanmış olursun.
Belkide doktor güven verici bir insan değildir ama ozama doktor değişceksin.
Herkez iyileşiyor.Ben ikinci konuma bakıyorumda çıldırıyorum falan yazmışım ama yok şimdi iyiyim iyiyede gidiyorum."Benim yalnızlığım, insanlarla dolu."
Franz Kafka
Yorum
-
o ses duyan herkesin şizofreni olduğunu sanıyo ama öyle değil çünkü geçici olarak başka hastalıklarda da varsanı görülebiliyo yani geçici olarak... o hastalıklar için ömür boyu ilaç içmek gerekmiyo da..Orjinal yazı sahibi: dogu52 View PostAdam şizofreni değilmiş ki kendinden örnek verdin.Kendinden adama örnek verdiğin içinde şizofreni olduğunu anlayamam heralde.
Laflarımıda cımbızla çekme.
Yorum

Yorum