Kilo artışı, fazla uyuma gibi klasik nedenleri eminim bir çoğumuz yaşıyoruzdur. ama son aylarda beni ciddi şekilde rahatsız eden bir iki durum var. iİki uyku halinde aşırı ateşlenmek terlemek ikinciside saçlarda dökülme yaşanması. Başlarda neden saçlarımda bu denli dökülme oluyor diye yediğimi, yüzüme kullandığım cilt bakım ürünlerini dahi gözden geçirmeye başladım kii sorun bariz ilaçlardan dolayı gibi duruyor.ilaç yazdırmak için gittiğim doktorumun dışındaki bir pisikiyatır ilaçlardan olcağını dedi. aynı sorunu yaşayanlar varmı? ilaçlar bırakılınca vücudun dengesi eski düzene giriyormu? ben şuan desyrel ve cymbalta kullanıyorum farklı antidepresan kullanıp bu sorunları yaşayanlardanda fikir almak istiyorum.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Antidepresanlardan dolayı vücutta oluşan değişimler
Collapse
X
-
Antidepresanlardan dolayı vücutta oluşan değişimler
Denizdeki damlaları sayın desem sayar mısınız? Canlar damladır, sonunda aynı denize damlayacağız. -
Cymbalta feci bir kulak çınlaması yapar. ama genellikle bırakırken yada ilacı unuttuğun anlarda ve kulaklarda bir basınç var etkisi yaratır. Benimde gece uykuda tedirginliklerim var. sürekli dişlerimi birbirine çarpıyorum sanki tik gibi birşey oldu. Cymbalta iyi bir ilaç ama yan etkiside oldukça fazla geçen senede kullandım ama çok rahatlıkla bıraktım ve bu sorunları yaşamadım o nedenle ben daha çok desyrelden dolayı bu sorunlar oluştuğunu düşünmeye başladım.Denizdeki damlaları sayın desem sayar mısınız? Canlar damladır, sonunda aynı denize damlayacağız.
Yorum
-
Kullanılan ilaç: Prozac
Kullanıma başlangıç:2 hafta
Etkiler:Panikte azalma, sakinlik, konsantrasyon artışı.
Yan etkiler:Gece uykudan uyanma, cinsel hassasiyette şiddetli azalma
Not: İlaçları kullanmamak için yıllardır direniyorum, sırf yan etkilerinden dolayı ama baktım sorunları aşamıyorum.Bir 6 ay civarında kullanmayı düşnüyorum.Bu arada ilaçları bırakınca bütün vücut dengeleri normale dönüyormuş ve yan etkiler kayboluyormuş.
Yorum
-
-
Orjinal yazı sahibi: svncpls View Postben yaklaşık bir yıldır günde yarım desyrel alıyorum saçlarımda belirgin bir dökülme var..ben yaşıma (51) bağlıyordum demekki desyrelinde payı var.Denizdeki damlaları sayın desem sayar mısınız? Canlar damladır, sonunda aynı denize damlayacağız.
Yorum
-
Valla ben de inanmıyordum ama sanırım artırıyor.Dikkatimin arttığını hissediyorum.Orjinal yazı sahibi: fomentoprozac gerçekten dikkat artırıyor mu yahu ?
Bu arada ben selectrayı 50 mg a indirdim. 1 ay sonra tamamen bırakacağım. Bu arada antipsikotiğide 0.5 a düşürünce vücudum baya rahatladı bi mutluluk geldi...
Yorum
-
bunu sana ilaç veren(?) doktoruna sormayı denesene. belki yeni kullandığın ilacın daha çok yan etkisi oluşacak. Allah yardımcın olsun kardeş:77:
Yorum
-
Çoğu antidepresan kilo aldırıyor bildiğim kadarıyla, uyku için kullandığım seroquelin uyku düzenlemesi dışında pek bir etkisi yok..3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen 2 kuruşa seni satar.
When you lose small mind, you free your life..
Yorum
Yorum